Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Cakana

    ma ne mogu virovat da je šulentićka ispala, k vragu :((( ...

    avatar

    29.11.2009. (00:18)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    joj ja to sve zaboravim gledati i ona kad moje koke na poslu krenu komentirati u ponedjeljak - ja pojma nemam.... i opet sam zaboravila

    avatar

    29.11.2009. (00:18)    -   -   -   -  

  • Pier

    U kojoj ste vi zabludi...
    Sve je namijesteno samo da gledatelji sto vise zovu, dalje vam je jasno.

    avatar

    29.11.2009. (00:19)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nemam pojma o čemu je riječ :))))

    avatar

    29.11.2009. (00:56)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja ne znam zašto svi kritiziraju oblačenje B. Kolar koje je, istina, i bapsko, a i često joj ne laska liniji. Ali ipak se pitam zašto bi svi morali biti obučeni po posljednjoj modi i nužno izgledati vitki i utegnuti? Činjenica je da Barbara nije mršavica pa zašto skrivati istinu (koja se skriti ne može niti mora)? Činjenica je i da nema baš ukusa u odijevanju, ali zašto i to skrivati ako je pristala navući takve krpice na sebe? Kadgod sam ju gledala kao voditeljicu, uvijek mi je u prvom planu bila njezina osobnost, simpatičnost i poprilično profesionalno odrađen posao, bez obzira je li imala 10 kg viška ili je li bila stravično obučena.

    Meni su puno gori tzv. stilisti koji se isfuravaju da se jako kuže u modu, a sami su očajno odjeveni (makar im krpice bile i s potpisom, to ne igra nikakvu ulogu). Tada mi njihovo "zanimanje"+vizualni identitet izgledaju kao materijal za kritiku jer tvore paradoks. A Barbara nikada ni nije tvrdila da je mršava ili da se nešto kuži u modu pa to od nje ni ne očekujem.

    avatar

    29.11.2009. (09:38)    -   -   -   -  

  • junac

    Žarko Radić

    avatar

    29.11.2009. (10:00)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    ali barbari ove haljine puno bolje stoje nego ono prošle dvije sezone kad je izgledala ko da su u pretijesno crijevo upucali previše miksa za kobasu...
    baš joj dobro stoje ove haljine, osim one ljubičaste od prošle subote

    avatar

    29.11.2009. (10:38)    -   -   -   -  

  • Veseli Haribo

    uf.... Iva Sulentic mi je za prste polizat... :D

    avatar

    29.11.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    svidjelo mi se ono što je Mirna Berend napisala u obranu Barbare Kolar, da su se svi samozvani stilisti okomili na ženu, a nitko ne gleda da ona ima sjajnu dikciju, izvrsnu boju glasa, njeno lice je ugodno oku i (osim povremenih neuspjelih šala koje uostalom nisu njezina krivnja, nego scenaristička) dobro obavlja svoj posao voditeljice takve jedne glam - emisije za subotnju večer. ne, najvažnije je kako su ju obukli ... :)

    avatar

    29.11.2009. (13:48)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja niti ne velim da Barbara išta bira. da ona bira - sigurno se u neke te krpe ne bi obukla...

    avatar

    29.11.2009. (14:23)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    bugi, ni ja nemam pojma sto zasto kada i tko....ali zato mi gastichi imamo rudarku za ovakve izvjestaje :))))) ja cekam nastavak :)

    avatar

    29.11.2009. (18:58)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Baš mi je bilo žao što su ispali Iva i Hrvoje iako mi Iva nije simpatična ali odlično pleše. A Ana mi se totalno srozala, ne samo da katastrofalno pleše, nego si ni ne trudi.
    Ko da je glupa pa ne može ni korake popamtiti , jer se baš svaki put sptelja. Vbaš da ima takvu tremu cijelo vrijeme...A još kak se glupo ponaša i totalno nekontrolirano cereka. Užas.
    Gobac je barem bio guba i stvarno je davao najbolje od sebe.

    avatar

    30.11.2009. (08:39)    -   -   -   -  

  • Mmiš

    Slažem se sa champs :) Ugarkovićka je odvratna, antipatična kuharica koja voli da je se naziva gastro umjetnicom, a da se umire od pretencioznosti i umišljenosti, davno bi bila pokojna. Iva mi nije odviše simpa, a i dečko joj je gay, ali super pleše i zgodna je. No, naš je narod poznat po (iza)biranju kretena; od vlasti pa nadalje.
    Iz prve ruke (nažalost): Kolarica je frustrirana i lajava kravetina, niska je, debela i prištava, misli da je strahovito pametna i duhovita, a većina ju kolega ne može smisliti. Osim Vicka, ali on je isti kao ona, karakterom i fizičkom konstitucijom.

    avatar

    30.11.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    Gobac je bar bil simpatičan i duhovit, a ova kuharica mi ide tak na nerve da mi se odmah riga od nje. Pa kom ona uopće može bit simpa? Smije se ko hijena, a pleše ko mlitavi rezanac. Živi užas!!! Pa di su kriteriji tih glasača?? I da, shvaćam da je to samo show, ali ipak....

    avatar

    30.11.2009. (19:46)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    a Barbara Kolar toliko slini i bezočno se ubacuje Gordanu Kožulju da je naprosto neugodno gledati. kaj ta ženska nije skužila da je tip OŽENJEN?? jezivo.

    avatar

    30.11.2009. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...