Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • luki 2

    Fotke su predivne; na sučeljavanju g. Bandića i Josipovića sam bila - promrzlia do kostiju :)))), ali - ne žalim, jer je bio bitno uočiti upravo razike u načinu i stilu prezentacije, razmišljanja i djelovnja....Moram reći da je Jospipović na mene ostavio odličan dojam - neposredan, dobar slušač - ma, petica! :)))))
    Moram priznati da me duhovitošću oduševio i g. Andrija Hebrang - nisam ga poznavala takvog; na poslu je daleko zatvoreniji, zabrinutiji...:))))
    Hvala na predivnim riječima kod mene - ne bih se veselila više nego mjestu novinarke....Obožavam pisati, posebno pratim kulturu, knjige, izložbe, događanja....
    I još uvijek se nadam da će me netko i ovdje na blogu primijetiti i ponuditi mi neko mjesto, vezno za pisanje; PR; komunikaciju s ljudima .))))
    Riječi Ti se pozlatile - reklo bi se....Misli na mene - ako saznaš za nešto slično...
    Hvala Ti! Dajš mi veliki motiv za daljnje pisanje! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    22.12.2009. (00:49)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Hebrang je posten ali je izgubio kompas. djeluje smijesno kad govori o buducnosti jer pripada proslim vremenima. bolje bi mu bilo da se bavi strukom nego politikom.

    Josipovic djeluje kao sonjo, sugovornika ne gleda u oci, kiselo se i neiskreno smjeska. on je tip koji treba mamicu da ga pod svojim skutima vodi kroz zivot.

    Bandic ima stil Al Caponea. sugovornika ne gleda u oci. za razliku od pristojnog Josipovica, ovaj je prepotentan i bahat. korupciju mu je tesko dokazati jer mafija iz Rodjo d.o.o. je povezana.

    na izborima nece pobijediti buducnost jer su hrvati kao osobu godine izabrali Suzanu sto govori o njihovoj sadomazo orjentaciji da stalno prekapaju kosti i zive na drzavnoj grbaci sto u uvjetima kad treba vracati dugove vodi u bankrot. Suzanu je za odlikovanje predlozio Seks Superhik a Sipe ce kao poznati vicmaher znat prepoznati dobru salu pa ce je potpisati. Suzana ce za to sa zahvalnoscu obojici popusiti. Trio fantastikus iz Alana Forda.

    avatar

    22.12.2009. (01:08)    -   -   -   -  

  • sewen2

    Ipak, jedna je Vesna, Vesna Pusić!

    avatar

    22.12.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...