Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • sagittariusclassic

    ...ma kaj mi znamo, mi smo seljaci! Kaj ne vidiš da banke non-stop reklamiraju svoje "proizvode"!...:))))))))
    ... A glede fondova, to ti zgleda ovak. Država uzme svima 1000, onda sebi odvoji, npr. 300, da bi opravdala svoje postojanje, a 700 razdijeli po "znase" ključu. Problem je kad ona ne odvoji sebi 300, nego, špekulirajmo, 900.
    A sad možemo postavit i pitanje, što bi se dogodilo da i nije uzela svima 1000...:)

    avatar

    18.12.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • Neverin

    direktori bi trebali garantirat vlastitiom imovinom ako oštete firmu poput onog presvijetlog primjera gradonačelnika Solina koji garantira vlastitiom imovinom (potpisano kod notara) ako ošteti proračun te da neće zapošljavati iz vlastite familije. To se desilo ipak u Hrvatskoj ali toga još nisam svjestan jer mi pari ko neki primjer iz Švedske...

    avatar

    18.12.2009. (21:38)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @neverin
    Ima u tvom prijedlogu kvaka 22. Naime da bi direktori mogli garantirati svojom imovinom, oni bi je trebali imati. A nađi mi i jednog direktora (menadžera) u Hrvatskoj koji je postao direktor s imovinom koja vrijedi jedne tvrtke! Znamo kako su oni do svoje imovine došli. Ako ima onda prihvaćam i tvoj prijedlog. No do tada i dalje ostajem pri svom prijedlogu za postupak protiv neuspješnih direktora (menadžera).

    avatar

    18.12.2009. (21:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @semper contra, uzeti čovjeku sve što ima osim gaća i četikice za zube je dovoljna, mislim, da ikome padne na pamet činiti rabote :)

    avatar

    18.12.2009. (23:15)    -   -   -   -  

  • Boris

    Što god činili u Lijepoj našoj...to je uvijek model za pljačku. A tako je i u svijetu. Mi smo već globalizirani. Ovo iščekivanje ulaska u EU postalo je čista farsa. Mi smo već uhvaćeni na udicu i sad samo gnjuramo, hoćemo li se otrgnuti, ili biti izvučeni na obalu ili u barku. Nisam pesimist, ali smo prodani. Najgore je kada glumiš iskrenost, a u ovoj državi toga je puna kapa. Nema više revolucija. Do sada se je ratovalo i krv proljevala za slobodu, a od sada će se krv proljevati i prodavati za preživljavanje. Čekaju nas užasne strahote . Ne nas, nego našu djecu i unučad. U ovoj zemlji nakotila se bagra svih vrsta prevaranata. To traje predugo. Ništa drugo nema kontinuitet kao laž,prevara i ugnjetavanje. Odkuda god pođeš, svuda zlo. Dovedimo u Sabor ljude koji će taj posao obavljati iz ljubavi, bez plaće, uz naknadu nužnih i objektivnih troškova, pa ćete vidjeti za koje vrijeme bi bili rješeni svi problemi. Takovih ljudi u ovoj zemlji ima na pretek. Izborni zakon je naša najveća prevara. Dobro je netko napisao ovdje - DEMONKRACIJA. Na izbore izađe 30% birača, desetak različitih opcija, a unutar toga hdzeovci u 100% omjeru. I tako manjina postaje većina. Desne struje u toj manjini prevladavaju u omjeru 75 %. Oni koji su u opoziciji osigurani su masnim primanjima tako da im ne pada na um da se bune. I Tako godinama, i tako legitimno, sve po zakonu. Sve je to smišljen pravnički mozak koji se je održao do današnjeg dana, uvlačeći se interesima kapitala i mafije, a za svoj, tobože, pošten džep..Znate na koga mislim, nije mu potrebno isticati ime. Jedan opozicionar se je uglavio u Ustavnom sudu, a drugi u Saboru, i tu misla sahraniti sve druge.

    avatar

    19.12.2009. (02:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...