Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • e ja sam

    KAKO JE REKA FRANJE : " IMAMO HRVATSKU"

    avatar

    26.11.2009. (19:04)    -   -   -   -  

  • četka

    Komunalno je firma koja dobro radi, plaće su uredne i ne obmanjujte javnost.

    avatar

    26.11.2009. (19:56)    -   -   -   -  

  • hsp

    http://izbori.tportal.hr/kandidati/45251/HSP-podrzava-Primorca-na-izborima .html

    avatar

    27.11.2009. (12:07)    -   -   -   -  

  • KOMUNALAC

    INA , HEP , HAC , PODRAVKA , KOMUNALNO D.O.O. VRGORAC .... SVE TO MOŽE IĆI ZAJEDNO U ISTU CRNU VREĆU ZA SMEĆE...

    avatar

    27.11.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • poskok

    SHAME TO BE CROAT!
    Možes li zamisliti kako Englezi u Sjevernoj Irskoj u Ulsteru upadaju tenkovima u Irsku banku , Ircima u sj. Irskoj biraju predsjednika , određuju im kuda će im ići trasa autocese, a da službena Irska na to ne reagira?

    Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Irske nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Englezi nametnuli Ircima? I da iz Londona pozove Sjeverne Irce da se okanu irčevanja nego da gledaju prema Londonu. BI li taj predsjednik Republike Irske dočekao zoru? Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Irske u svoja dva mandata ne posjeti Sjevernu Irsku?

    Možes li potom zamisliti da u susretu Engleska-Francuska, Irci iz sjeverne Irske navijaju za Englesku kao da se ništa nije dogodilo?

    Mozes li zamisliti da u Irskoj, u Dublinu tada javnost sa čuđenjem se pita zašto pobogu braća ulsterski Irci ne navijaju za Englesku?

    Možes li zamisliti da Irska i cijeli Dublin, bez obzira što se to dogodilo Ircima u Ulsteru, navijaju za Englesku?

    Da približimo stvar.

    Možes li zamisliti kako stranci u Republici Srpskoj upadaju tenkovima u Srpsku banku ,potom im Bošnjaci izaberu predsjednika , određuju im kuda će im ići trasa autocese, a da službena Srbija na to ne reagira?

    Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Srbije nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Bošnjaci nametnuli Srbima? I da iz Sarajeva pozove Srbe u RS-u da se okanu srbovanja nego da gledaju prema Sarajevu. BI li taj predsjednik Srbije dočekao zoru? Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Srbije u svoja dva mandata ne posjeti Republiku Srpsku?

    Možeš li zamisliti da u susretu Bosna-Portugal , nakon toga Srbi iz RS-a navijaju za Bosnu?

    Možeš li zamisliti da u Srbiji tada javnost sa čuđenjem se pita zašto pobogu braća Srbi iz BIH ne navijaju za Bosnu?

    Možes li zamisliti da Srbija u tom trenutku navija za Bosnu?

    Naravno da ne možeš.

    Ili da budem posve konkretan. Možeš li zamisliti da Jošku Jorasu hrvatski policajac opali čvoku a da službena Ljubljana ne reagira?

    Međutim sasvim je normalno da Hrvatima u BiH netko tenkom uđe u hrvatsku banku, da mu drugi narod izabere predsjednika, da mu drugi narod odredi kuda će mu ići trasa autoceste, a da službena Hrvatska na to ne reagira. To je valjda ta detuđmanizacija o kojoj priča Zagreb.

    Sasvim je onda i normalno da predsjednik Republike Hrvatske nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Bošnjaci nametnuli Hrvatima. I da iz Sarajeva pozove Hrvate u BiH da se okanu hrvatovanja nego da gledaju prema Sarajevu. I taj predsjednik Hrvatske ne samo da će dočekati zoru nego će u Hrvatskoj biti i slavljen. I onda je posve normalno da predsjednik Republike Irske u svoja dva mandata ne posjeti hrvatske kantone u BIH.

    Sasvim je normalno u BIH da onda Hrvati ne navijaju za BIH. Ali je također posve normalno i to da u toj i takvoj sjebanoj RH javnost se potom čudi zašto pobogu braća Hrvati u BIH ne navvijaju za Bosnu i ne vole Bosnu? Čak te smatraju čudakom ako kažeš da ne voliš "Bosnu". To je sada in (Bosna, Gana, Etiopija, Azerbejdžan i ostali)

    I sasvim je normalno da javnost u RH po Rivi i trgu Bana Jelačića navija za tu i takvu Bosnu - reprezentaciju Bošnjaka.

    Ne bi me začudilo da Hrvata u BIH potpuno nestane a da to u RH nitko i ne primjeti.

    Zato sam se učlanio u grupu FUCK OFF CROATIA na Fejzbuku.

    Hrvatska je jedina zemlja u svijetu i u povijesti čovječanstva koju boli neka stvar što tamo negdje njen narod netko zlostavlja.

    Nikada ni u jednom trenutku povijesti neka nacija nije prešutjela torturu nad vlastitim narodom u drugoj državi osim Hrvatske.

    SHAME TO BE CROAT!
    ___________piše: Nikola Zirdum l poskok.info

    avatar

    27.11.2009. (13:46)    -   -   -   -  

  • musa

    ej zatrpa ti nas svojim razmišljanjima,mi bi ovde malo ćakulali o svom gradu a ne o problemima hrvata u BiH. Probleme hrvata rješavaj u Sarajevu ane na ovom blogu.

    avatar

    27.11.2009. (14:56)    -   -   -   -  

  • vrgorac u mojoj duši

    Ajmeee baš vam je loše tamo...... Kao što se zna Sanader je prije bijega sa " Malo Vitra" uplatio Hrvatima u BIH 23.5 Mil. Kuna, a prijašnjih godina bi to znalo bit i 40 mil. kn..... ejjjjjjj aloooo to je skoro kao i godišnji proračun Vrgorca, daju se pare za otvaranje radio stanica, teniske klubove, jadnoj " siromašnoj" crkvi, nogometnim klubovima...... a o vašem otjecaju na Lokalinim izborima da i ne govorim i ko zna na čemu još....... JAOOOOOOOOOOO baš mi vas jE žao tamo........... Dok mi mladi ode nemamo perspekive nikakve lova ide vama tamo. Mislim šta vi hočete??? Pripojenje??? to je bila Tuđmanova namjera u kojoj jbg nije uspio, pomirite se s tim, svaka vama čast na vašem Patriotizmu ali pobogu nastavite živit dalje u svojoj zemlji, dosta ste nam već otkinuli kruha u ionako maloj feti........... p.s evo vam i teksta ako nekoga zanima.....

    http://www.monitor.hr/clanci/za-crkvu-i-opanke-hrvata-u-bih-dajemo-235-mil ijuna-kuna/24931/

    avatar

    27.11.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  • prva ruka

    Nemaš ti dušu, a ni muda da išta pametno napraviš ili kažeš. Kuš!

    avatar

    27.11.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • kancelarijski radnik

    Gospodin četkić laže,plaća nije bila,krši kolektivni ugovor ni plaću ni regres nije isplatija za ponediljak saziva sve ljude u 06.30 u firmu zbog alermantnog stanja,a to se vidi na oglasnoj ploči.

    avatar

    27.11.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • matan

    Nikola Zirdum......možeš li ti zamislit da ima glupih ljudi..........ako te muči bosna odi lipo tamo i pomogni tim ljudima da žive bolje i ponosnije.......uistinu ne vidim niti jedan valjan razlog zašto bi hrvatska razmišljala o bosni......o nekim hrvatima,srbima i inima u nekoj drugoj državi.......o čemu ti moj zirdume divaniš i snivaš.......sve si dobro rekao...."....koga boli...." i nikoga neće ni boliti ne samo danas nego i ni u buduće......to je jedina ispravna politika prema samostalnoj i suverenoj državi Bosni i Hercegovini

    avatar

    27.11.2009. (19:44)    -   -   -   -  

  • kancelarijski radnik

    ć

    avatar

    27.11.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • jure

    Tebe Matane sigurno ni rođena mater ne vol jer je rodila takvog glupana i bezosjećajnu, neprosvjećenu i nekulturnu budalu, koja nije zaslužila da na nju niko misli.

    avatar

    28.11.2009. (07:01)    -   -   -   -  

  • vrgorac u mom k...u

    Matane, ti si degenerik! Ti si stvarno takav degenerik da mi je muka što živiš u mom gradu, čovječja ribice.

    avatar

    28.11.2009. (07:36)    -   -   -   -  

  • zainteresirana stranka

    Ne znam zašto ste skočili na temu Bosne, ali meni se čini da mi očito imamo dosta toga za komentiranje što se dogadja u našem gradu.... Komnunalno - to je vrgorski HAC, mjesto za uhljebljenje poslušnika. Počevši od gospodina Četke! Kako je moguće da osoba koja je dobila poštenu otpremninu i otišla u mirovinu dobije posao direktora gradske firme?!?!?! Još tome osoba koja je krivično gonjena, i koja je izgubila spor protiv vlastite radnice te time firmu oštetila za jako velik iznos novca? Sutra je najavljen sastanak na kojemu će dotični zatražiti da se zaposlenima u komunalnom smanji plaća za još 5 %.
    Čitali smo dosta u zadnje vrijeme o fantomskim zaposlenicima, koji dobijaju ogromne plaće a ne dolaze na posao... Koliko u komunalnom ima radnika? Znate li ih? Ko su ti ljudi? Naši Vrgorčani ili...? Koliko će se još usluga gradskim čelnicima plaćati radnim mjestom? Mislim da je situacija posve jasna, ovaj rak je krenuo od glave, od trio fantastikusa, koji grade sebi vile po Zagrebu i Orebiću, a narod nek se pati!!!! Giljotina je prava stvar, treba ovo sasjeći u korjenu!

    avatar

    28.11.2009. (09:35)    -   -   -   -  

  • upućeni

    U Komunalnom radi preko 70 ljudi...nisu ljudi krivi...oni pokušavaju osigurati svoju egzistenciju i naravno da će se boriti da dobiju stalno zaposlenje.....problem je što Grad vodi komunalno bez ikakvog znanja o ekonomiji vodeći se isključivo interesima stranke...sve će biti dobro ako stane na Komunalnom jer nam sad slijedi Vrtić pa tek na kraju gradska uprava ili će se ipak sve zaustaviti i prolongirati za godinu dana zaduživanjem Grada i dizanjem kredita koji će vraćati buduće generacije, a koji će biti potrošen na isplate plaća stranačkim vojnicima...kako bilo, tko je god vezan za proračun u iduće dvije-tri godine će biti u velikim problemima...

    avatar

    28.11.2009. (09:49)    -   -   -   -  

  • roko

    Pričate idiotarije. Da ste upućeni znali bi ste da je Tenžerina nemarnost kriva što je spor od radnice izgubljen. Druga stvar, Vrgorac je najčišći grad u kojem sam bija, a bija sam svugdi, toliko o tome. Treća stvar, koja to vlast ne zapošljava one koji su ih izglasali, nego one koji otvoreno laju protiv njih; i to je jedino vlast u Vrgorcu, zapošljava i vas koji lajete. Sada koliko je netko kompetentan za neko radno misto ili nije, to vi niste kadri prosuđivat. Ja da sam na vlasti da biram oću zaposlit nekoga ko me izabra ili nekoga ko nije glasa za mene, naravno da ako su uvjeti isti da bi zaposlija svog glasača. O čemu vi pričate? Kakvi stranački vojnici? Ko to ima vilu u ZAgrebu, Orebiću? ajde ti to uslikaj pa nam pokaži, uploadaj. Serete kvake, lokalni dušebrižnici. Koliko mi god Četka bija antipatičan, stvari su se vidljivo popravile otkad je on direktor i tu čoviku skidam kapu. Ajmo, sada vječita oporbo

    avatar

    28.11.2009. (11:26)    -   -   -   -  

  • roko

    ZAboravija sam reć, ja sam roko prč. A neće te me vi j...t u zdrav mozak

    avatar

    28.11.2009. (11:27)    -   -   -   -  

  • upućeni

    Ne brini ROKO....jako ćeš brzo nadoći...strpljen spašen....hehehehe

    avatar

    28.11.2009. (11:49)    -   -   -   -  

  • DugeNjive_25

    Još najbolje da Vrgorac nije čist kad u Komunalnom radi više od 70 ljudi....U makarskom komulanom radi 50 ljudi, a koliko je makarska veća....ZNA SE.....hahahhaa....

    avatar

    28.11.2009. (11:51)    -   -   -   -  

  • VRGORČANIN22

    NA STRANU TO DA LI JE ČETKA SPOSOBAN ILI NE, STANJE U KOMUNALNOM NIKAKO NIJE DOBRO. LJUDI MOJI TO JE PREOČITO. LJUDI STREPE ŠTO ĆE BIT SA NJIHOVIMA POSLOVIMA, NJIHOVIM OBITELJIMA. NIJE SA S TIM ZAJEBAVAT. JAVNOST ZASLUŽUJE ISTINU O STANJU KOMUNLNOG KAO VEĆE VRGORAČKE FIRME, A ONDA ĆEMO SE BAVIT TKO JE KRIV I KAKO NAPRID........

    avatar

    28.11.2009. (12:05)    -   -   -   -  

  • vrgorčanin

    Živija Branko Delić!!!!!....najjači komunalac.

    avatar

    28.11.2009. (13:33)    -   -   -   -  

  • upućeni

    Gospodo moja Branko Delić je radnik,možemo se mi zajebavat koliko oćemo njemu triba dat plaću od deset tisuća kuna jer se vidi da je čovik sposoban..... i to bi mu bilo malo kakve poslove obavlja.

    avatar

    28.11.2009. (13:44)    -   -   -   -  

  • teolog

    Dragi moji Vrgorčani! Ja sam prije 20 g. otišla iz Vrgorca i nemam se pravo petljat u vaše lokalne i tako važne stvari... ali, to što se događa kod vas, samo je preslika onoga što se događa u cijeloj nam domovini.Živim u Rijeci u kojoj je godinama SDP na vlasti pa je sve identično kao i svugdje! To su teška zla današnjeg vremena i malo je reći da su to samo grijesi struktura!! Svako društvo i njegove strukture sastoje se od OSOBA i svaki grijeh-u ovom slučaju- nepravda i nepotizam- počiva na pojedincu koji je, svaki ponaosob, odgovoran za svoje čine!! Dakle,ako je čovjek nesposoban da izađe iz tog svog jadnog stanja i začaranog kruga, potrebna mu je pomoć!!A tko nam ju može dati??Svatko od nas zna odgovor.Ako mislite da je duhovnost i pomoć "odozgor" samo floskula moralista, onda me možete odmah diskreditirati! Ali, gorka je istina upravo to da čovjek sam sebe ne može spasiti.Iako je prošlo toliko godina, u Vrgorcu vidim da i dalje vlada najblaže rečeno- nesloga...Gledam to sa tugom u srcu.....U svakom slučaju, nepravdu je nužno prepoznati i apostrofirati, a zatim ju na miran i legalan način pokušati sankcionirati.Tek kad se iscrpe takve mogućnosti, onda valja, eventualno, posegnuti za nešto radikalnijim mjerama...koje bi tek tad mogle imati moralno opravdanje. Čovjek kad djeluje strastveno i nepromišljeno, obično lako pogriješi... a vi koji živite tu, najbolje znate tko šta radi, čime se bavi i kakav je.
    Budite mudri i molite za mudrost.Ona je dar. POZDRAV SVIMA U VRGORCU!!!

    avatar

    28.11.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • roko

    Bravo teolože, lipo si to napisa. Pozdrav tebi u Rijeku.

    avatar

    28.11.2009. (14:44)    -   -   -   -  

  • crna legija

    Gospodin Erceg je upropastio svaku firmu u kojoj je radio,pa tako i komunalno,najpoštenije bi bilo da u tu firmu neuđe svojon nogon,nego jednostavno da se povuče.Radnicima komunalnog se već zalilo za uši,a još pogotovo kad njega vidu i sretnu po gradu kako šeta uzdignute glave,kako ga čisto nije sramota.

    avatar

    28.11.2009. (15:41)    -   -   -   -  

učitavam...