ma ne, nisi domacica vec si se opako bacila na fotkanje hrane i to je dobro :). slike su sve bolje a moja je jedina mala zamjerka - crna podloga i pozadina. mozda stvar ukusa ali ja volim oko hrane puno puno svjetla :)))
25.11.2009. (11:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Misliš da ih nisam sinoć pekla? Odlična stvar za različite dipove. Ja sam poslužila svježi sir sa vrhnjem i koktel rajčice sa maslinovim uljem i aceto kremom. Mmmmmm Odlično!
26.11.2009. (10:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odlicno si se potrudila oko fotki!!! Ja bas planiram naruciti po nekome tko dolazi u moje krajeve onu divnu bijelu bocu sa maslinovim. Meni se crna podloga svidja, boje bolje dolaze do izrazaja. Focacciu volim jesti, najvise punjenu susenim rajcicama u maslinovom i nekim kerefekima kojima ju puni talijanski restorancic blizu posla.
29.11.2009. (13:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
ovo je maslinovo ulje u zdjelicama? mmm...
24.11.2009. (21:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina
Cim sam vidla prvu sliku, pomislila sam Vidi nje, postala prava domacica. He he
A i fotke su ti sve bolje i bolje.
24.11.2009. (22:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Aaaa, fantastican izgled i okus ,sigurna sam.
24.11.2009. (22:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
snoopyshist
Njami! Nisam ih nikada radila, ali ću ti ukrasti recept i odvažit se na to, ne zvuči komplicirano.
25.11.2009. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jaca
njam! daj posalji malo.... slike fantasticne, a sigurna sam da je ukus jos bolji
25.11.2009. (03:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Ove fotke bi glat mogle ići u neki gastro magazin. :)
25.11.2009. (09:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
predivno! Ulje i pogače mirišu - i preko ekrana! :))))) Mnjami! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
25.11.2009. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Sviđaju mi se fotke, kruhić miriši, a uje za tunkanje ostavljam onima koji to vole...
25.11.2009. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
ma ne, nisi domacica vec si se opako bacila na fotkanje hrane i to je dobro :). slike su sve bolje a moja je jedina mala zamjerka - crna podloga i pozadina. mozda stvar ukusa ali ja volim oko hrane puno puno svjetla :)))
25.11.2009. (11:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rossanna
i slike i hrana izgledaju za deset :)
25.11.2009. (18:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katalona
Mljacccc!
25.11.2009. (20:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
privlačno, privlačno!!
25.11.2009. (20:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mlada nevista
Misliš da ih nisam sinoć pekla? Odlična stvar za različite dipove. Ja sam poslužila svježi sir sa vrhnjem i koktel rajčice sa maslinovim uljem i aceto kremom. Mmmmmm Odlično!
26.11.2009. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
u zadnje vrijeme kod tebe samo recepti...kako da to protumačim?:)))
26.11.2009. (16:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Odlicno si se potrudila oko fotki!!! Ja bas planiram naruciti po nekome tko dolazi u moje krajeve onu divnu bijelu bocu sa maslinovim. Meni se crna podloga svidja, boje bolje dolaze do izrazaja. Focacciu volim jesti, najvise punjenu susenim rajcicama u maslinovom i nekim kerefekima kojima ju puni talijanski restorancic blizu posla.
29.11.2009. (13:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
priče iz planine...
prvu focacciu napravila sam ljetos, uz paradajze, maslinovo ulje sa češnjakom i čilijem i uz kefir postala mi je omiljeno jelo :)
probat ću napraviti i ovakve male, čine se neodoljive :)
01.12.2009. (09:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...