Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Lovro

    Zanimljiv post. Bravo Mladene! Meni je vlak isto kasnio 120 minuta, ali ja sam se vraćao tek u nedjelju i također sam se smrznuo i nisam stigao na sljedeći vlak od Zagreba do Karlovca i vratio sam se kući oko devet a trebao sam oko pola sedam. I još sam onda morao učiti :) Ali dobro, to kašnjenje je bar nečemu služilo, imao sam sa sobom isprintatne tsumego probleme, a i knjigu koje nam je Borut poklonio, pa sam se barem s tim zabavljao. Isto tako sam primjetio da nigdje na željezničkom nema nikakvih sjedala. Trebali bi ih uvesti...

    avatar

    22.12.2009. (16:12)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Lovro - Sjedalice su, ali metalne u maloj čekaoni koja se otvara preko noći. Tamo je tako hladnije sjediti nego stajati, a o radijatorima u njoj sam napisao u postu. Bio je to doživljaj koji se pamti. Još nisam vidio rezultate u ratingu. Ponufio sam Andreju da ih ja stavim, ali mi još nije odgovorio. Unio sam ih u mvmahon program. Pozdrav i još jednom čestitka za rezultat, a i igrz ... :)

    avatar

    22.12.2009. (17:40)    -   -   -   -  

  • Filip

    Jedna riječ... KAOS!
    Da sam ja pisao ovaj post, uključio bi mnogo više detalja... živčani kolaps koji smo Robi i ja doživjeli, lude ideje koje su nam se motale po glavi i koje bolje da i ne spominjem. Skupinu Mađara koji izgledaju kao turski klošari i koji su nas pratili uokolo. Sve... ama baš sve - mogla bi se napisati i dobra bajka za laku noć. Ako ništa, barem je, kao i sve ostale bajke imala sretan završetak =)

    Lijepi pozdrav ljudi!

    avatar

    22.12.2009. (23:29)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Filip - Oni Mašari su bili jadniji od nas. Nisu znali ni ebgleski, a bili sui još slabije obučeni. Često su nas ispitivali za vlak za Budimpeštu, ko da znamo više od njih. Na kraju smo mi otišli s onim iz Minhena, a oni su ostali čekati onaj za Budimpeštu i smrzavari se. Jedina prednost im je bila što su bili popunjeniji pa ih je valjda salo malo štitilo. To je imao i jedan od nas ... :)))

    avatar

    22.12.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • Filip

    Nemoj tako o sebi Mladene! ;)

    avatar

    23.12.2009. (01:33)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Filip - ...;)))))

    avatar

    23.12.2009. (11:02)    -   -   -   -  

  • Davide

    Mladen, good that you reached Ljubljana with so bad weather!!! Me and Anna tried to come through the border in Nova Gorica but we found before Nanos mount one snow storm and the motorway closed. The normal road seemed not so in good conditions so decided to come back in Italy.

    avatar

    23.12.2009. (17:38)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Davide - We all think about this posibilities of your notcommings. See yxou on better weather.
    Regards to you and Anna ... :)

    avatar

    23.12.2009. (17:49)    -   -   -   -  

  • Rato

    Ima tu paralela kod ove petorke koji su išli u Ljubljanu s Albert Einstein-om. Einstein-ova domaćica je navodno ispričala da je on često potpuno odsutan duhom za vrijeme rada, da ništa oko sebe niti čuje niti vidi osim svoju viziju te da čak zaboravi jesti. To što je fizika bila za Einstein-a to su kod vas go-turniri. Nije loše! Ali Einstein je bio u puno boljem položaju nego vi, o njemu se brinula domaćica!

    Svima želim radostan i svečan Božić te sretnu i uspješnu Novu Godinu 2010.

    avatar

    23.12.2009. (21:36)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @Rato - U svome svijetu čovjek živi kao u svome svijetu i tako nalazi i one nevjerojatne, ali ipak stvarne korake. To je umjeće življenja. Nesmije se posumnjati, jer tada se sve ruši kao kula od karata. Svako ti dobro. Kako ruka? ... :)

    avatar

    23.12.2009. (22:30)    -   -   -   -  

  • Champion

    hajde sta kukate???? prijatelj i ja smo pjesacili 15 dana svaki dan sat i pol, i spavali u satoru, a kisa padala skoro svaki dan, a mi bez kisobrana... samo da bi igrali na europskom prvenstvu... :D :D :D :D :D

    avatar

    28.12.2009. (04:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...