Komentari

homoludens.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tinolovka

    Takva pitanja koja ti postavljaš možeš postaviti svakom kandidati, svi, ali baš svi, osim onih koji nažalost nemaju šansu, ako samo pogledamo diskriminacijsku ( to me podsjeća na Sarah Parker i SAD od prije šezdesetak godina ) politiku NOVE TV , u zemlji u kojoj se predsjednički kandidati diskriminiraju, kako li je tek običnim građanima? ZAMP govori o pravosuđu, pravdi, bulazni o korupciji itd, Primorac baljezga o obrazovanju, Vidošević, lijepi Nadan, o gospodarstvu, kakve to veze ima sa predsjedničkim ovlastima?
    Za razliku od tebe, koji ovakva pitanja možeš postaviti samo virtualno, već sam ih postavio u " realnom životu ", višestruko sam intervjuirao sve predsjedničke kandidate i dobio odgovore koji imaju smisla samo kada bi se oni natjecali za mjesto Jadranke Kosor, međutim, Kosor ostaje još dvije godine, usprkos činjenici da se Sanader vraća i da se HDZ priprema za Mesićevo suđenje..Pozdrav..

    avatar

    12.12.2009. (09:46)    -   -   -   -  

  • homoludens

    različita politička prošlost, različiti politički programi, analogno tome i različita pitanja.

    avatar

    12.12.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Nema te. Nadam se da si dobro. Sve najbolje u Novoj..

    avatar

    14.01.2010. (16:45)    -   -   -   -  

  • homoludens

    Hvala, poštovana Marchelina. Kao da si me predskazala. Upravo završavam tekst za sutrašnju objavu. I tebi želim svako dobro u ovoj godini, puno uzleta i pobjeda i nijedan poraz ili pad.

    avatar

    17.01.2010. (03:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...