Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • mala

    kaj mogu i drugi sastavi osim 1A na frendice ili samo 1A.

    avatar

    30.11.2009. (11:24)    -   -   -   -  

  • mali pomočnik

    mala_
    pa sve mažoretkinje.piše frendice.hr i zagrebačke mažoretkinje(ne 1a sastavi) uostalom kaj nisi dobila letak na treningu o tom...?

    avatar

    30.11.2009. (11:58)    -   -   -   -  

  • mama

    Alene ,mislim da ste malo pretjerali u svojim ambicijama. Ne zaboravite da večina vaših djevojaka su maloljetnice i mislim da taj portal nije primjeran za njh. Zar nisu dovoljno ugrožene medijima, a sad ih vi javno potićete. Mogli ste se posavjetovati sa roditeljima.

    avatar

    30.11.2009. (13:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma ja osobno nisam pretjerano za koristenje kompjutera i raznih portala. Iskreno, osobno gotovo uopce ne koristim face, a neke druge portale nisam ni pokušao koristiti. Naravno, da je i meni draze da mi djete ode van na friški zrak i igra se sa vršnjacima.

    No, od kompjutera ih ne mozemo zastititi. Roditelji to mogu limitirati, no izolirati ih ne mozemo. Upravo zato treba poticati kreativno korištenje kompjutera od onog nekreativnog.

    Ovo što ste vi napisali je kao što su našoj generaciji govorili "pa nemojte ih poticati na gledanje televizije, jer je netko predlozio dobar dokumentarac ili komediju". Je li nas takvo "poticanje" više ili manje odmicalo od TV-a.

    Danas klinci bez kompjuetra smatraju se frikovima, neznalicama, nepismenim. Kompjuter ce im svakako trebati cijeli zivot i biti ce im glavno pomagalo kako u poslu, tako i u privatnom zivotu. I to treba poticati u mladim danima, jer u protivnom ce biti doslovce nepismeni. Koliko god starijim generacijama to bilo cudno. A da u tome treba, kao i u svemu, imati mjeru. Treba! Tu su prvenstveno roditelji, ali i škol, mi... No, totalno iz izolirati svakako nije dobro.

    avatar

    30.11.2009. (13:51)    -   -   -   -  

  • ...

    jel se u nedjelju pleše?

    avatar

    30.11.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • žaba

    htjela bi pitati gospođu koja se potpisala kao mama koliko često kontrolira svoje dijete na blogu,šta radi,šta čita,ja svoje obavezno tražim da mi pokažu sa kim se dopisuju i volim znati šta čitaju, a na žalost vrijeme je takvo da ne možemo utjecati na to.i još me nešto u zadnje vrijeme užasno ljuti . Kad su djeca određena da plešu ili nastupaju u nekim defileima i ne znam ćemu sve ne ,onda je Alen super,ali ako je nešto suprotno ,tada je Alen bez veze i druge djevojke su krive i pišu se svakake gluposti.

    avatar

    30.11.2009. (16:39)    -   -   -   -  

  • mama

    Moja draga žabo,sigurno imate jako malo djete ako vam pokazuje s kim se dopisuje,to su vam priče za malu djecu,naša su djeca puno pametnija nego vi mislite,djeci treba dati primjer kako nije dobro ići na te stranice koje nisu prilagođene njihovom uzrastu ili im blokirati.

    avatar

    30.11.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ...:
    Naravno da se u nedjelju pleše. Kao i svake godine.

    mama:
    Svi djecji psiholozi naglašavaju da djecu na internetu treba kontrolirati, bez obzira koliko imaju godina. Nemate drugog nacina da ih zastitite. I na najbanalnijim stranicama postoje bolesnici i idioti. Uzgled, stranice frendice.hr smo dobro provjeriti, bili na tri sastanka tamo i iskreno ne vidim neke pretjerane opasnosti u njima. Daleko manje nego sto je facebook, myspace isl.

    avatar

    30.11.2009. (18:02)    -   -   -   -  

  • mama1a

    onda joj oduzmite internet pa ćete ju imati pod stopostotnom kontrolom i držite ju pod staklenim zvonom..na Vama je da Vi Vaše dijete odgojite i ukažete mu na opasnosti koje vrebaju a oni će tada znati prepoznati što je dobro a što loše.kako bilo, ako žele oni će na internetu i sami naći ono što nebi trebali tako da ako se bojite ovako bezazlenih stvari rađe oduzmite kompjuter i bit ćete mirni a dijete "sigurno".

    avatar

    30.11.2009. (18:04)    -   -   -   -  

  • žaba

    draga mama moje dvije djevojke su velike i daju mi da ih pratim htjele one ili ne sve je samo u stavu prema njima.pozdrav.

    avatar

    30.11.2009. (18:07)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nazalost danas djeca mogu nezeljene informacije, pa i one najgoreg karaktera kao sto su droga, pornografija, poticanje na kriminal, ksenofobiju, rasnu diskriminaciju... dobiti ne samo na internetu vec i preko televizije gdje se emitiraju emisije poput "trenutak istine" u ranovecernjim terminima, o porukama hiper-gledanih emisija poput excluziva, red carpeta itd da i ne govorimo, pa kroz tiskovine koje svaki klinac moze kupiti u ducanu, piratske i legalne DVD-ove koje mozete kupiti na svakoj benzinskoj stanici, sire ih mobitelima...

    Tu stavljanje pod stakleno zvono ne pomaze. Vec samo razgovor i usmjeravanje. A upravo portali koji su pod kontrolom, budnim okom kvalitetnih moderatora i administratora mogu donekle ublaziti "zelju" za otkivanjem zabranjenog voca u prihvatljivim uvjetima.

    avatar

    30.11.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • blaaa

    Joj mame zakaj se prepucavate preko bloga namijenjenog mažoretkinjama (dakla vašim kcerima)?! nema ništa loše u toj stranici frendice.hr, čak štoviše, možda ce cure tamo moći pitati neke stvari koje sigurno neće vas ( a i pošto ih toliko kontrolirate.... neznam ko bi se lud išo povjerit... pa da nikad više ne smije upalit tv...) zato imajte malo vjere u svoju djecu, vajda ste ih naučili što je dobro a što nije.

    avatar

    30.11.2009. (23:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    No, no, ne pretjerujmo u kritiziranju. Mama je potpuno u pravu sto je zabrinuta i naravno da ne gleda sretno na promoviranje jos jednog portala.

    Na zalost tome nema pomoci. To je vrijeme u kojem danasnji klinci odrastaju, sto je bitno drugacije od nacina naseg odrastanja. Neki jednostavno sa strahom gledaju na to i pretjerano su zabrinuti.

    avatar

    01.12.2009. (01:54)    -   -   -   -  

  • mama

    Blaaa,slažem se s tobom,najvažnije je imati povjerenje u svoje dijete ,sa njime razgovarati ,te da ti se povjeri ako ima problema i ukazati na to što nije dobro.Nisam za to da se djeca boje povjeravati roditeljima.Bravo blaa!!!

    avatar

    01.12.2009. (11:12)    -   -   -   -  

  • !?

    jel cure neke iz zagrebačkih mažoretkinja smiju otplesati koreografiju na razrednoom koncertu,
    i koje su to cure (mislim na koreografiju koju nauće na treninzima)??

    avatar

    01.12.2009. (20:20)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne!

    avatar

    02.12.2009. (00:33)    -   -   -   -  

  • Becky

    Issss.... Kaj je ovo.... Blog, kako odgajati djecu? He he.... Pozzzz svima.... Kisss

    avatar

    02.12.2009. (14:18)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa da, na neki nacin je. U svakom slucaju pojedini potezi uprave i trenera moraju imati i odgojni element. Pa samim time o tome treba i raspravljati.

    avatar

    02.12.2009. (16:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...