Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Šima

    Pa žena je samo bila ljubazna i pristojna, da je samo prošla sad bi pisao kako je hladna kučka!
    Bit će rekord u ponedjeljak, ako ne zaspeš na posao :-))))

    avatar

    18.12.2009. (13:25)    -   -   -   -  

  • maxyloptica

    al meni ipak najgore bude kad imaš nekog kolegu s faksa s kojim si jednostavno nemaš kaj reć, a putujete skupa svaki dan od doma do faksa ( relacija krajnji zapad ZGa, krajnji istok ZGa) . ja uvijek imam o čem pričat s prijateljima, uvijek imam kaj kome za reći, a nekad mi i paše s njima samo šutjeti.......da, s prijateljima, ali imam i znance s kojima mogu šutiti a da mi i ne paše.

    avatar

    18.12.2009. (13:53)    -   -   -   -  

  • Ribac

    kada sa nekime možeš šutjeti i ne osjećate se neugodno, e pa onda znaš da ste si dobri... pa bar prijatelji

    avatar

    18.12.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    ima nešto u tome kaj pišeš...evo, s nekima se čujem svaki dan i stalno imamo o čemu pričat...kamo ćemo na koncert, oćemo na proljeće tamo i tamo, kako bi bilo da odemo na pivo, nismo dugo (punih tjedan ili dva)...a recimo, prije godinu dana frendica rastrubi cijelom bivšem razredu iz srednje da pišem blog...i javi mi se jedna stara simpatija i piše : "čitao sam tvoj blog, ali nemam niš pametno za reć, pa nikad ne komentiram", a ja njemu nazad : "pa napiši onda nešto blesavo!"...i tu je stala komunikacija...jebeš ljude koji nemaju što za reć

    avatar

    18.12.2009. (15:41)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Da mi pričaš kojim ulicama prolaziš i koliko to minuta traje, ne bih te mogla slušati duže od pet minuta. Sva sreća pa ne pričaš tako. I ne držiš monologe, ma o čemu pričaš ti? :D Dobro je pričat s tobom. Ja te nisam vidjela nekih devetnaest godina bila pa smo svejedno imali o čemu pričati.

    avatar

    19.12.2009. (11:06)    -   -   -   -  

  • Maja0110

    E junac, sad sam malo umorna i nemam snage više ništa čitati jer sam radila na svom i tuđima blogovima satima. Čim uhvatim vremena, pročitat ću tvoj.

    Htjela sam te obavijestiti da imam novi nastavak, tek su se upoznali, a u budućoj epizodi su velike šanse za seks pa izvoli,

    Napomena, uzmi godišnji da pročitaš moj zadnji post kojeg volim kao da mi je dijete.

    Pozdrav!

    avatar

    21.12.2009. (00:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...