Komentari

atthediner.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • -Watashiiii!!!111!1-

    Zakon :D
    A ak, po obicaju, trazis primjedbe, moja je da na trenutke dobim osjecaj kako su 3 ista shtosa rastegnuta na 300 recenica. Al funkcionira i tako, super je :)

    avatar

    04.12.2009. (10:44)    -   -   -   -  

  • Nighthawk

    Dada, primjedbe, primjedbe, moar primjedbi :)

    Shvaćam zašto bi se taj dojam javio. Hmh. Mayhap je krivnja u povremeno nezgrapnim rečeničnim konstrukcijama koje ističu podlogu štosa radije nego humoristični kontekst? To jest, nedovoljno razvodnjavaju rečenice pa se dobiva dojam udarne bitnosti navodno smiješnog dijela kad bi cijela stvar zapravo trebala teći bez da se zaustavi i značajno namigne čitatelju?

    Najme, igrao sam dosta na kartu dobivanja posla preko veze (a kad kažem "dosta" hoćureći udarao sam vas laktom dok ste čitali post i govorio: "Kužiš? Kužiš? Kumovi. He he."), mayhap nedovoljno vješto :o

    Drago mi je da funkcionira :) Sad samo izglancati rubove, da se čitatelji ne porežu na mojim oštroumnim primjedbama.

    avatar

    04.12.2009. (13:11)    -   -   -   -  

  • Nighthawk

    A i na početku koristim "ne znam" foru tri puta na početku odgovora :\

    avatar

    04.12.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • Nigdje Posebno, Zemlja

    Kritika? Don't mind if I do. :)

    Prima, ne mogu se uloviti niti za jednu točno određenu foru, ali što se tiče cjeline koja jest humoristična, više imam osjećaj da čitam witty i sarkastičnu žalopojku. Jad, a ne smijeh. Ili sam barem to tako doživio.

    Secunda, malo možda i jesu ponavljanja. Sjediti za računalima cijeli dan, nepotizam je bolji od nas i to sve. Također, da sam radnik tamo bio bih ljut, jer na trenutke ovo ispada kao čitulja zaposlenicima, a ne sustavu. Osim, dakako, ako ti baš nisu ti ljudi tamo nešto zgriješili, osim što rade u birokraciji. Ali opet, ja empatiziram možda previše.

    Treće (ne znam na latinskom/talijanskom, whatever), općenito mi je stvar veoma simpatična. A opet, pisao si i bolje, samo škicni na post ispod. :D

    avatar

    04.12.2009. (19:41)    -   -   -   -  

  • Nighthawk

    Prva primjedba niti nije off key, na tako nešto sam i ciljao.

    Eventualno ponavljanje bih popravio, ali ovo da bi se radnici naljutili? Sasvim vjerojatno. Možda bih trebao napomenuti da se radi o fikciji? :D Zapravo mi namjera nije bila kritizirati niti sustav niti radnike, budući da se s takvima nisam susreo. No priča koja mi je zabljesnula pred očima kad sam listao kroz brošuru? Ovako nešto.

    Ako je potrebno eksplicitno napomenuti: radi se o fikciji koja kritizira stav 'rvackog Ive Vodoinstalatera koji stavlja u usta Ivi Vodoinstalateru koji radi za šalterom HZZ-a. Svaka sličnost sa stvarnim osobama sasvim je slučajna :)

    Osim onih 5 milijuna što trčkaraju poljanama Lijepe Naše.

    ...

    Nas, jelte.

    avatar

    04.12.2009. (22:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...