Komentari

novogradiscanin.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • domoa

    Konji su meni posebne životinje. Posebno su mi impresivni bijeli konji. E, da, bio sam i ja kao klinac na jednoj farmi konja, no bilo me je strah priči im bliže jer su veliki-he,he.
    E,da evo stiže nam Božić-vrijeme obiteljskog okupljanja i uživanju u čarima tog blagdana.

    avatar

    20.12.2009. (20:57)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    hvala i tebi....

    avatar

    21.12.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • betanija

    BLAGOSLOVLJENI BLAGDANI :)

    avatar

    26.12.2009. (20:56)    -   -   -   -  

  • novogradiscanin

    Poštovani prijatelji hvala što katkada svratite do mog bloga i možda nešto pročitate iz arhive ili od novijih postova. Trudim se na razne načine zaraditi koju kunu, pa svoj rad uglavnom okolo dajem u bescjenje. Ponovno sam i gitare uzeo u ruke, pa ću čak i u novogodišnjoj noći nešto malo zaraditi. Mislio sam da više nikada neću morati na takav način zarađivati za život. Ova godina na odlasku mi je doista bila teška, ali nadam se da će slijedeća biti bolja. Pišem vijesti an www.novagradiska.com i to dobro znaju oni koji me poznaju, a eto radim u elektroniučkom mediju u kojem su nekakve strukturne turbulencije i ne znam što će biti slijedeće godine ukoliko ne prihvatimo neke više kvalitativne standarde i ne okrenemo se struci i profesionalnosti. Dio sam i neke šire međunarodne medijske priče no o tome možda nekom drugom zgodom. htio sam zapravo reći da nemam puno vremena za pisanje na blogu, a možda će vam zvučati i nevjerojatno, baš mi i Internet niej na dohvat ruke. Nikad krajaapsurdnostima. Ne znam zašto ali me večeras razveselilo vidjeti Betanijin komentar, a vrijeme je potvrdilo da su mi doista posebno dragi virtualni priajtelji Domoa i Rib@rnica a tu je negdje vjerojatno i Sirenica kojoj isto želim sve najbolje za blagdane i novogodišnje praznike. Bit će sigurno boljem, ali prije svega moramo biti i ostati ljudi. Neka nam svima bude blagoslovljena 2010. Pozdrav!

    avatar

    29.12.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  • domoa

    E, virtualni prijatelju, treba se uvijek nadati boljim vremenima. Zaista je došlo teško vrijeme pa treba paziti na svaku kunu. Nadam se da će te krenuti na bolje. Vjerujem da si radosno proslavio Božić, a eto u Novu uđi raspjevan. Pjesmom ćeš barem zaboraviti loše trenutke, a neka ti Nova bude sretna i radosna.

    Živio!

    avatar

    30.12.2009. (00:16)    -   -   -   -  

  • novogradiscanin

    Nevjerojatno, ali eto i novogodišnja fešta je otkazana zbog nedodovljnog broja gostiju. Nema veze, doista je bilo i gorih dana.
    Svima vam želimm sve najbolje u Novoj.

    avatar

    31.12.2009. (11:46)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Samo pozdrav u novoj....prijatelju

    avatar

    05.01.2010. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...