Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • dr.

    presjajno! vidijo nekoliko modifikacija ove scene, al ova je definitivno najbolja. pogađa u samu sridu sci zajednice :)

    avatar

    18.12.2009. (23:18)    -   -   -   -  

  • oksi

    udjem sad u pekarnu/slasticarnu na cvjetnom kupit 2 kolaca, snjezna mecava vani, a unutra toplo. pitam prodavacicu: "jel vam lijepo ovako na toplom, a vani snijeg pada?". ona: "je, mislila sam da ce biti problema, ali nema. samojednu stvar ne razumijem, a to je rat. pogotovo rat po ovom vremenu." ja (zbunjen): "da, to nikada necemo shvatiti". ona (u istom tonu): "ali velim, s tramvajima nije bilo nikakvih problema".

    avatar

    19.12.2009. (16:43)    -   -   -   -  

  • m

    !!!??? na tom tragu ima jedna anegdota sa ZeTv koja je u nedostatku boljeg programskog sadržaja pribjegavala intervjuiranju ljudi na cesti, rendom metodom i s genijalnim pitanjem: "Imate li nešto reći za zeničku televiziju?", pa je tako jedan čovjek u hodu odgovorio: "Ma samo da više stane ovaj rat. A ustvari stao je, nego ne znam štab drugo reko."

    avatar

    19.12.2009. (17:50)    -   -   -   -  

  • cane

    ovo je briljantno s peer reviewovom mora se priznat.

    avatar

    21.12.2009. (11:21)    -   -   -   -  

  • fotelja

    danas ću popit veliku količinu rakije, u čast dvojice velikih, koje neizmjerno volim i poštujem, a više nisu među nama: Joe Strummer, kojemu je danas obljetnica smrti, i Richey Edwards, kojemu je danas obljetnica rođenja. ukazujem vama koji ste u mogućnosti, da u ljubavi i zajedništvu proslavite ovaj veliki dan. pusa iz splita!

    avatar

    22.12.2009. (16:15)    -   -   -   -  

  • dudov

    uuu, sjećam se, bilježili smo poga i ja ( i ćuskija u njemačkoj simultano) Strummerov rođendan. ako se ne varam 21. august. slavilo se viskijem. i to gadno. mislim da svi znaju priču. trebalo bi onda i danas. poga, ćuskija?

    avatar

    22.12.2009. (17:34)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    jasno. evo upravo se vratih s ful neuspješnog pokera i ful uspješne viljamovke. "t doesn't matter where I am or what I have to do, if I'm working or I'm at the hospital (I was!!), December 22 i always wear my The Clash t-shirt. Only one unknown person told me he knows why i was wearing that garment!! He was a doctor and he had the Joe's grafiti tatooed on his arm and the leyend "know your rights". Two years ago...no! Three!"
    obama stajl: http://www.youtube.com/watch?v=zq9fEV6uSa4

    avatar

    23.12.2009. (00:09)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    a dudove kao ja s vama nisam slavio? da sam znao da se tako brzo pada u zaborav, ne bih nikad otišao, ni te večeri s jednom ljepoticom ni poslije u prijestolnicu svjetske revolucije.

    avatar

    23.12.2009. (14:39)    -   -   -   -  

  • flegs

    joj ogi, mogao si se vec naviknut da kod dudova sve vrlo brzo pada u zaborav. nego, usnio sam bas jedan krasan ogijevski san. zvoni mi mobitel, meni ide na zivce, kao i inace kad mi zvoni, no nakon sto se ipak udostojim otic do njega, zvonjava prestaje. idem u folder "propusteni pozivi", otvaram i nalazim tko me zvao - Marx.

    avatar

    24.12.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    dobro flegs, zezao sam se. sinoć se jako napio. sretan božić svima!

    avatar

    25.12.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • flegs

    ogi, i ja se zezam. kakav je to bozic bez zezanja? ćuskija se vratio u grad. a to nije šala.

    avatar

    25.12.2009. (20:46)    -   -   -   -  

  • maligan

    noćas sam sanjala da bandić s mog balkona dijeli 500 eura svakom ko naiđe i pristane da ga ocijeni od 1 do 5. pored njega je stajao čovjek koji je provjeravao za svaku novčanicu koju izda, da li je prava. ja sam namršteno pila pivu i negodovala. onda sam ga pristala ocijeniti, dala mu 1 i on mi je greškom dao 2000 eura. nakon toga nikako nisam rasčistila jesam li ja njega zajebala ili je on mene. ni sad mi bas nije jasno.
    sanjala sam i da imam kratku kosu i glumim Danijela u haninoj predstavi.
    nadam se da ne prekrših predizbornu šutnju.

    avatar

    26.12.2009. (14:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...