Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • M.H.S.

    Svaka čast SVIM TIM VRIJEDNIM RUKAMA koje su izradile one male krasne anđele, i neka nitko tati Tomislavu ne zamjeri što je u svojoj velikoj Ljubavi prema Anjinoj mami zaboravio spomenuti i sve ostale, koji su bili tako vrijedni, tako marljivi u izradu onih krasnih anđela...
    Želim HU "Male Anje" mnogo uspjeha pri prodavanju svih tih lijepih, s ljubavlju napravljenih božićnih stvarčića, a samoj ekipi male Anje srdačne pozdrave i moje najbolje želje glede Anjinog zdravlja.

    DOBRI LJUDI, POMOZIMO MALOM PATRIKU JANDRIČEKU, KOME SMO TRENUTNO ZBILJA POTREBNI!

    avatar

    09.12.2009. (23:15)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Kaleidoskop raznih kapljica (eh draga naša „kapljice“ da je više ovakvih ljudi poput Vas svijet bi bio kudikamo bolji i ljepši… kada sam rekao da je mama Jasmina napravila jako puno anđela time nisam mislio ništa loše niti je bilo bilo kave zle namjere omalovažavati trud drugih, nigdje nisam spomenuo da je ona sve napravila sama ali od tristotinjak anđela barem dvjestotinjak je prošlo kroz njezinu ruku i samo sam je time htio pohvaliti….Vama još jednom velika hvala od srca na novčanoj donaciji i uključivanju u ovu malu humanitarnu akciju….veliki pozdrav šalje Vam obitelj Kostanjevečki :-)

    avatar

    09.12.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • enika36

    velikiii pozdrav vam saljemno i princezi pusiku ...ma tko ti moze zamjeriti pored toliko posla koji je trebalo odraditi..nadamo se da ce vrijeme posluziti i da ce ponestati tih simpaticnih stvarcica na standu ....veliki pozdrav iz kisnog Medjimurja

    avatar

    11.12.2009. (20:44)    -   -   -   -  

  • Đus

    svi ste junački potegnuli, svaka čast!
    štand izgleda super i iskoristio bih priliku da još jednom pozovemo ljude gore jer - još malo pa nestalo, kako je krenulo... :)

    avatar

    13.12.2009. (13:35)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Baš mi je drago saznati, da se sve te lijepe i smnogo trudom i ljubavlju izrađene stvarčice tako dobro prodaju! Nadam se, da ste pored svih trenutno obaveza našli malo vremena i za same sebe, te da ste nam ovu 3. nedjelju Došašća što ljepše svi zajedno proveli. Srdačne pozdrave i moje najbolje želje maloj hrabroj Anjici šaljem.

    avatar

    13.12.2009. (20:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...