Komentari

ivanugrin.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • medo pero

    baš sam od gušta pročitala članak. svaku riječ bih i ja napisala. ali, ovako sitničava moram ispraviti jednu pravopisnu pogrešku - Mesićev mandat ISTJEČE, ne ističe - zastava se ističe. to su dva glagola različita po značenju. ah, mi učitelčjice...ali do mog hrvatskog jezika mi je istinski stalo, a i stuka mi je... pa bode oči.
    za koga glasovati na sljedećim predsjedničkim izborima? trebali bismo poslušati biskupe. ali kome dati glas? onaj kome ću ga ja dati sigurno neće proći jer mu je obitelj toliko blaćena po medijima da nema šanse za izbor. u medijima jedva da mu daju koju minuticu.Pametan, nije se "obogatio", živi s jednom ženom cijeli život... i tako je nalik na velikog oca.
    sva ova sučeljavanja počinju mi ići na živce - samo parole, prazne riječi...Primorac bi zemlju znanja. od školstva je napravio vrtić, od fakultetskih studija srednju školu...a onda je šmugnuo obećavši besplatne udžbenike. da nije žalosno, bilo bi i previše smiješno.a treba imati i obraza za se kandidirati za predsjednika.
    a da ne spominjemo dvije Vesnice. ne znam koja je iritantnija. Hebrang mi je ispao iz gušta kad se razračunavao s Tuđmanom...Vidošević sa svojim "legalno" stečenim bogatstvom. čak mu je i mama u mirovini stekla vilu i tri jahte. a i žena, odgajateljica u vrtiću, stekla je vile i jahte za iznajmljivanje... ja sam skoro iste struke pa ne znam kako preživjeti od prvog do prvog...a obitelj mi je jednako gologuza kao i prije Domovinskog rata....kad jadni nemamao poslovnog duha....Uh, sve me ovo žalosti...
    ipak ću izaći na izbore. da poslije mogu grintati na izabranoga predsjednika...oni koji ne glasuju to pravo nemaju!

    avatar

    26.11.2009. (18:13)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Daaa, sve će oni napraviti da dođu na vlast. Obećati će sve živo i neživo, potrošit milijune koje su mogli dati za siromašne građane kojih je sve više radi politike njhovih stranaka i "tajnih donatora"!
    To su sve manđurijski kandidati u šaci određenih i nama skrivenih centara moći?!

    avatar

    28.11.2009. (00:19)    -   -   -   -  

  • AM

    Sutra ćemo ući u Advent kao liturgijsko vrijeme Nade i iščekivanja. Uzdignimo zajedno svoja srca i glasove k BOGU u molitvi:

    - Da politički vođe i naš budući predsjednik državne vlasti budu otvoreni Božjem planu o
    kojem govori prorok Izaija u sutrašnjem prvom čitanju (1. nedjelja DOŠAŠĆA, godina A):

    "prekovati mačeve u plugove a koplja u srpove",

    i da narod prepozna koji od kandidata živi odnosno nastoji živjeti po Božjim načelima:

    molimo Te, GOSPODINE USLIŠI NAS!

    avatar

    28.11.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • slaven178

    svi su dosadni i nezanimljivi. zašto alka vuica nije prošla? ne vjerujem da nije skupila 10 000 potpisa, to mogu skupit i ja

    avatar

    29.11.2009. (20:24)    -   -   -   -  

  • post-trauma

    Od svega me najviše iritiraju onaj koji licemjerno navodi drugoga da se izjasni za koga će glasovati, kako bi se tada ravnao i zauzeo stav, stav sugovornika koji se ne zamjera, ali iz svoje pogane glavice, iz prljavih i nepometenih zakutaka duše, gdje mu stoje socijalističke uspomene, gledao na sugovornika očima protivnika koji se naivno izlanuo i otkrio na kojoj je strani.
    Po logici stvari, moramo cijeniti sebe da bi nas i drugi cijenili, no kao i obično držeći se slova zakona, odlutamo od duha zakona, pa se neki precjenjuju, a drugi procjenjuju i ucjenjuju.

    Malo je podataka za kvalitetnu ocjenu, ili možda nije? Možda smo licemjerni i ne želimo se ocjenom otvoreno izjasniti?
    Opet celofan i svilene rukavice…„Polazeći s kršćanskih stajališta i nalazeći se unutar hrvatskih kulturalnih okolnosti, smatramo da predstavljati i zastupati Hrvatsku na dobro njezinih građana može onaj predsjednik koji u svojoj službi poštuje i štiti kršćanska načela te načela naravnoga zakona obrane i zaštite ljudskoga života od začeća do naravne smrti, dostojanstvo braka i obitelji te slobodni izbor vjerskoga odgoja i vjeronauka u školi“, ističu biskupi…
    Ovo mi zvuči pilatovski i općenito! Ovoj izjavi nešto nedostaje, valjda iz bojazni da se ne zamjere možebitnom pobjedniku, „konju na kojeg se nisu kladili“ ?
    Osobno zamjeram predstavnicima crkvene vlasti u hrvatskoj što se u ovakvoj prilici ne izjasni otvorenije s nedvojbenom ocjenom kandidata koji zadovoljava najviše postavljenih normi!
    Ne može meni župnik, ili biskup narediti za koga ću glasovati, ali su pozvani istaknuti najviši kriterij i objektivno ocijeniti tko ga ispunjava!
    Sad će mi neko zavezati usta pričom o miješanju crkve u politiku i upravljanje državom…
    A zar je to jasnom crtom odvojeno. Pa crkva svojom politikom, oblikuje i provodi narod kroz različite prilike i neprilike opstajući tisućljećima, a ove budale se ciklički mijenjaju ovisno o stupnju svoje ludosti i naše zaluđenosti…
    Otkrivanje tople vode! Upravo je crkveni nauk oblikovao hrvatskog čovjeka koji je u najvećem postotku RAĐAO I DAROVAO SINOVE NA OLTAR DOMOVINE!!!
    Ima li tko što protusloviti?
    Tko je s lovačkim naoružanjem u tenisicama krenuo protiv respektabilne vojne sile, po snazi četvrte u Europi? Tko je ustao u obranu svetih nacionalnih interesa i pokušao nam stvoriti samostalnu državu.
    Recite mi da griješim, da su djeca iz miješanih brakova, djeca vojnih lica, kozmopoliti, djeca cvijeća, pankeri, darkeri, modni stilisti, celebrity, turbo-narodnjaci, ustali protiv utvrđenog bastiona srpskog hegemonizma!
    Dokažete da griješim i svima ću se osobno ispričati, ali ako nije tako, onda imajte petlje i otvoreno bez straha istaknite svoga favorita, ta ionako ćete glasovati za njega, slobodno i samostalno, ma što god tko drugi mislio o njemu, ili o vama!
    Imajmo petlje bez straha, u tenisicama promišljati svojim mozgom protiv marketinga i izbornog inženjeringa!
    • Kao „prilivoda iz prikrajka“ ja bih se kladio na kandidata Pusić, koja bi naslijeđeno proslijedila na smjerom koji nit smrdi nit miriše, ali je gorak i otrovan!
    • Kao tradicionalni ziheraš, da ne „bacam glas u vjetar“ moj favorit bi bio kandidat Hebrang, koji ima iza sebe najjači lobi i logistiku i autoritet vladajuće kaste.
    • Da sam „poslovan čovjek“ tko bi mi se učinkovito usprotivio da se odlučim za kandidata Vidoševića?
    • Kao Hercegovac, nekako bih se usmjerio na kandidata Bandića, jer da je šarlatan ne bi bio prvi čovjek metropole, ali iznjedrio ga je SDP, što nije hercegovačka zakletva???
    • Treba li uopće dvojiti da bih kao slijepi poslušnik s urođenim režimskim kodom, birao čovjeka kojega istakne SDP-e?
    Pa tako redom, svatko će se prepoznati ma koliko god da nije, ili jeste pometena prašina u podrumu uspomena?
    Što će uopće biti drugačije od već viđenog izbornog inženjeringa? Neki novi inženjering? Slijedi li instalacija opet nekog šarlatana i vragolana, protiv koga smo svi cijelo vrijeme lajali i kojeg ćemo opet birati na sljedećim izborima?
    Što je nama? Koje to tablete ne pijemo, ili možda pijemo?

    A ja ću glasovati za kandidata Jurčevića, ma koliko god to drugi prešućivali i navodili praznoglavce da biraju po direktivi!
    Koliko god se vi bojali da ćete baciti glas u vjetar, ja ću zaplivati uzvodno!
    Neka u Hrvatskoj katolička crkva hini neutralnost, ali nije i ne smije biti izvan ovog procesa!
    Kandidat Jurčević je oštećen i diskriminiran od svojih, ukoliko ga ne prepoznaju kao favorita s hrvatskim predznakom, a mi jesmo Hrvati, k tomu i katolici! Valjda smo po naravnoj logici dovoljno svjesni da naše interese neće zastupati desetljećima dokazivani hohštapleri! Ako uopće znamo što su naši interesi? Ako uopće znamo tko smo?

    avatar

    03.12.2009. (00:55)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Plašim se te njihove sline humanosti. Do sada je nitko nije pokazao.
    Imao sam priliku okusiti očaj radnika Peveca, odraslog muškarca koji plače pa znam kako im je.
    Gdje su sada naši silni "dobrotvori" kada građani nemaju kruha da stave djeci na stol, a kamoli poklon za Božić?!
    Pozdrav!

    avatar

    03.12.2009. (23:42)    -   -   -   -  

  • AM

    ISUSE, SINE DAVIDOV, SMILUJ NAM SE!
    -
    - GOSPODINE, DAJ DA PROGLEDAMO!

    avatar

    04.12.2009. (12:40)    -   -   -   -  

  • trauma

    Odličan komentar post-trauma,iz srca i pošteno.

    avatar

    10.12.2009. (12:26)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Sretan Božić i Nova Godina!
    "Bože čuvaj naše golubove i sirotinju jer bogati se ionako za sebe pobrinu!"
    Puno zdravlja i sreće
    !

    avatar

    23.12.2009. (19:57)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    .[/IMG] [/IMG]

    avatar

    24.12.2009. (11:19)    -   -   -   -  

  • medo pero

    Sretan i blagoslovljen Božić svim ljudima dobre volje!

    avatar

    25.12.2009. (17:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...