Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • skitalica

    Probaj one vrazje samostojece carape, (na gumu oko nogu)

    avatar

    26.11.2009. (22:57)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ma ne treba meni puno - samo da nemam rez od gume oko struka. a ostalo? to je vrag - daš pare za jednu stvar, pa ispadne da mi treba još 1.000 za dodatak (cipele, čizme,..)

    samostojeće čarape mi nikad nisu stajale (to ti meni spada), no mogu probati. a ima li ih gustih? to bi meni trebalo uz tu haljinicu...

    avatar

    26.11.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    - valjda gledam površno ili kaj al meni na kraj pameti nije palo da je u toj reklami baka sa ljubavnikom na otoku. ja sam shvatila kao da je sin sa familijom zove da dođe preko praznika.

    - ak si kupovalal Jadranove samostojeće onda naravno da ti paaju, njihova guma je katastrofa. Kupi Falke ili Woolford (vjeruj mi, ta se investicija isplati, nosiš ih godinama) . Ima samostoječih i gustih tj sa puno dena.
    Možeš pogledati i u Palmers i Caldezoniju.

    avatar

    27.11.2009. (08:17)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja samostojeće jedino i nosim, imaš ih od 15 pa do 70 (možda i više) dena. Ove s više nosim kad je hladnije vrijeme kao sad, potraži ih u specijaliziranim prodavaonicama čarapa i sigurno ćeš naći. Jadran ti ima svoju web stranicu s najnovijim kolekcijama. A ako ti samostojeće spadaju, probaj uzeti model s debljom čipkom u kojoj automatski ima i više onog ljepljivog dijela koji prione uz nogu pa se neće klizati prema dolje. Znam da Jadran ima verzije s debljom i tanjom čipkom, a i kvalitetni su mi (njih najčešće kupim jer mi je njihov dućan usput u gradu). :)

    Sumnju sam gledala sa Meryl Streep i jako mi se svidjela, baš me zanima kako bi izgledala izvedba na daskama koje život znače. :)

    avatar

    27.11.2009. (08:17)    -   -   -   -  

  • luki 2

    "Sumnja" je izvrsna; potpuno se slažem....Što nedostaje Braena izgledu?! :((((
    Budi ponosna ako izgledaš kao ona, jer je prava mačka na dvije šape! :))))))
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    27.11.2009. (08:26)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ah, reklama! :))))) Pa ne znam, meni je to malo zbunjujuća reklamica - kao da je nešto još ostalo nedorečeno, za iduće nastavke ...:)))))
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    27.11.2009. (08:33)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    reklame...to uopće ne gledam...sad samo gledam neznalice, predsjedničke kandidate kak valjaju "bureke"...hahahahaha........obečanovići, a nemaju pojma koje su im ovlasti..pozdrav Veliki

    avatar

    27.11.2009. (12:17)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ja sam to tako shvatila da je Nona udovica. Ali ja sam i onako neiskvarena i naivna.

    avatar

    27.11.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • Otok

    I ja sam shvatila da je baka sama, a da je ono sin s obitelji koji ju zove da dođe. Što se tiče urezivanja, meni pada na pamet onaj steznjak što sve lijepo stisne i drži, dobro je to imati za dane kada ima više salca. :D Ali ni samostoćeće nisu loše, jedino ako ti se ne bude ocrtavalo rublje??

    avatar

    27.11.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ako su grilonke najlonke, to ja odavno ne nosim nego furam one samostojece s gumicom...kakve su se prije nosile na haltere, ne :D. nis se nece vidjet :)
    ja bih uz takvu haljinu izostavila sako i zagrnula se shalom ili nekom finom vesticom...ovisno o materijalima.

    a reklame? ne volim takve dvosmislene. kakva se to poruka odasilje klincima?

    avatar

    27.11.2009. (13:51)    -   -   -   -  

  • Veseli Haribo

    Joj te zene.. kupe tristo stvari... "jelda mi super stoji?"...i onda dodju doma...pa je zulja ovo, pa joj ovo nevalja...pa sim pa tam... problemi iz niceg :)

    avatar

    27.11.2009. (15:04)    -   -   -   -  

  • junac

    nisam toliko pozorno gledao tu reklamu, vidio sam je par puta, i nisam shvatio da baka vara muža, shvatio sam kao da je baka udovica, djeca i unuci je žale i zovu k sebi, al njoj se neda jer doma ima društvo. ne mora biti da je ona to "društvo" prešutila zato što radi nešto što ne bi smjela, već zato što je ljudima malo, recimo, blesavo priznavati takve stvari u tim godinama...

    avatar

    27.11.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    Draga moja, ja reklame redovito preskačem, kad mi prekinu nešto zanimljivo s reklamom, onda im srušim sve po spisku i dok ne završe, obavljam sitne "posliće" kao - odlazak na wc, ispijanje vode i slične stvari...
    Ovu reklamu t-mobilea, nisam se ni potrudila razumijeti, iritantni su s tim svojim pjevanjem, koma...
    Pozdravček :)))

    avatar

    27.11.2009. (19:41)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    a koji će k tebi sako?
    pokaži se, nisi bogati ni debela, ni grbava, dapače...

    debele samostojeće i halteriće da čarape ne spadnu
    ili jednostavno kupi broj veće grilonke, ali model s niskim strukom (calzedonija ima fantastične i kvalitetne modele čarapa), da ti struk od običnih ne dođe pod cice a prepone iznad koljena
    ako reže stisni ih tummy gaćicama. marks&spencer ti ima udobne i dobre modele rublja za oblikovanje, a s pristojnom cijenom. tebe ne treba omršavit nego samo stisnut najlonke, ali će ti lijepo zaokruglit bokove i stisnut strukić, a usput maknut urez od čarapa :)
    slušaj ti annabelle i elle!
    e, da, gore možeš i jaknicu/bolero, ili neki šal, ali zaboga ne sako!

    avatar

    27.11.2009. (21:30)    -   -   -   -  

  • put u beskraj

    Moj prijedlog su također samostojeće čarape samo treba pronaći model koje neće padati. Imam još jedan prijedlog a to je staromodni ali funkcionalni steznik s halterima ili bez kako ti bolje paše. Onaj s halterima je praktičan jer ukoliko se čarapice odjednom sjete klizati, jednostavno ih zakvačiš s halterima da ih drže, izgleda seksi a steznik stisne i modelira tamo gdje je malkice kritična linija. I to je to. Pozdrav

    avatar

    28.11.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...