Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • mat

    ove plastove je uplastila tonka jukic daktilograf opcinskog suda iz livna

    avatar

    30.11.2009. (11:38)    -   -   -   -  

  • Drin

    Tada ime Hrvatsko i Hrvatski stijeg nije bilo progonjeno kao danas na brutalan i zločinački način ne samo u Bosni i Hercegovine nego i u Hrvatskoj od Antikrista Meše (S. Mesića) i njegovih sljedbenika (Silajdžića, Komšića i ostale lijeve medijske bagre) Njegova politika dovodi do potpunog ekstremizma na ljevici i desnici kao i ponavljanje Bleiburga Hrvatskog naroda. Događaji u posljednje vrijeme to pokazuju jer rasizam i regionalna nesnošljivost postaju ekstremne i pogubne za Hrvatski narod. Zamislite u Čipuljiću nekada većinskom Srpskom mjestu Hrvatska težačka zadruga za zajmove i štednju.

    avatar

    30.11.2009. (13:06)    -   -   -   -  

  • -U-

    Drin prvo na pocetku izneses istinit stav i naravno tocan samo dolje na svrsetku ubrlja kad rece u "Cipuljicu nekada vecinskom Srpskom mijestu" na koje vrijeme se odnosi ovo tvoje za srbe i vecinu? Kad je postojala Hrvatska tezacka zadruga u Cipuljicu ti isti srbi su bili vecina u Pancevu i ostalim mijestima u srbiji nije valjda da neznas kad su naselili Cipuljic ne tako davno sa radom Rodica i Olimpije od prilike prije 55godina a Hrvatse zadruge su osnivane puno prije kao sto rece gore navedeni za vrijeme Austrougarske vijeruj tad je srba u cijeloj opcini Bugojno bilo 0,8% a onaj vlak bez voznog reda stose dogodio poslije 45 toje tema za neku drugu priliku,samo usput isto se dogodilo i s Vojvodinom 33%Hrvati 30%Njemci 30%Madjari a ostalo srbi i ostali i vidi danas Vojvodinu sta je napravila kolonijalisticka srpska diktatura 70%srba e to je bilo i s Cipuljicem.

    avatar

    30.11.2009. (14:37)    -   -   -   -  

  • SDP BIH

    sVI STE VI '' HRVATI'' GLUPI!

    avatar

    30.11.2009. (20:22)    -   -   -   -  

  • a.

    ma da...

    avatar

    30.11.2009. (21:18)    -   -   -   -  

  • Drin

    Nisam znao ovo za Čipuljić. Mislio sam na etnički strukturu stanovništva prije ovoga domovinskog rata. Kolonizatorska i imperijalistička politika Srba je bila konstanta u svim Jugoslavijama na ovim prostorima. Tješi me činjenica da su se sve multietničke tvorevina na ovim prostorima raspale pa će i ova Bosna i Hercegovina. Hoće Hoće... i opet za SDP Hoće.

    avatar

    01.12.2009. (07:22)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopolski

    U nisi u pravu, Čipuljić je ponajprije bio cincarsko mjesto, vlaško, a od tih naroda, kako je poznato, nastali su gotovo Srbi u hrvatskim zemljama (primili su pravoslavlje, koje je bilo jedna od dvije državne vjere u Otomanskom carstvu). Još u 19 stoljeću I. F. Jukić govori o Ćipuljiću kao mjestu naseljenom pravoslavcima, ali koji su još uvijek u rječniku zadržali dosta riječi iz cincarskog govora. Dakle, oprez u tvrdnjama, jer navodeći jednu očito pogrešnu stvar i druge iznesene tvrdnje ti gube na vjerodostojnosti.

    avatar

    01.12.2009. (08:02)    -   -   -   -  

  • SDP BIH

    Neće dok je god bosne i hercegovine i naroda koji navijaju i glasuju za nas za jedinu nam titovu partiju SDP-e ,,nema raspada domovine ...Drin ..,,ti samo tako kažeš .ne bih htio da tako razmišljanje ima i aktualni nažalost hdz sda-a jer bi došlo da stvarne bitke i borbe ...a to nipošto nije uredu...! nažalost umjesto da sdp-e dođe na vlast na vlasti su nažalost truli ljudi i otpadnici počevši od aktualnih iz sda pa do aktualnih iz hdz-ea ...samo žele svoju korist i kriju se preko izblijedjelih kulisa nacionalizma i naci šovinizma kako bi okorumpirali i to stanovništvo koje muku muči s krajem ....,,

    avatar

    01.12.2009. (21:42)    -   -   -   -  

  • Kris@76 .

    otprak vise mog komentara,bolje da nas oni kradu,nego da nas vi ubijate.Puno citate knjige od Ivankovica i Seselja.

    avatar

    02.12.2009. (00:17)    -   -   -   -  

  • repa

    ovo su ti plastovi na Pidjinoj lokvi u dobrosinu JEL TAKO KASPER

    avatar

    03.12.2009. (09:45)    -   -   -   -  

  • hebo lud zbunjenog

    E hebi ga sad. sve je po vama nase, hrvatsko!!! a nigdje Hrvata. Nebudalite!

    avatar

    03.12.2009. (18:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...