Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • milord55

    Pravo kažeš: " svi smo mi zahvalni i tražeći, svojevrsni "prosjaci" duha i ljubavi pod ovom kapom nebeskom". Svako dobro!

    avatar

    02.12.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    I ja sam puno nažicao svojevremeno, ali ipak, ne ponosim se time, a niti društvom koje mi je to omogućilo, jer eto, radilo se o običnoj zloupotrebi ljudske dobrote. Mnogi cigani bi ti o tome mogli ispričati duge priče. Svaki mjesec otimaju mi nekoliko tisuća kuna za razne izdatke državi i svima onima koji se sa tog računa namiruju. Par kuna sa strane, puko je kupovanje mira savjesti. Bogu hvala da trenutno nisam u potrebi da netko meni udjeli tu koju kunu sa strane, iako, po mnogim kriterijima, živim vrlo skromno, ali opet, po nekim mojim, imam nebrojene razloge za hvaliti, slaviti i zahvaljivati životu na svim vrijednostima koje mi tako nesebično pruža. Na meni je samo ih prihvatiti, a srećom, baš to i činim :)

    avatar

    03.12.2009. (00:12)    -   -   -   -  

  • Nina...

    Živili putnici namjernici, koji imaju svoju ideju i misjiju životnog putovanja, ma kako je shvatili morala sam ponoviti baš ovo jer mi se svidjelo :))

    avatar

    03.12.2009. (01:01)    -   -   -   -  

  • ljubljena

    Tada sam shvatio da su svi ljudi braća i sestre i da život i zbog ovog doživljenog pozitivnog iskustva ima smisla. Jer svi smo mi zahvalni i tražeci, svojevrsni "prosjaci" duha i ljubavi pod ovom kapom nebeskom, ma kako tu imanetnu ideju shvatili.

    Lijepo si ovo rekao, potpuno se slazem s tobom. I ja imam slicno iskustvo. Mir ti i dobro od srca, mali brate!

    avatar

    03.12.2009. (16:49)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Naslov je pravi slogan ! Za takvog bih predsjednika glasovala !

    avatar

    09.12.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • mali brat

    SVIMA! Dragi moji komentatori i citatelji, pravo zadovoljstvo mi je družiti se s Vama u ovom našem virtualnom, "izazovnom" i kreativnom svijetu. Mir i ljubav svima.

    avatar

    09.12.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  • nesigurnim-korakom

    Slažem se, svi smo mi prosjaci na ovom svijetu... Bilo prosjaci mrve ljubavi ili nečega drugoga... Lijep ti pozdrav iz Bosne :-)

    avatar

    11.12.2009. (22:43)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ Nesigurnim korakom. Prosjaci duha sjede na cesmi zivota i ne piju. Santa Maria de la salute. Sve vec je , ako vjerujemo u to. Pozdrav Bosni, za koju me vežu pozitivna iskustva, u kojoj sam par desetlljeca gostovao, gdje sam igrao i sudio ragbi utakmice.

    avatar

    12.12.2009. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...