Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (97)

Marketing


  • catwoman

    2 u jedan, dapače 3 u 1 ... to je moderan globalistički recept, sve više prisutan u novim, "kvalitetnim" proizvodima, koji obično ne ispunjavaju niti jednu od reklamiranih funkcija.

    Na novoj tv ( Soroševo vlasništvo, čini mi se ) spomenut je dipl. iur. budući ex predsjednik Stjepan Mesić ( Sorošev kanidat, čini mi se ) u vrlo negativnom svjetlu, kao osoba koja debelo materijalno iskorištava svoj prethodeći društvenih položaj ... uskoro ćemo biti svjedoci sve veće negativne medijske kampanje protiv tog čovjeka, što je cijelo vrijeme svog političkog poslušništva vjerno servisirao sistem, koji ga sada ovako počinje odbacivati.

    Isto su doživjeli Tito i Tuđman ( najprije glorifikacija, zatim "deratizacija" ) ... Pitam se : kada će ljudima postati taj fenomen razvidan ... ?

    avatar

    01.12.2009. (20:20)    -   -   -   -  

  • catwoman

    U dnevniku je spikerica doista tužnim glasom pročitala kako je konačno, nakon teške dvije godina napora izglasan i potvrđen Lisabonski sporazum, a koji, navodno, doprinosi transparentnosti funkcioniranja EU.

    Zašto tako teško prolaze sporazumi na očitu "korist" svima ?

    Ispričavam se što zapažanjima i pitanjima izlazim van okvira teme, ako je problem, neću više. :)

    avatar

    01.12.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • vjernik

    pozdrav

    avatar

    01.12.2009. (22:18)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @catwoman

    Vaša zapažanja su uvijek dobrodošla, čak i ako malo izlaze izvan okvira, lako se opet sve može vratit unutar okvira.
    NOVA TV je u vlasništvu g. Laudersa iz New York City, jedan milijuner koji ulaže u medije u "Eastern Europe" sa ciljem da razbije baruštinu zvana eks-komunizam, među ostalim da razbiju monopol na "istinu":-) u Sloveniji se ista takva TV od istoga vlasništva zove POP TV itd.

    Znači, Mesić je na putu da ide down;-) to znači, kad ga mediji uhvate u škripac od njega neće ostati ni "M", i vjerojatno neće uživati u izdašnoj mirovini i izdašnim privilegijima; pročitao sam da se francusko državno odvjetništvo uhvatilo našeg prežidenta, pa će se morat odazivat i na tamošnji sud.

    Lisabonski sporazum je za nas isto kao i Vidovdanski ustav za naše pretke, isto sranje samo drugo "pakovanje" ... nitko ne govori o paketu ratnih i militarizacijskih mjera iz Lisabonskoga sporazuma, pa onda o policijskoj državi pod naslovom "sigurnost" itd.

    @vjernik
    Pozdrav, vjerniče!

    Za Vas imam dobru vijest iz Njemačke: ustavni sud Njemačke zauzdao je krupni kapital - zabranio je danas svojom konačnom odlukom veletrgovačkim lancima rad nedjeljom! :-)
    Ipak je Njemačka država sa socijalnom pravdom, kako po ustavu tako i u praksi:-)

    avatar

    01.12.2009. (23:28)    -   -   -   -  

  • Piko

    Pozdravimo odluku ustavnog suda Njemačke.

    avatar

    02.12.2009. (00:51)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Samo neka je sve - transparentno:-)

    avatar

    02.12.2009. (07:32)    -   -   -   -  

  • Zd

    Odličan post i pravi Hrvatski Blog. Lijep pozdrav tebi i svim tvojim čitateljima i komentatorima.
    Čitam i pratim. Bog i Hrvati

    avatar

    02.12.2009. (17:19)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ CBK

    Hvala za dodatne obavijesti ... tu se kod Vas sazna puno više i u kraćem vremenu, nego da se danima googla ...

    Obzirom su duže u kapitalizmu, mislim da su Nijemci ranije razvili socijalnu kulturu ( onaj njihov SPD ? ), tim više što su i inače kulturniji od nas. Činjenica, na našu žalost ... Zašto je tako, vjerojatno bi se dalo debelo elaborirati obzirom na povijesne ( dakle - političke i gospodarske, mentalitene ) okolnosti ... a na mito's blogu već se naveliko raspravlja i o utjecaju vanzemaljaca genetskim inženjeringom nad ljudskom rasom, čime su, navodno, nastale velike razlike među ljudima ( Sitchin je već davno dosta dokumentirano pisao o tome ) ... nažalost, nemam vremena poslušati cijeli dokumentarac, a i engleski mi je prilično nedostatan.

    Može jedan post o Lisabonskom sporazumu ? ( Ili kao usporedna analiza s Vidovdanskim ustavom, tako da tematski bude pokrivena razotkrivajuća povijesno-politička agenda Vašeg bloga ? )

    avatar

    02.12.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Zd

    Pozdrav u ponosni Zadar!

    @catwoman

    Moramo uložit prosvjed kod vanzemaljaca jer očito su, prilikom inženjeringa, preskočili našu političku elitu prilikom inženjeringa ;-)

    Ako nismo tako socijalno kulturni kao Nijemci, to je posljedica jugoslavenske i velikosrpske, kao i talijanske fašističke okupacije u 20. stoljeću, kao i posljedica naše izdajničke "jugoslavenske" i komunističke balkanske elite koja je sprečavala svaki opći napredak hrvatskog društva!
    Hrvatski narod ima veliki psihološki potencijal, stoga nas uvijek povlače za kosu, i onda nakon toliko nepravdi i patnji smo postali dezorijentirani i uplašeni jer nam konstantno nameću strah i osjećaj krivnje. Stoga se moramo osloboditi straha, i onog trena kad odbacimo strah, oslobađamo psihološki potencijal, te se aktivira unutarnja kolektivna šifra u narodu, i narod kreće naprijed! :-) Za sada stojimo na mjestu, i slikovito rečeno, polako nas guraju prema provaliji. Sad je pitanje hoćemo lis zaustaviti taj trend i krenuti naprijed, ili pas u provaliju? Za početak se trebamo osloboditi od laži koje nam komunisti nameću! Komunistička banda udbaša nas za sada drži u kliještima... To je moja konstatacija, jer, jednom komunist, uvijek komunist. U to sam se uvjerio! Nema tu kod njih promjena osim što se znaju dobro zamaskirat, ali ih njihov mentalitet i njihove metode im skidaju maske s lica. Jučer je jedan komunist i udbaš, Josip Boljkovac prezentirao svoju knjigu u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu, i gosti su bili Stjepan Mesić i Josip Manolić. Iznova se pitam, zašto prvo spomenuti nije u zatvoru nego na slobodi piše knjige, i zašto barem ovaj treće navedeni nije u zatvoru iako je počinio brojna ubojstva, i naravno, pitam se, s obzirom da to svi zanju, zašto novine i televizije šute o tome?

    avatar

    02.12.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • Leopold

    Sumrak pravne države (ili udri po Zdravki Leindl zbog jaja)

    Kako navodi Jutarnji list: “Ona je, naime, 15. svibnja ove godine prigodom polaska tzv. hrvatsko-slovenske Titove štafete iz Umaga prema Beogradu bacila tri jaja od kojih su dva pogodila Mercedes u vlasništvu Radoslava Ilića na kojem se nalazila Titova slika i natpis „Tito legenda“, a treće je pogodilo Titovu sliku koja se nalazila izložena kraj ugostiteljskog objekta „Tito“. Zdravka Leindl je prema prekršajnom nalogu kriva jer je "kako bi izrazila svoje nezadovoljstvo štafetom, između okupljenih štovatelja lika i djela pokojnog predsjednika SFRJ, bacila tri svježa jaja. Nakon toga je okrivljenica počela galamiti i vikati na okupljene govoreći im: "Bando lopovska, sram vas bilo, idite klečati u Hudu jamu!", a što je kod nazočnih građana izazvalo nevjericu, zaprepaštenje i osjećaj nelagode“. Gospođa Leindl priznaje sve što joj se stavilo na teret, ali ne može shvatiti da prije izricanja presude nije bila saslušana na Prekršajnom sudu u Poreču. Stoga je i podnijela prigovor na presudu u kojem tvrdi da Prekršajni sud nije poštivao njena ljudska prava, i to ne samo zato što je nije pozvao na saslušanje, već i zbog toga jer je obrazloženje kazne nejasno i neutemeljeno.

    U prilog svojoj tvrdnji gđa Leindl navodi kako «je na ispraćaju tzv. štafete bilo prisutno petnaestak novinara, fotoreportera i snimatelja, te pet do šest prolaznika, ali kod nikoga nisam primijetila nevjericu i nelagodu, a još manje zaprepaštenje, što poštovani Sud tvrdi». Osim toga navodi i «kako je sud trebao uzeti u obzir i okolnosti događaja, tj. da se 15. svibnja kad je tzv. Titova štafeta krenula iz Umaga slavi i kao spomendan na Bleiburške žrtve i žrtve Križnog puta».

    Tragično je za pravnu državu što dalje u svom podnesku navodi optužena Umažanka: «Napominjem da je par dana poslije bacanja jaja i vikanja na štafetare u moj dom došla hrvatska policija. Bez sudskog naloga, bez da se predstavi, bez da napiše zapisnik, nakon što sam bila ispitivana oko jedan sat. Nisam potpisala nikakav zapisnik s tog dugog ispitivanja i nikada mi nije pokazan dokument umaške policije koji je sudu dostavljen. I na osnovi izjava predsjednika Saveza komunista Hrvatske u osnivanju i štafetara Radoslava Ilića i na osnovi izvješća umaške policije, Prekršajni sud u Poreču, bez da sasluša i mene i čuje razloge mojeg bacanja jaja i vikanja na štafetare, donosi presudu da sam kriva.»

    Izgleda da je sutkinju Prekršajnog suda u Poreču Dragica Grajić toliko razljutio napad s tri svježa jaja na «lik i djelo» da je zaboravila da bi trebalo saslušati i okrivljenika. Ljutnja je bila očito tako jaka, da je zaboravila i na isticanje znakovlja totalitarizama, o čemu jasno govori rezolucija Vijeća Europe kojoj toliko težimo. Zasigurno nema, jer i ne može biti, goreg simbola totalitarizma od Tita. Možda crvena petokraka? Ili ukršteni srp i čekić? To jesu komunistički simboli, ali su ipak simboli. Nisu ljude pljačkali, zatvarali i ubijali srp i čekić ili petokraka, bez obzira na to koliko i njihov sam spomen otvara bolne rane velikom broju Hrvata. To je u njihovo ime činio brutalni diktatorski režim kojim je više od 35 godina bio Tito. Kad bi to gospođa sutkinja željela znati, bilo bi joj jasno koliko veličanje takvog čovjeka može boljeti i vrijeđati druge, pogotovo na dan 15. svibnja, koji je spomendan kad se prisjećamo stotina tisuća ljudi koje je Titov režim pobio na raznim križnim putovima, manjim dijelom u ratu, a ogromnim dijelom nakon njega.

    «Grijeh» gospođe Zdravke Leindl je u tome što se pobunila protiv slavljenja zločina i zločinca. Grijeh sutkinje Dragane Grajić je u tome što je donijela presudu na temelju iskaza organizatora štafete, predsjednika Saveza komunista Hrvatske u osnivanju i Radoslava Ilića, i nepotpisanog policijskog saslušanja, a bez osobnog saslušanja okrivljene.

    avatar

    03.12.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Ne mogu komentirati...

    avatar

    03.12.2009. (19:26)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    ...Uh, ipak mogu.
    Premda sam redoviti čitatelj bloga CBK, već neko vrijeme nisam mogao komentirati, pa se ispričavam što me nije bilo. Tu sam, dakako, i svjedočim da su postovi na ovome blogu vrlo poticajni za ljude koji znaju misliti vlastitom glavom. S "autoritetima" to uvijek ide tako: dok si potreban radi ispunjenja nekakvih uvjeta (ekonomske naravi, moći,...) svi te tapšu po ramenima, a kada si isluženi, bezperspektivni starac - okreću se novome idolu. Sada se priprema teren za novoga predsjednika koji će "uvesti" Hrvatsku u EU. Mesić je, očito, out, te više nema odanih prijatelja. Proleteri su se aktivno uključili u kapitalistički sustav, pače su mnogi od njih project manageri velikih tvrtki. To je jedan isti sloj ljudi koje privlači moć i upravljanje drugim ljudima. Diktatura proletarijata ovdje je zamijenjena diktaturom kapitala. Samo nek je diktatura!
    Veliki pozdrav iz Zemuna!

    avatar

    03.12.2009. (19:37)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Leopold

    Kolumnist Milan Ivkošić komentirao je u svom članku od 3. 12. 2009. u Večernjem listu presudu sutkinje koja je osudila ženu zbog kritike Tita ("Sud još uvijek štiti Tita").
    Ivkošić zahtijeva kažnjavanje te sutkinje, i da se zločini Tita i komunista, te Pavelića i ustaša tretiraju jednako u javnosti.

    @CroSirmium

    Vi se ne trebate ispričavati što neko vrijeme niste komentirali na ovome blogu jer ako je netko kriv onda ja s obzirom da sam na neko vrijeme iskljućivo mogućnost komentiranja anonimnih komentatora zbog zlouporabe komentiranja od strane jednog ekstremno ljevičarskog fanatika. Molim za razumijevanje zbog toga. Vama pozdrav u Zemun iz Zagreba!
    S odlaskom Mesića odlaze i neki njegovi udbaški i eks-komunisitčki savjetnici koji su zajedno s njim uzroci stvaranja pro-komunisitčke agitacijske propagande pod krinkom antifašizma i medijske histerije veličanja zločinca Tita .

    avatar

    04.12.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Obožavam tvoje sate povijesti. Pozdrav

    avatar

    04.12.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • P€$O$ city

    ....pratim te već godinama i i shvaćam da govoriš istinu.

    avatar

    05.12.2009. (06:36)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @žubor vode

    Najljepši pozdrav!

    @P€$O$ city

    Lijepo za čuti, drago mi je da je moj blog podigao stupanj osviještenosti kod tebe, a tvoj post o "svinjskoj gripi" je zaista poučan. Preporučam drugima da ga pročitaju!

    Kad bi ionformacije sa mojega bloga se širile putem dvije najveće televizije u Hrvatskoj, jamčim da bi kriza našega društva nestala u roku od šest mjeseci!

    Zaprepašćujući je podatak da švicarska tvrtka koja je Republici Hrvatskoj prodala 1,5 miliuna doza cjepiva protiv tzv. svinjske gripe, potječe od bivše nacističke tvrtke IG Farben koja je imala svoje pogone odmah kraj njemačkog nacističkog koncentracijskog logora smrti "Auschwitz" gdje je "znanstvena" ispitivanja vršio zloglasni SS-oficir Mengele, dok je njegov mentor bio von Verschuer koji nije nikada optužen od Međunarodnog vojnog suda u Nürnbergu, naprotiv, američki i engleski masoni su ga zaštitili i nakon WWII imenovali direktorom odjela za genetiku u Danskoj, a samu eugeniku su preimenovali u genetiku jer su nacisti svojim pokusima nad ljudima kompromitirali sam naziv eugenika (paraznanost o nasljednim svojstvima ljudi). Genetski inženjering financirale su nakon WWII (kao i prije toga) najveće angloameričke bankarske kuće i njihove zaklade (od kojih nijedna u ovoj svjetskoj financijskoj krizi nije propala, iako je propalo 100 velikih američkih banaka), a financiraju i Svjetsku zdravstvenu organizaciju (i OUN) koja je proglasila pandemiju iako pandemije do sada nema.
    Pandemija je ono što se sa gripom prirodnim putem dogodilo 1918. kada je svijetom harala tzv. "španjolska gripa" ili "španjolka" koja je ubila isto toliko ljudi koliko je poginulo u Prvom svjetskom ratu.
    Pošto pandemija do sada nije izbila, jer su simptomi svinjske gripe poput uobičajne gripe, dakle, relativno se dobro preboli, ali se u pravilu preboli, možda upravo cjepivo protiv svinjske gripe služi da izbije pandemija (da se razbije imunološki sustav čovjeka) jer do danas se NE ZNA sastav cjepiva, niti je isto dovoljno dugo ispitano tako da se nagađa o nuspojavama. Kad je bila tzv. ptičja gripa prije godinu, dvije, ta je gripa prešla sa ptica na čovjeka, i dogodio se pomor ptica, dok sada nema ponora svinja. Kako to? Dakle, previše otvorenih pitanja i opravdanih sumnji.

    avatar

    05.12.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • United Frequencies

    Za cjepljenje protiv gripe spremni!!!
    @Pezos city
    @CBK
    Vad dvojca kao filofašisti, filoustaše i simpatizeri fašističke starčevićeve ideologije nemate pravo govoriti o antifašizmu. CBK je anti antifašist i ne razumijem od kada vama smeta cijela ta priča o uvođenju fašističke policijske države. Za to ste se borili to ćete i dobiti. Fašističkim metodama ste razbili antifašističku Jugoslaviju i etnički očistili Srbe. Sada imate etnički čistu državu u kojoj će se opet zacariti fašizam. To niste primjetili dok ste rušili Jugoslaviju i očistili Srbe. To je fašizam i ne znam zašto vam sada smeta ono što ste sami skrivili. Za kraj zapjevate fašističku „Danke Deutchland“ koja vam je naivnima pomogla u rušenju antifašističke Jugoslavije i stvaranju fašističke etnički čiste Hrvatske. Čista eugenika i fašizam na djelu. Također su vam vaši spasitelji Njemci i Amerikanci fašisti oslobodivši vas od sopstvenih građana hrvatskih Srba popljačkali, oteli i pokupovali kompletnu Hrvatsku, tako da vi više nemate svoju domovinu Hrvatsku koju ste imali kakvu takvu SRH u SFRJ, gdje ljudi nisu završavali na ulici bez posla i imali su bar socijalnu i medicinsku zaštitu koje sada nema. Zahvalite se vašim oslobodiocima fašistima Njemcima i Amerikancima i za dug koji su vam nakačili od 40 milijardi eura, pored toga što su vam sve što vrijedi oteli i pokupovali. I zaista vas molim da ne govorite antifašističkim riječnikom protiv fašizma koji nam slijedi, jer ste radili direktno za ostvarenje fašističkih ciljeva devedesetih. Sad je došao vrag po svoje, a vi jednostavno nemate pravo buniti se protiv toga. Kako vas nije sram odjednom glumiti antifašiste sada kada je dogorilo do nokata. Ostanite bar doslijedni u svojim stavovima i pojedite sva govna koja ste israli do kraja…
    Vaš AF-L.

    avatar

    05.12.2009. (21:14)    -   -   -   -  

  • Médecins Sans Frontières

    @United Frequencies (AF-L)

    Imaš neku tabletu sa smirenje bolova u glavi, a koja pospješuje nesmetano kretanje krvi kroz cijeli organizam s naglaskom na mozak?

    Ako imaš, odmah je uzmi i ništa ne diraj, nego samo mirno lezi. Liječnička dežurna služba će stići što je brže moguće. Nadam se da nije prekasno i da ćeš se moći vratiti u normalu.

    avatar

    05.12.2009. (21:58)    -   -   -   -  

  • zemun

    bome da, od hrvatske neće ostati ni h. samo pitanje je gdje će onda nadripovjesničar ići kakati i sijati mržnju. ovo ti je cbk dobra forica - od strane jednog ekstremno ljevičarskog fanatika-.
    lijevi ili U-desni kao ti, gdje je razlika? kao što vidiš ubrzo ćeš morati zabraniti komanje. ali ne brini ostaje ti intelektualka mačka, to ti je dosta. malo ona tebi liz, liz malo ti njoj i to je to. žena koja ima 23 mačke????? sigurno je u potpunosti pri sebi. to je uostalom dokazala kad je počela dolaziti k tebi.
    smrt fašizmu sloboda narodu ili ti za doma spremni

    avatar

    05.12.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • zemun

    Mijau, liz,liz, mijau.....

    avatar

    05.12.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • P€$O$ city

    DANKE AF-L !

    Hvala Anti Fašističkom-Ludilu koje nema svoje granice (normalnog uljudbenog ponašanja) kao što ih nema ni velika srbija čije granice upravo ovih dana usvajanjem Vojvodjanskog statuta stežu obruč oko Beograda, osobno mi je žao tog mladog Slavonca koji je zadojen virusom velikosrpstva protiv kojeg su morali mnogi narodi Balkana u zadnja dva stoljeća debelo nagrabusiti.
    Da imalo imaš što u toj tvojoj balavoj tintari shvatio bi da je Fašizam takodjer virus i da od njega nije imun niti jedan narod pa ni tvoj srpski kao ni moj hrvatski, možeš nas mrziti koliko god hoćeš
    samo pazi da te mržnja ne pojede iznutra.

    avatar

    06.12.2009. (00:06)    -   -   -   -  

  • cro

    sada si je cbk i sam počeo slati komentare, sada si Médecins Sans Frontières i P€$O$ city, a sutra tko zna

    avatar

    06.12.2009. (00:11)    -   -   -   -  

  • P€$O$ city

    cro ili ti Vo?

    Malo si se zajebo i cbk će ostaviti svoj komentar kad pročita vaše gluposti, na vaše provokacije nema što čovjek ni da kaže osim da su primitivne i da se uklapaju na nivo vašeg uma s druma , malo prije zemun a sad cro sutra možda Vo? jisslav Šešelj .

    avatar

    06.12.2009. (00:58)    -   -   -   -  

  • cro

    izrazito si duhovit, po tome bi reko da nisi mrgud i pantelija cbk, ali ipak.....naravno da ćeš si ostaviti još pokoji komentar, a jesam li se ja zajebo ili nisam nije tvoja briga. i tko god da jesi ideš na najniže i najjadnije strasti, šešelj!!! zašto odmah spominješ srbe? misliš da nema pametnih i prosvjećenih hrvata? zapravo zašto si sad spomenuo svog oca?

    avatar

    06.12.2009. (01:20)    -   -   -   -  

  • neolina

    ooo evo opet navalili moji ljubimci. ljubitelji juge i zalitelji vjecno jadnih (smrc smrc) i ugrozenih ( i opet smrc smrc) srba. vidim neki pucaju po svim savovima, a jem ti...nema tu pomoci...osim mozda onih preporucenih tableta. kupite puuuuno tableta i sve odjednom progutajte, pomoci ce sigurno.

    avatar

    06.12.2009. (01:42)    -   -   -   -  

učitavam...