ne znam gdje se nalazi zgrada ali mi se svidja da se ovako nesto otvorilo u zagrebu. izgleda odlicno i jedva cekam svratiti. inace mi je upala u oko ploca s jelovnikom i nikako mi nije jasno zasto mousse nije jednostavno pjena kad su vec gnocchi = njoke :D. tu su i nekakve Al peso (po tezini?) kiflice i nesto sa gorgonzzolom :D
12.12.2009. (00:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
e ovaj mi se prikaz otvorenja baš sviđa, nego mare, znaš li tajnu dobrog čokoladnog moussea, nikako da nam ispadnu barem slični po internetskim receptima onima iz riječke slastičarne bolero ;)
12.12.2009. (10:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sramota da je MSU u ovakvoj sivoj ružnoj staromodnoj zgradurini . sinoć su na teveu prikazali muzeje i cijene koštanja izgradnje u drugim državama svijeta . naša prednjači po skupoći , ružnoći i nemaštovitosti . kad malo bolje razmislim mogla bi proći i kao zamaskirana javna garaža .
12.12.2009. (14:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Manoval
Zavidim Vam na dobroj zabavi. Doduše niko mi ni kriv što sam ja to propusti. Da uživam u povijesnom trenutku, ne samo otvaranja MSU, nego i susreta s Golce&Bosana u punom sastavu. Mare, po afinitetima i komentaru, ti više spadaš u lingvističku-gastronomiju nego modern art :) Mousse je lipše za čut i za polizat, ako je dobar, a pjena je, ono, više za brijanje...
12.12.2009. (17:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zgrada mi izvana djeluje odlično po noći, po danu malo manje privlačno. Unutrašnjost planiram posjetiti idući petak. Jako sam znatiželjan... jedva čekam!
12.12.2009. (21:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mare
manoval - zamisli, umjetnost mi je dio posla :D...mozda zato radije komentiram ono sto vidim ... (muzej jos nisam vidjela ali hvalim inicijativu iako je (k)(g)radnja trajala navodno 6 sramotnih godina...ali dobro, barem je fala bogu i dovrsena a ne poput sveucilisne bolnice obrasla u korov desetljecima ili pak poput sjeverne tribine gradjena godinama za vrijeme kojih se srusio cijeli wembley stadion i izgradio novi - u potpunosti....))))) ...poput ovih jezicnih bastarda koji me bodu u oci. mousse mozda nekome i zvuci ljepse a mene podsjeca na musavo i zamrljano. ali ako se pise mousse neka se onda pise i gnocchi :)))
NF - imam vise recepata za mousse au chocolat ali ne znam kako smeka ova rijecka :). moje su u svakom slucaju odlicne :)))
13.12.2009. (14:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
ne znam gdje se nalazi zgrada ali mi se svidja da se ovako nesto otvorilo u zagrebu. izgleda odlicno i jedva cekam svratiti.
inace mi je upala u oko ploca s jelovnikom i nikako mi nije jasno zasto mousse nije jednostavno pjena kad su vec gnocchi = njoke :D. tu su i nekakve Al peso (po tezini?) kiflice i nesto sa gorgonzzolom :D
12.12.2009. (00:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tinolovka
Da bilo je super, možda smo se sreli, ti si donio slike, ja također. Lako je moguće da smo se sreli, pozdrav..
12.12.2009. (01:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
e ovaj mi se prikaz otvorenja baš sviđa, nego mare, znaš li tajnu dobrog čokoladnog moussea, nikako da nam ispadnu barem slični po internetskim receptima onima iz riječke slastičarne bolero ;)
12.12.2009. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolina
sramota da je MSU u ovakvoj sivoj ružnoj staromodnoj zgradurini . sinoć su na teveu prikazali muzeje i cijene koštanja izgradnje u drugim državama svijeta . naša prednjači po skupoći , ružnoći i nemaštovitosti . kad malo bolje razmislim mogla bi proći i kao zamaskirana javna garaža .
12.12.2009. (14:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Manoval
Zavidim Vam na dobroj zabavi. Doduše niko mi ni kriv što sam ja to propusti. Da uživam u povijesnom trenutku, ne samo otvaranja MSU, nego i susreta s Golce&Bosana u punom sastavu.
Mare, po afinitetima i komentaru, ti više spadaš u lingvističku-gastronomiju nego modern art :)
Mousse je lipše za čut i za polizat, ako je dobar, a pjena je, ono, više za brijanje...
12.12.2009. (17:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
funky business
Zgrada mi izvana djeluje odlično po noći, po danu malo manje privlačno. Unutrašnjost planiram posjetiti idući petak. Jako sam znatiželjan... jedva čekam!
12.12.2009. (21:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mare
manoval - zamisli, umjetnost mi je dio posla :D...mozda zato radije komentiram ono sto vidim ...
(muzej jos nisam vidjela ali hvalim inicijativu iako je (k)(g)radnja trajala navodno 6 sramotnih godina...ali dobro, barem je fala bogu i dovrsena a ne poput sveucilisne bolnice obrasla u korov desetljecima ili pak poput sjeverne tribine gradjena godinama za vrijeme kojih se srusio cijeli wembley stadion i izgradio novi - u potpunosti....)))))
...poput ovih jezicnih bastarda koji me bodu u oci. mousse mozda nekome i zvuci ljepse a mene podsjeca na musavo i zamrljano. ali ako se pise mousse neka se onda pise i gnocchi :)))
NF - imam vise recepata za mousse au chocolat ali ne znam kako smeka ova rijecka :). moje su u svakom slucaju odlicne :)))
13.12.2009. (14:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...