Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Marijeta

    Nisam baš neki Colonia fan, ali moram priznati da Ira izvrsno izgleda i uvijek me fascinira ta njena pozitivna energija kojom pršti sve u šesnaest! Koliko vidim, nekoliko puta se preoblačila što mi govori da drži do publike koja ju je došla gledati i da svoje nastupe ne shvaća tek onako, površno.

    avatar

    15.12.2009. (09:54)    -   -   -   -  

  • ivana

    prijašnji odnos i sadašnje međusobno klevetanje lažova Hebranga, lopova Vidoševića i psihopate Primorca nam sve govori, a ponajviše o tvom uzoru Hebrangu. zašto je sve ove godine šutio o dvojcu kojeg sada zdušno optužuje. jedan od vodećih je dugo bio i Hebrang, pa je imao lijepe prilike napraviti ovo o čemu sada laprda.
    voljela bi da napišeš gdje je to Hebrang vrli dobrovoljac domovinskog rata bio za vrijeme istog? samo ne spominjati da je radio u bolnici jer velika većina liječnika su bila na svom radnom mjestu pod radnom obvezom. dakle jasno i glasno nabrojati ratišta, a onda kada dobijem odgovor uputiti ću te na dečka koji je ostao bez noge koji nije nosio krunicu oko vrata i nije ga ista spasila ili kod moga brata koji je u roku tri tjedna posjedio, pa češ njima objasniti kako je i odakle Hebrang branio Hrvatsku.
    ti kad pišeš postove nemoraš baš sve laži prenositi od svojih idola jer ispadaš neozbiljan i u najmanju ruku vrijeđaš dečke koji su zapravo bili u ratu.

    u prošlom postu si mi ostavio jako duhovit komentar, do suza si me nasmijao, ali odgovorio mi nisi ništa. izbjegavaš odgovore, ali nije ni čudno jer ZNA se od koga učiš znanje. oni proteklih 16 godina (koliko su ti TVOJI na vlasti, samo ponavljam tvoje riječi) toliko kradu, lažu i varaju da su i vas zasljepljenje bedačeke uspjeli napraviti istima. jer tko ih tako beskrajno podržava isti je kao i oni. jel tako?

    avatar

    15.12.2009. (12:53)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Ivana
    Samo mi nemoj o ratu, i tu sam u prednosti:)

    Tako je, znali smo, znamo i znati ćemo :)
    Nego, reci ti meni, kako " ZAMP " zadnjih dana?

    avatar

    15.12.2009. (13:37)    -   -   -   -  

  • ivana

    ovo gore je moja sestra, oprosti na zabuni (jedan komp.), pa ću i nadalje s tobom razgovarati kao ivana.
    čekam odgovore.

    avatar

    15.12.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • ivana

    ????

    avatar

    15.12.2009. (14:52)    -   -   -   -  

  • ivana

    oprosti za ova dva koma. gore, zabuna....

    nisi ti u nikakvoj prednosti i uopće je glupo da tako govoriš. ti si pozvan samo da odgovoriš o ratovanjima Hebrangovima i to je sve, jer si o tome pisao tj. prenosio njegove laži sa skupova.

    "Tako je, znali smo, znamo i znati ćemo" - istina, prava je enigma zadržati se na vlasti tako dugo i bez prekidno lagati i krasti tj. uništiti sve što se može.
    zaštita autorskih muzičkih prava ???????????
    vjerojatno ni na ovu duhovitu šalu neću dobiti odgovor.

    avatar

    15.12.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    SLOBODNA DALMACIJA:

    ids-ov kandidat se obrušio na zamp, čiji je tvorac kandidat sdp-a
    Obračun na ljevici: Kajin traži ukidanje Josipovićeva ‘harača’

    ZAMP je harač nad haračem. ZAMP-ove naknade uništavaju kabelske televizije. To valja ukinuti – ustvrdio je IDS-ovac Damir Kajin u petak u Saboru, tijekom rasprave o konačnom prijedlogu Zakona o elektroničkim medijima.

    Riječ je o prvoj većoj javno izrečenoj kritici zaštite muzičkih autorskih prava, koja propisuje da radiopostaje, televizije i kafići moraju plaćati naknadu Hrvatskom društvu skladatelja za emitiranje glazbenih brojeva.

    - Meni se javljaju ljudi koji moraju platiti 800 ili 900 tisuća kuna ZAMP-u za korištenje ne znam čega. Dobivaju sporove na jednim sudovima, gube na trgovačkim sudovima i smatraju da je tu netko naprosto u dosluhu sa sucima, a oni zapravo propadaju – izjavio je Kajin, koji je nakon svojeg saborskog istupa pojasnio da je “ovdje riječ o ZAMP-ovskom reketu kojemu nitko ne može stati u kraj”.

    Kajinova baražna vatra po ZAMP-u zanimljiva je i zbog toga što je idejni tvorac ZAMP-a njegov konkurent iz predsjedničke utrke SDP-ovac Ivo Josipović.

    - Svi imaju svojih boljih i lošijih dana. Svatko ima pravo živjeti od svojeg rada, i za svoj talent i trud dobiti pravednu naknadu. Nitko ne može koristiti tuđi rad, a da za to pošteno ne plati – reagirao je u izjavi za Slobodnu Dalmaciju Josipović.

    Slavko Kesar s riječkog Kabel kanala član je udruge kabelskih televizija u kojoj tvrde da moraju plaćati ZAMP-ovu naknadu iako od Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije imaju dozvolu za distribuciju, a ne radiodifuzno reemitiranje.

    - To je kao kad bi kiosci morali plaćati autorska prava novinskim kućama. Iako samo prodaju, ne proizvode novine. U istoj smo situaciji i mi. Distribuiramo programe HTV-a, Nove, RTL-a, ali ZAMP-u moramo plaćati naknadu – ističe Kesar, koji je potvrdio da se dug pojedinih kabelskih televizija prema ZAMP-u popeo i na milijun kuna.

    Prekršajni sudovi, prema njegovim riječima, donesu presude u korist kabelskih televizija, dok trgovački sudovi redovito presuđuju u korist ZAMP-a. Kao razlog tom raskoraku, Kesar navodi podatak po kojemu “neki suci trgovačkih sudova sjede u Hrvatskom društvu za autorska prava, pa ih preko ZAMP-a i tuže i sude”. Ako nas budu stiskali, mi smo gotovi, jer ne možemo 20 ili 30 posto od bruto cijene priključka plaćati ZAMP-u ,zaključuje Kesar.



    TINOLOVKA:

    http://tinolovka.blog.hr/2009/12/1627087341/put-ka-sreci-i ve-josipovica-zamp-generacija.html

    avatar

    15.12.2009. (19:55)    -   -   -   -  

  • ivana

    ti sve znam i vjeruj pokušala sam da im ne plaćam, ali mi nije pošlo za rzkom.
    ono što neznam i nisi mi odgovorio: "Nego, reci ti meni, kako " ZAMP " zadnjih dana?"

    avatar

    15.12.2009. (20:20)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivne fotografije; svaka čast! Veliko bravo i čestitke!
    Hvala Ti na predivnom koemntaru kod mene - potpuno si u pravu; slažem se - dvije prijateljske zemje, koje u međusobnim susretima pokazuju samo podršku i poštovanje!
    Srdačno, Tvoje Luki+Goldie :))))

    avatar

    15.12.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...