Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Đus

    hehehe, super je Nikola!
    ja sam došao nakon par dana i štand je već bio "opustošen", svaka vam čast!
    nadam se da ćemo imati bijeli Božić, ali puno važnije od toga je da naša princeza prebrodi sezonu hladnoće i virusa bez (većih) problema.
    ne ponovio nam se početak ove godine...
    pozdrav!

    avatar

    14.12.2009. (09:41)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Lijepe su slike proslave Svetoga Nikola, vidi se da je mala Anja uživala. Nadam se da će joj ta viroza već jednom proći, a bilo bi lijepo da i ti epi-napadi polako nestaju! U nadi da ste uspješni s prodavanjem svih tih lijepih božićnih stvarčića šaljem Vama srdačan jutarnji pozdrav iz Karlsruhe (i kako izgleda bit će valjda "bijeli Božić").

    avatar

    15.12.2009. (08:26)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    Dugo nisam posjecivala ovu stranicu... Nisam znala sto bi prije... A sada sam eto ulovila vise vremena, i skocih do male Anje... Nju se ne zaboravlja tek tako :-)
    I tako mi je drago da je Anja dobro, izvrsno izgleda na ovim slikama...
    I da je vasa borba, koju sam pratila od pocetka, dovela do tako dobrih i pozitivnih stvari kao sto je Humanitarna udruga Mala Anja... Zaista ne odustajete, nesebicno dajete ...

    Ne znam dal me se sjecate, dosta sam davno bila aktivna na blogu, prije 2-3 god (blog Kao da je vazno) i nisam vise, jednostavno ne stignem pisati i pratiti druge blogove...

    Stvarno bih voljela posjetiti Anju jednom, a nadam se da ce to i biti moguce u 3.mj.kada cu biti u Zagrebu ?

    avatar

    15.12.2009. (08:43)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Đus (ne ponovilo se…pozdrav i vidimo se u subotu)
    Paula (hvala)
    Kaleidoskop raznih kapljica (velika hvala na lijepim riječima…primite jedan srdačan pozdrav od ekipe male Anje iz hladnog i snježnog Zagreba :)
    Kao da je važno (ma naravno da te se sjećamo i mi bi zaista voljeli tebe upoznati i zahvaliti ti se na svemu što si učinila za nas i našu malu Anju…… velika ti hvala na lijepim riječima koje imaju veliku težinu s obzirom da nas ti pratiš od početka našeg pisanja….primi jedan veliki pozdrav od ekipe male Anje iz hladnog i snježnog Zagreba i nadamo se da ćeš nam se javiti kada dođeš u Zagreb :-)

    avatar

    15.12.2009. (23:29)    -   -   -   -  

  • JADRANKA2612

    Hvala na čestitkama i nadam se da će sve ružno uskoro biti iza vas a Božić da vam donese samo lijepo u životu.Baš mi je drago da terapija odgovara,jer znam kako je kada se napadi smanje,kakav je to kamen koji padne sa srca.Puno vas pozdravljamo svi iz hladno-snježne Slavonije!

    avatar

    17.12.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Dragi neumorni trio male Anje, u nadi da ste mi dobro šaljem Vam srdačne pozdrave iz trenutno snježnog Karlsruhea i želim Vam već sada prijatan vikend i da mi što ljepše provedete i dolazeću 4. nedjelju Došašća...

    avatar

    18.12.2009. (20:52)    -   -   -   -  

  • enika36

    Dragi naši frendovi evo da se i mi8 konačno javimo i ovako.... šaljemo vam jednu velikuuu snježnu pusu iz zametenog Međimurja... pajcek je spreman :-))) još samo da malo počistimo ovaj snijeg... drago nam je da je štand bio tako uspješno rasprodan što znači da se za idući moramo još malo bolje nabrusit ::-))) do idućeg javljanja i nadamo se skorog viđenja svima veliki pozdrav i snježna pusa----

    avatar

    19.12.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Jadranka2612 (pozdrav i Vama od ekipe male Anje iz hladno - snježnog Zagreba)
    Kaleidoskop raznih kapljica (hvala Vam na lijepim riječima podrške koju je uvijek lijepo čuti…primite srdačne pozdrava od ekipe male Anje iz hladno – snježnog Zagreba)
    Enika36 (hvala na javljanju i nadamo se da se uskoro i vidimo ako ne prije onda ako bude zdravlja za doček Nove godine u predivnom nam Međimurju gdje se uvijek osjećamo kao kod svoje kuće….nadamo se da je Emilu noga u puno boljem stanju i da se više ne „popikava“ na palete(he-he)…veliki pozdrav od ekipe male Anje iz hladno – snježnog Zagreba)

    avatar

    19.12.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...