Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Nessa

    Daj lako šta će bake i dede vidit da imaš bokse na smajliće, ali šta ako to vidi kakva zgodna ženjskinja :p :-))))))) Ali ne brini se, vjerojatno ćeš se samo saplest preko kufera i poljubit pod na Plesu. Ništa strašno :-)))))

    Ahahahaha prenošenje glasačkog prava :-)))))) ajme skoro sam se upišala od smija :-)))))) Ovo ima samo kod nas, to bi mi trabali izvozit u inozemstvo da se ljudi zgražaju ili valjaju od smija na naše gluposti :-))))))

    avatar

    14.12.2009. (18:02)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Pa kaj te nije Murphy dovoljno zafrknuo s prenošenjem glasačkog prava, kaj ti treba više?
    N evolim razmišljati o tome što me rastuži, radije bih kaj me razveseli :-)).
    Npr. Nessina čestitka, prava, pravcata, papirna :-))))))))))))))))))))))).

    avatar

    14.12.2009. (20:34)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Hehe birokracija na rvacki način - o tome knjigu treba napisati.

    A što me sve rastužuje? Pa puno toga, ali ono što sam primjetila je to da zapravo ovisi o količini određenih hormona koji cirkuliraju mojim krvožilnim sustavom. Ponekad mi je prag toliko malen, da mi je samo oštar pogled dovoljan da se poželim zavući u mišju rupu i da me nitko ne vidi (rijetki su to dani na sreću), a ponekad možeš na mene drvljem i kamenjem a meni sve ravno do mora :)) Dakle, tipično žensko ponašanje :)) ah predrasude li ;))

    avatar

    15.12.2009. (00:23)    -   -   -   -  

  • One day I\'m gonna grow wings

    :D ja sam živa i zdrava, hvala na pitanju....evo sve standard, dala kolokviji, napisala seminar u pauzi igranja besmislenih igrica na laptopu ...sad čekam da mi preksutra dođe brat, da preživimo Guettin koncert i da se u petak zaputim tamo gdje su vrijeme i kulturni napredak stali - In da Župa XD
    Kad ti ideš u južne krajeve? Kad dođeš znaš da nema boga da izbjegneš kavu....ili još bolje, ja ti i Mare bi trebali poć malo žderat u grad :D

    avatar

    15.12.2009. (20:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...