Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • kraljica majka

    vesna nadam se i zelim da je sve ok...vidim da ste se lijepo proveli taj dan :-)

    avatar

    17.12.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Iskren pozdrav za oboje i osmjeh ostavljam :-)))

    avatar

    17.12.2009. (11:26)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Drago mi je da ste se ipak uza sve lijepo proveli i putem susreli drage vam i zanimljive ljude, napunili se novim susretima i saznanjima, vijestima iz domovine, o domovini ... Nadam se da je Vesna dobro sa zdravljem i da je to samo rutinski pregled, nužan i potreban za dalje dobro stanje, pridržavati se uputa i živjeti ...
    U mislima sa vama, ...
    Zdravi i veseli mi bili ...
    :-)

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    17.12.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  • borut

    VESNA
    cilj moga zivljenja je sve moje dane provesti na cim vedriji nacin.
    Taj dan sam se posle posla odmorila, kad je dosao Borut, rucali i uputili se prema Tel Avivu koji je od nas udaljen 40-tak km. Vozili smo Cestom uz more (kvish 2), vozili u cepu do ulaza u grad, te se nismo odlucili za zaobilaznicu, vec kroz centar grada, sto se pokazalo kao mudra odluka. Kroz sam grad guzve nije bilo. Volim kad Borut vozi, a da ja mogu gledati i zverati okolo.
    Dosli smo na vrijeme, nasli parking, obavili sto nije trebalo, a sto je bilo hitno ne. Upisana je bila kriva sifra!!! APSURD, toliko nevjerovatno da je mome umu cak zabavno. Pitam se cemu je to trebalo biti tako?
    U auli je bio automat i uzimajuci svoju casu kave iz njega, primjetila sam poznatu mi facu. Skladatelj i pjevac David - Dudu Tassa. Osjecala sam se kao teenager-ica kada sam ga zamolila za zajednicku sliku. Potpuno bez veze, iz stosa. Ja nikada nikoga ni za autogram molila ne bi. Bilo mi je jako zabavno, stosno.
    Razlog da nismo isli vlakom je, da smo trebali otici do Mihal,drage prijateljice nasega sina G. koja se nedavno vratila iz Zagreba i donijela nam foto-kameru koju smo ovog proljeca, kad smo bili na dopustu, zaboravili.
    Uprkos da nismo obavili ono najglavnije, svijesno si nisam htjela ljutnjom, bijesom isl. osjecajim unistiti dosta "zivahno" popodne-vece.
    Evo nekoliko poslovica-naravoucenija: 1. ne treba plakati za prolivenim mlijekom
    2. uvijek treba vidjeti pola napunjenu casu.
    Nekada sam zadovoljna sobom i svojim talentom za zivljenje.

    avatar

    18.12.2009. (09:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...