Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • ćuskija

    klasična doktorovska fotoreportaža. moram reć da mi je slika rusko polje daleko najdraža!

    avatar

    03.12.2009. (01:39)    -   -   -   -  

  • cane

    oteo mi riječ iz usta šjor jovica. makar valja primjetiti jasnu krađu puškinovih stihova (s prve slike) izvorno upućenih petrogradu: "ljublju tebja petra tvorenje! ljublju tvoi strogoi stroinoi vid!"

    avatar

    03.12.2009. (01:47)    -   -   -   -  

  • m

    moji favorit je očekivano slika s karma police ugođajem. ali moram priznati da me se i "Viktor Coj-moj geroj!" dojmio. uhvaćen je nekako u sjajnoj pozi. a i kad ti sipa votku, ti imaš razgaljeni nestašni osmjeh. ruka poletila da kao ne pretjeraš baš, ali stala na po puta. no vratih se da provjerim o čemu to ćus govori i stvarno, rusko polje me obori s nogu :)))))

    avatar

    03.12.2009. (01:50)    -   -   -   -  

  • diddy

    kakva sjajna minusiplus konvergencija! i ja se bas spremao ispisati hvalospjev metafizickoj tezini fotografije rusko polje, kad ono sve sami hvalospjev do hvalospjeva. sjajan post ivo, iako bi bilo jos bolje da ima vise slika plavokosih ruskih ljepotica

    avatar

    03.12.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • diddy

    evo jednog dragulja od starog pridruzenog clana mipa: www.youtube.com/watch?v=D0SpNlJGtdM&feature=player_embedded

    avatar

    03.12.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • flego

    uz opasnost da mi se zamjeri antislavenski duh, usuđujem se primjetit da su - barem što sam vidio iz dvodnevne vožnje vlakom do moskve i iz ogijeve fotke - ruska polja jedna od ružnijih i depresivnijih polja na svijetu. moj fejvorit: fotka na kojoj naš ogi ima klasičan remeta-look, pogodite sami o kojoj se radi. ogi - naš geroj!

    avatar

    04.12.2009. (18:45)    -   -   -   -  

  • dr.

    moram se pridružiti hvalospjevima spram fotografije ruske fronte. pravi vetlšmerc. a polja moraju bit ružna i depresivna flegs, u tom je i poanta.

    avatar

    05.12.2009. (10:52)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    pozor pozor: više ni ni na almost cool listi!

    avatar

    06.12.2009. (15:35)    -   -   -   -  

  • flegs

    tako nam i treba. al evo nekog tko dolazi na cool listu. btw, pijavica i ja solidno propartijali u provincijskom tonu na uljaniku, u diskoteci gdje DJ u jednom trenu pušta jaguara a odmah potom cajke, dok se reperi i guzice tresu na štangi, a pijavica i ja ispijamo velike količine svega. da ne govorim o veeelikom bazenu koji je cio naš, suncu i sauni, mrtvom kapitalu koji je čekao naše drugove, pa smo pijavica i ja zaključili da uopće nemamo prijatelje. ili da su naši prijatelji naprosto glupi. jer tko ne bi iskoristio besplatan vikend-aranžman. jebite se.

    avatar

    06.12.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    teška vremena kad se džaba aranžman ne može iskoristit

    avatar

    06.12.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  • maligan

    umjesto da je pijavica lamentirao o mojoj inertnosti, mogao je jednostavno reći da se puštaju cajke. jebiga

    avatar

    07.12.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • cane

    e,a juče na dnevnika,usred reportaže o pulskom festivalu ovlaš kadar pijavice,flige i još jednog veseljaka,nemareći za kamere ispijaju čajiće.

    avatar

    07.12.2009. (16:17)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    oooo koji dirljiv prizor: pijavica i flego ispijaju čajiće! drugovi, ovdje je počeo padati ozbiljan snijeg, pa sam lirski raspoložen!

    avatar

    07.12.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • ogipirogi

    soundtrack za fotografiju rusko polje

    avatar

    08.12.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • oksi

    plus tjedna, za novinarski komentar:

    (...) To je bio prvi pokušaj da se zračnom linijom izveze dio afganistanskih poljoprivrednih proizvoda i da se lokalno stanovništvo ohrabri da proizvodi i nešto drugo osim opijuma.

    avatar

    09.12.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • m

    da citiram ogipirogija i podsjetim ovaj blog na neka bolja vremena: "kad bi se ukucalo moje ime u google, znalo je izbacivati neke stare minusiplus tekstove, koje sam pisao pijan a da nisam spavao. jednom sam pogrijesio pa sam umjesto ogipirogi napisao svoje ime "

    avatar

    10.12.2009. (19:44)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    da smo nisko, nisko smo. ali lijepo je vidit da se po bijelom svijetu plusuje na najbolji mogući način. tko već nije vidio u pijavičinu potpisu evo primjer elementarnog uvišetručujućeg plusa:
    http://www.youtube.com/watch?v=GA8z7f7a2Pk&feature=player_embedded
    on o što mogu reć u svoje ime je da mi je pun k revolucionara koji ne da nikad nisu spustili hlače do gležnjeva nego ni ne znaju da je to jedini ispravan način plesa. sve može propast al mip se brani životima. ako bi tražili točku kad je krenulo nizbrdo to je bez dvojbe tren kad se ljač prestao navečer gazit da bi se mogao bavit politikom. najbolji dokaz jest činjenica da je ime ljač zaživjelo u širokim narodnim masama a ko jučer se sjećam žustre rasprave u kojoj čika cane izlazi kao neprikosnoveni pobjednik i ljač postaje ljač. no da sad je također puno jasnije zakaj slamka ne želi plus ak nemre plesat , zakaj je privatni plus zapravo minus i zakaj bi svatko trebao radit svoj blog. i jasno zagonetke se ne valja hvalit nego ih treba (sollen) rješavat.

    avatar

    11.12.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • manjak

    sjecam se ja njega, jednom u Krivom mi je kupio pivu, al na neki tako diskretan i nekako drugarski način, pa mi je to bilo kul, al onda je poceo pricat da je iz rusije , a ja sam znala da nije. to bi značilo jedan plus i jedan minus jel ili su to zapravo dva plusa, ne znam, mozda to i nije bio on.

    avatar

    16.12.2009. (08:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...