Komentari

gollynbossy.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    ne znam gdje se nalazi zgrada ali mi se svidja da se ovako nesto otvorilo u zagrebu. izgleda odlicno i jedva cekam svratiti.
    inace mi je upala u oko ploca s jelovnikom i nikako mi nije jasno zasto mousse nije jednostavno pjena kad su vec gnocchi = njoke :D. tu su i nekakve Al peso (po tezini?) kiflice i nesto sa gorgonzzolom :D

    avatar

    12.12.2009. (00:35)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Da bilo je super, možda smo se sreli, ti si donio slike, ja također. Lako je moguće da smo se sreli, pozdrav..

    avatar

    12.12.2009. (01:39)    -   -   -   -  

  • NF

    e ovaj mi se prikaz otvorenja baš sviđa, nego mare, znaš li tajnu dobrog čokoladnog moussea, nikako da nam ispadnu barem slični po internetskim receptima onima iz riječke slastičarne bolero ;)

    avatar

    12.12.2009. (10:44)    -   -   -   -  

  • lolina

    sramota da je MSU u ovakvoj sivoj ružnoj staromodnoj zgradurini . sinoć su na teveu prikazali muzeje i cijene koštanja izgradnje u drugim državama svijeta . naša prednjači po skupoći , ružnoći i nemaštovitosti . kad malo bolje razmislim mogla bi proći i kao zamaskirana javna garaža .

    avatar

    12.12.2009. (14:24)    -   -   -   -  

  • Manoval

    Zavidim Vam na dobroj zabavi. Doduše niko mi ni kriv što sam ja to propusti. Da uživam u povijesnom trenutku, ne samo otvaranja MSU, nego i susreta s Golce&Bosana u punom sastavu.
    Mare, po afinitetima i komentaru, ti više spadaš u lingvističku-gastronomiju nego modern art :)
    Mousse je lipše za čut i za polizat, ako je dobar, a pjena je, ono, više za brijanje...

    avatar

    12.12.2009. (17:12)    -   -   -   -  

  • funky business

    Zgrada mi izvana djeluje odlično po noći, po danu malo manje privlačno. Unutrašnjost planiram posjetiti idući petak. Jako sam znatiželjan... jedva čekam!

    avatar

    12.12.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • Mare

    manoval - zamisli, umjetnost mi je dio posla :D...mozda zato radije komentiram ono sto vidim ...
    (muzej jos nisam vidjela ali hvalim inicijativu iako je (k)(g)radnja trajala navodno 6 sramotnih godina...ali dobro, barem je fala bogu i dovrsena a ne poput sveucilisne bolnice obrasla u korov desetljecima ili pak poput sjeverne tribine gradjena godinama za vrijeme kojih se srusio cijeli wembley stadion i izgradio novi - u potpunosti....)))))
    ...poput ovih jezicnih bastarda koji me bodu u oci. mousse mozda nekome i zvuci ljepse a mene podsjeca na musavo i zamrljano. ali ako se pise mousse neka se onda pise i gnocchi :)))

    NF - imam vise recepata za mousse au chocolat ali ne znam kako smeka ova rijecka :). moje su u svakom slucaju odlicne :)))

    avatar

    13.12.2009. (14:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...