Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • NE-moral-NI

  ma da- ti mi se razumijes u Klimu i Klimatske Globalne promjene ko Marica u krivi *rac. To su takvi ko ti koji su ispolitizirani do *aja pa misle da u silnoj zelji da dokazu kako su u pravu poznaju bas sve i fiziku i kemiju i matematiku i biologiju a naravno i meteorologiju i sve ostalo,

  Istina je medjutim da je jedan LJUDSKI VIJEK PREKRATAK da bi se zapravo uocili ovakvi trendovi koji na ovoj planeti traju vec MILIONIMA GODINA i koji se SMJENJUJU. Prema tome ako je covijek tek relativno nedavna pojava u povijesti ZEMLJE onda si ne moze utvarati da moze u svega stotinjak godina uociti nesto o cemu ne postoje detaljni zapisi ni dokumentacija kroz (barem minmum) 10,000 godina. sve drugo moze biti slucajno, incidentalno i usputno ponavljanje CIKLUSA koji su jako jako (za nas ljude) dugacki i zato ih ne mozemo uociti. To bi bilo kao da nekom Leptiru koji zivi jedan jedini dan pokusavate objasniti da postoje nekakva GODISNJA DOBA. Za njegovu (vrstu) je uvijek LJETO i to je sve sto zna.

  avatar

  21.12.2009. (23:02)    -   -   -   -  

 • Para(ne)normalan!

  Znakovito je i to da je poznati fizičar prof. Kaku izjavio da je sunce od 2010.g. do 2013.g. u nekom vrhuncu termonuklearne reakcije koji se događa svakih 11 godina, još tome se pridodaje i neki milenijski ciklus od jedno 10 000 g. Najjači period zračenja će djelovati na sunčev sustav.
  Možda to potiče klimatske promjene na zemlji, a ne CO2.
  S druge strane zagađivanje općenito treba zabraniti kao i korporatizam, o čemu sam nedavno pisao!
  Pozdrav!

  avatar

  22.12.2009. (09:20)    -   -   -   -  

 • STOP,predsjednički izbori

  DOLJE FINGIRANI IZBORI !
  (Hrvati vi nemate za koga glasovati)

  Bojkotirajmo i ignorirajmo izbore

  Na predsjedničke izbore 10. siječnja 2010. godine pohrlili su sve sami bivši komunisti i partizančine... Činjenica je, da opet nećemo imati pravog predsjednika Hrvatske. A to je veliki problem s kojim se mi Hrvati sučeljavamo. Nametnuli su nam dva svoja kandidata, navodno jedan je lijevi, a drugi je desni. U biti obadva su ista. Bilo kojeg da izaberemo veliko je zlo. Prava demokracija je prisustvo naroda, a ne moram ovdje govoriti, tj. pisati kako narod uopće živi. Budući da je sistem izbora „mistifikatorski“, a u paukovu mrežu propagande žele vas opet uhvatiti. Ovo je urota protiv Hrvatskog naroda, a to politički nezrelom čovjeku je neshvatljivo.

  Lažno predstavljanje hrvatskog naroda

  Narodu opet ništa ne predstoji osim da izabere lažnog predsjednika države. Što Hrvati trebaju podržati? Da stoje u „dronjcima“ u dugačkim redovima kod glasačkih kutija, kako bi ubacili svoju „smrtovnicu“ a ne listić u glasačku kutiju... Nameće nam se opet režim, bešćutan i bez odgovornosti. Ni Ivo Josipović, ni Milan Bandić, nisu kralježnica Hrvatskog naroda! Nego demagoška krivotvorina i obmana,.., urota i izdaja... Podijelili su pučanstvo na biračke krugove, da bi zamutili stvarnost. Poslužili su se sa udbaškim metodama zavaravanja ljudi. Predsjednik države mora u potpunosti biti predsjednik naroda, a ne bilo koje stranke, ili (simpatizer) bilo koje prošle ideologije,.. itd.

  Hrvati ne izlazite na izbore!
  (Ovaj proglas šaljite dalje)
  BJELOVAR / CROATIA
  Branko Stojković
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90, 091/797-65-56
  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  07.01.2010. (13:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...