Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • dolphinA

    Lijepe preporuke.
    U2 treba slusati u Dublinu...tamo se osjeca jos 'ono nesto'. A drugo sto se isplati posjetiti u Irskoj music-wise je Cork Jazz Festival. Ove godine je bilo nekoliko vrhunskih gigova, pocevsi s Imeldom May.
    A Leonard Cohen? Sto kazes na njega?
    I jedan za kojeg sam mislila da bi me mogao razocarati me jako ugodno iznenadio kako i u ovim godinama jos ima i glas i energiju - Tom Jones.
    A neka sasvim druga muzika koju bih preporucila je Oleg Ponomarev....Cesto svira s nasim gitaristom Drazenom Djerekom....koju atmosferu naprave violina i gitara....fenomenalno.

    avatar

    19.12.2009. (01:51)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    Bila na In Musicu, slažem se s tvojim ocjenama festivala, mada recimo nisam slušala Anthrax, ali su mi se također Editorsi jako svidjeli. LP

    avatar

    19.12.2009. (11:45)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Je bilo je dobrih momenata, s tim da ja nisam bio na bossu ali sam sve što si za njega napisao doživio na Patti Smith u ultravrućoj tvornci što osatje konecrtni događaj sezome. Odvojio bi i Chuck Propheta kao klupski događaj baš zato jel je bio off, Sunset rubdown i Fonatinea sam zbog nekih začudnih oklonosti propustio, VIP je bio zgodan kompost. Pet Shop Boysi vrhunski hapening, Massivovci ok, ali ipak slabiji nego na Šalati. A i rutve nam napreduje šta jest jet. Od sljedeće godine s posebnim nestrpljenjem čekaju se Wilco i Cohen(bez obzira što ga ja ponavljam), nadam se da će i Mate nastavit u istom tonu, a na listi intmnih želja su mi Concrettes, Feist i James, iako se bojim da ovo zadnje osatje tek sanak pusti...

    avatar

    19.12.2009. (13:25)    -   -   -   -  

  • birke

    @ smile James mi, naprotiv, zvuči kao najostvarivija od tvojih želja... reaktivirali su se, izdali album, imaju turneju, a Rokaj fest svake godine ima neki sličan nostalgija band u lineup-u :)

    avatar

    19.12.2009. (19:54)    -   -   -   -  

  • beznačajan ispod zvijezda

    Ovo je priča o nama, beznačajnima ispod zvijezda, i zvijezdama Ace, Simkea i Luke koje nam više ne osvjetljavaju put.

    Neki su već objavili ovaj govor prof. dr.sc. Saše Zelenika iz radijske emisije „Mens sana“ na Radio Trsatu, povodom ubojstva studenta riječkog Sveučilišta, Aleksandar Abramova i tako iskazali sućut svim besmisleno ugašenim životima u ovoj jadnoj zemlji, ali time i tihi protest protiv svih koji svim snagama guraju ovu zemlju u nepovratnu propast.

    Molim te, pokaži da ti nije svejedno, objavi i ti na svom blogu ovaj govor.

    Možeš ga naći ovdje, ovdje, ovdje, ovdje, ovdje, ovdje ...

    avatar

    20.12.2009. (20:11)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    a na nekima smo i oboje bili :-)

    avatar

    20.12.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...