Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • United Frequencies

    Ne drami molim te. Ništa od toga. Čemu se ti raduješ... Dolazim na kontra miting. Neće mračne snage fašističke EU kaljati svijetlu uspomenu na voljenog maršala. Slovenija je njihov sotonski sluga od kad se secesionističkim aktom odvojila od nikad prežaljene SFRJ, ali Hrvatska nije ničiji sluga. Naš narod pamti izbavitelja i vođu narodnog ustanka protiv fašističke aždaje i neće dozvoliti takvo monstruozno prekrajanje naše slavne povijesti...

    avatar

    09.12.2009. (11:48)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    @cbk

    Pohvala na brzini reakcije koja je uslijedila objavom novog članka kojega su vjerovali ili ne propustili kroz internet i neki "hrvatski" mediji.

    Sutra je veliki dan i treba se ljudski nadati da će trg napokon ostati bez imena jednog od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva i vratiti svoje prvobitno prirodnije ime:
    kazališni trg.

    Recimo NE velikoj srbiji!!!

    avatar

    09.12.2009. (11:52)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anti velikosrbin

    Hvala tebi još jednom! Budnost je važna stvar u životu:-)

    Koji su "hrvatski" mediji kroz internet propustili tu vijest, jer vidio sam u online izdanjima novina da su tu vijest cenzurirali?

    Poz!

    Sutra: demonstracija na Trgu maršala Tita protiv naziva toga trga po najvećem zločincu naših "naroda i narodnosti" !

    @United Frequencies (AF-L)

    Zaslijepljen si skroz, nažalost!

    Slovenija je jedna od zemalja koja rehabilitira zločinca Tita, isto kao i Hrvatska, tako da blebećeš gluposti kad osuđuješ Sloveniju, naime, ti kao titoist trebao bi slaviti gluposti koje slovenski neokomunisti (titoisti) rade, nezabilježene u novijom modernoj povijesti čovječanstva da se rehabilitira i slavi zločinca, pod ovim ili onim izgovorom. Umjesto toga osuđuješ secesionističku Sloveniju!? Stvarno si zaglibio u sljepoći, nažalost!

    Sram te bilo!

    avatar

    09.12.2009. (11:59)    -   -   -   -  

  • anti velikosrbin

    @cbk

    Nećeš vjerovati,ali prvo mjesto gdje sam to vidio tražeći TV program za slijedeće dane bio je portal "hrvatske televizije" hrt.hr, a tu su još bili i tportal.hr, index.hr, dnevnik.hr, naslov.hr, vjesnik.hr, croportal.net i još neki.

    Meni je osobno bio najdraži ovaj prvi, jer je objavljen iz medijskog centra totalitarizma kakvog Europa i moderni svijet u današnje vrijeme ne poznaju i to baš prilikom primopredaje mjesta ravnatelja "hrvatske" radio televizije koja se naslađuje emitiranjem "antifašističkih" (čitaj: velikosrpskih) filmova koji su posebno "prirasli srcu" obiteljima poginulih u posljednjoj velikosrpskoj agresiji izvršenoj na Hrvatsku.

    Recimo NE velikoj srbiji!!!

    avatar

    09.12.2009. (12:13)    -   -   -   -  

  • catwoman

    he, he ... sada će ovom osudom, koju su ne slučajno tempirali baš sada ( kada se osjeća sve veća euroskepsa od strane ideološki nezadojenih ljudi u Hrvatskoj ) Velikoeuropljani pridobiti za svoje ideje i one zadrte naivce, koje je samo animozitet prema eurofilskoj udbaškoj eliti priječio ne zaletavati se u EU.

    " Ruka pravde " u službi psihološkog inženjeriga.

    Nemojte mi sada i Vi postati eurofil, dragi @ CBK ... Već su dva komentatora na Novoj Politici valjda preko cjepiva poprimili i sasvim nove, EU pomirbene stavove ... :- ((

    Da kao antieurounionistica parafraziram @ antivelikosrbina ... Recimo NE Europskoj Uniji !!!

    avatar

    09.12.2009. (16:30)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ svi ...

    Što se tiče teorije " izbavitelja", bilo kojeg tipa ... pogledajte si istoimeni naš film.

    avatar

    09.12.2009. (16:35)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @catwoman

    Nemorate brinuti da bih postao eurofil jer iz liberalnih europskih struktura su i došle sve ove nedaće za Hrvatsku. Zar nisu liberali (krupni kapital) učinili od domaćih ljevičara marionete? Osuda Tita, međutim, nije došla od europskih liberala nego od europske konzervativne stranke desnoga centra, ali i to ne znači da je EU sada super, naprotiv, moj stav o tome je poznat, ali nije naodmet ako netko u Europi osudi Tita i nejgove apologete. No, u pravu ste, jer to su sve igrice koje bi mogle naivce u Hrvatskojpokrenuti ka Europskoj uniji jer mogu dobit dojam kako je Europa protiv ekstremne ljevice, bivših komunista u Hrvatskoj.Tito je završio na smetlištu povijesti, tako i u Europi, ali jedno je osuda Tita, a drugo je krupni kapital i neoliberalizam koji je za Hrvatsku ubitačan!

    avatar

    09.12.2009. (23:00)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Bio bi to dobar početak konačnog raskida s Titovom baštinom. Antifašizam, komunizam i titoizam tri su posve suprotna pojma, samo što mnogima nije ušlo gdje treba, odnosno u glavu. Srbe razumijem: oni su u Titovo vrijeme imali vlastitu veliku državu u kojoj su dominirali u svakom pogledu, ali Hrvati... Neshvatljivo! Zapravo, kad malo bolje razmislim, potpuno razumijem stajališta današnjih hrvatskih vladara. Oni su na Titovoj crti.

    avatar

    10.12.2009. (19:56)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Dragi prijatelju bio sam jučer na prosvjedu Građanske inicijative " KRUG ZA TRG " , zanimljivo niti jedan medij, uključujući i NOVU TV, koja je organizirala ono suludo, fašističko sučeljavanje predsjedničkih pekinzibera, podijelivši u dvije gruupacije kandidate, na jednake i jednakije, izuzev pojedinih portala, nije izvjestio o tom događaju, dok su HTV-ove tajkune Acu i ekipu stavil među top vijesti u dnevniku takozvane javne televizije. Iako su Aco, Latin, pa čak i Šprajc, vezani ortačkim ugovorima za tu istu kuću i plaćeni našim novcem putem mjesečnog harača, i to preko 30.000 kuna mjesečno.

    Kako zapravo maknuti trg zločincu koga osuđuje sav civilizirani svijet, kako se protiv toga boriti, ako nemae medijski tretman, barem jednak kakav ima Mesić koji srećom odlazi, nadajmo se u zatvor ( sasvim sigurno će njemu Sanader zapapriti, Sanader nije Polančec, Sanader je daleko opasniji, daleko moćniji, bez obzira što i on ima putra na glavi i to preko glave, ali neprijatelj moga neprijatelja, moj je prijatelj, barem privremeno ).

    O ovome što ti pišeš u postu jučer se govorilo na prosvjedu, kadasam organizatrici predao ispriku prof. Tuđmana ( Tuđman je trebao doći ali su ga navodno zadržali u institutu za povijest ), ona je također spomenula osudu EPP-a, Međutim, jesi li o toj osudi čuo koju od Šprajca? Stankovića? Hloverke? Mislava Bage u onom stupidnom sučeljavanju koje to nije bilo? Ni slova, žalosno, primjećuješ da sam ogorčen, ali ne i pobjeđen. Lijepi pozdrav i svako dobro ti želim prijatelju.

    avatar

    11.12.2009. (11:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Tinolovka

    Dragi prijatelju, neki mas-mediji naivno misle da cenzurom mogu sve riješiti, a u stvarnosti si zabijaju autogolove;-) čak i njihovi novinari sada prosvjeduju protiv cenzure i potvrđuju što ja godinama tvrdim, da mas-mediji provode cenzuru, uključujući i oni mediji koji su u vlasništvu i službi krupnog kapitala! HTV je onako malo, stidljivo izvijestio o prosvjedu protiv imena Trga maršala Tita, nazvan po najvećem zločincu sa "Zapadnog Balkana", i za imenovanje Kazališnog trga. U biti, treba njima, titioistima, Trg žrtava komunizma, kakav Kazališni trg!!! Treba toj bandi Trg žrtava titoizma!!!!!!

    Iz Europske unije ovim crvenim fašistima - titostima stižu lijepe čestitke, tipe one koju sam naveo u postu o osudi neokomunizma u Sloveniji. Novinar koje spominješ su u šoku zbog osude titoizma, ošamućeni su, jadnici, uvjereni da su do sada branili antifašizam, a u biti branili su najgori totalitarizam iz moderne povijesti čovječanstva! Lijepo ih je Mesić sve nasanjkao sa svojom pričicom o "antifašističkoj borbi". Sad, kad je car gol, svi vide da se ispod smokvina lista dobroćudna dr. Jackylla krije faca zloglasnog Mr Hydea. To je titoizam!

    Nemoj se smatrati pobijeđenim, prijatelju, naprotiv, ti si moralni pobjednik u svakom smislu te riječi, nemoj to zaboravit! Što se tiče prof. Miroslava, njegov je pomoćnik devedesetih bio Josip Perković, Mesićev pajdaš, koji se danas zbog optužbe za jugoslavenski državni terorizam, kao nekadašnji šef zagrebačke Udbe, nalazi na tjeralici Interpol, raspisana po glavnom državnom odvjetniku pravne države Njemačke i bavarske krim-policije. Cijela ova ekipa cirkusanata i blefera uskoro će se srušit kao kula od karata, i onda nastupaju ispravni ljudi:-) Vidiš da je i Sanader morao odstupit zbog afere Hypo Aple Adria Bank - Bavarska Landesbank digla ruke od te banke, i sad se velika afera valjda prema titoističkim vlastodršcima u RH. Lijep pozdrav, i svako dobro ti želim!:-)

    avatar

    11.12.2009. (18:01)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    ... Zaboravio sam reći, premijerka Kosor se vratila sa sastanka Europske pučke stranke, ali je u hrvatskoj javnosti prešutjela press release od Europske pučke stranke o osudi neokomunizma (neotitoizma) u Republici Sloveniji. Kao da je krenula Sanaderovim stopama, naime, i Sanader je kao premijer 2004. sudjelovao na kongresu Europske pučke stranke na kojemu je "Osuđen totalitarni komunizam", a vrativši se u Zagreb, prešutio hrvatskoj javnosti taj za hrvatski narod važan podatak!

    avatar

    11.12.2009. (18:38)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    ... a ovi novinari koji su sada prosvjedovali protiv cenzure i sami su cenzurirali vijesti, posebno o jugo-komunističkim zločinima i o neokomunizmu u Hrvatskoj, a veličali su totalitarni titoizam, te cenzurirali izvorne pravaše - jedine istinske oponente titoistima, za razliku od lažnih "desničara" koji proizlaze iz ekstremne ljevice!

    @CroSirmium

    Današnji vladari, kao u vladi, tako i u Hrvatskom saboru, i ovih desetak predsjedničkih kandidata su na Titovoj crti (izuzev J. Jurčevića, no, on nema doovljan kritičan prostup prema F. Tuđmanu za vrijeme kojeg se također provodio neokomunizam)...

    Da, neshvatljivo je da neki Hrvati hvale Tita - to je posljedica titoisitčke politike u bivšoj Jugi i u ovih 20 godina Republike Hrvatske totalno ispranih mozgova!

    U Europi raskidaju sa Titovom baštinom, tako da će i ovdje našim balkancima taj njihov titoizam završit definitivno na smetlištu povijesti!

    avatar

    11.12.2009. (19:07)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Trebali smo mi blogeri kandidirati nekog svog za predsjednika, bio bi stoput bolji od bilo koje ponuđene sadašnje EU marionete ( takođe mislim da možda jedino Jurčević nije njihov, barem prema činjenici da je govorio protiv EU i zalagao se za inicijativu More je Kopno ), no ta retroretorika, o kojoj sam čula i od drugih ljudi ( nasumično pratim dnevnu politku, pa se ponekad informiram kod prijatelja ) zaista djeluje neprivlačno ...

    Mi trebamo mlade, moderne ljude, totalno neopterećene prošlošću, otvorene za istinu i pravdu, slobodu ....ima takvih blogera, koji bi bili izvrsni predsjednici, predložila sam jednog, pa su me ljudi čudno percipirali.

    Baš smo ovce koje samo čekaju da im netko ponudi nešto, pa se žale na lošu kvalitetu, ali ne daj bože da si sami nešto odaberemo za opću ponudu. Znam da ćete reći kako je to poslijedica komunističkog ispiranja mozga jednoumljem i blokiranjem slobodnog mišljenja, no vidim i u teoretski otvorenijim, slobodarskijim društvima nedostatak tog trenda samoinicijative.

    Trebali bi onda barem svi otići i prekrižiti listiće, ne glasovati ni za koga.

    avatar

    12.12.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ CBK ...

    Vi sigurno znate je li kada koji američki ili britanski državljanin proglašen ratnim zločincem, recimo odgovorni za Hiroshimu i Nagasaki i slično ... To bi mi bio iznimno koristan podatak.

    Jer - sada su i Hitler, i Tito ( valjda i Staljin ? ) dobili te " diplome" , pa me baš zanima dobivaju li ih i elitini ( NWO ) bliskiji igrači ...

    avatar

    14.12.2009. (00:15)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @catwoman

    koliko je meni poznato, niti jedan čelnik sa Zapada nije ikada osuđen za ratne zločine, iako su ih počinili brojne, uključujući i danas u Afganistanu i Iraku.

    Masovno ubojstvo 300 tisuća japanskih civila u Hirošimi i Nagasakiju proglašeno je od strane američke vlade opravdanim; bacanje atomskih bombi bilo je u stvarnosti poruka Staljinu da Zapad ima atomsko oružje, i opomena da ne krene u osvajanje zapadne Europe, a što je SSSR imao u planu.

    Kad su Amerikanci bombardirali Tokyio u WWII, fosfornim bombama, ubijeno je preko 100 tisuća ljudi u jednom napadu; pomoćnik gen. McArthura na pacifičkom ratištu, Mc Namara (ministar obrane u administraciji predsj. Kennedya) rekao je: "Generale, mi smo ratni zločinci!" Gen. McArthur na to nije ništa odgovorio.

    Za sada su ratni zločinci jedino oni koje liberalni Zapad odredi da su zločinci.

    Što se tiče predsjedničkih izbora, slažem se s Vašim prijedlogom, dakle, svi oni koji ne vide nijednog dobrog kandidata imaju mogućnost prekrižit izborni listič i time spriječit da bude krivotvoren.

    Poz!

    avatar

    14.12.2009. (09:06)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Hvala Vam za odgovor. Pretpostavljala sam intuitivno da je tako, a opet potiho se naivno nadala da me ipak intuicija vara ... :- ((

    Eto - to je svrha nade ... koju stoga svesrdno i svima preporučuje naš novi spasitelj svijeta, Mr. Obmana.

    avatar

    15.12.2009. (00:30)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @catwoman

    Napisao sam nešto u vezi Obame u novom postu.

    Pozdrav sima!

    avatar

    15.12.2009. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...