Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • čiovka

    Ha ha ha..... čin si napisa genijalno rješenje, znala san šta si napravija! :-))))
    A stvarno si merlo! :-))))

    avatar

    24.11.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Hehe, vrag odnija i prišu,a!? :-))
    Neka si ti sve lipo napisa i uslika - nema lipših mista od onih di su ti noge u ditinjstvu trčale.
    A Baba lokva doživila je sudbinu svih takvih lokvi. Postale su carstvo za male leteće životinjice, a i one plivajuće. :-)

    avatar

    25.11.2009. (02:22)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    milina ......ma di ti se baš prisralo ...si ti to zna da u ti momenat moreš potegnit il je sve to bila slučajnost ;))...a nisi nan ilustrira sranje ...o šit .......

    avatar

    25.11.2009. (11:15)    -   -   -   -  

  • Omudina

    imali šta tića oko ove lokve? :-))

    avatar

    27.11.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  • DALmata

    čiovka-ma kako si samo mogla znat ,,,,,,,,,,,hm stvarno ma kako :))?? A moraš priznat da je to bilo kvalitetno rješenje .....

    gustirna-e nego kako neg vrag odnija prišu...znaš ti onu da brzi konji noge lomidu :))).....znan da su sve slicne lokve pa i ova iste sudbine ,ma je stvarno šteta šta je to zapušteno,..ipak i to je dil naše povisti.

    a ča se tu more-odma na prvu mislija san da dobro ne vidin,da je još krmelj oko oka moga kriv .....ma nije vo si stvarno ti pojavile se ovod......pa dobro došla nazad mlaja.....a sad nisan capa dovoljno vrimena za ucinit totalnu ilustraciju navedenog cina ,ali je fakat da san zna da mogu potegnit :)

    Omudina- oooooo šjor i vi ste arivali :))) je da smo mi onda cinili genocid među letacima ma jopet je majka priroda popunjavala njihove redove.......nismo ih mogli nikako istribit iako smo našli bili konacno rišenje.....a u kurac di ja ode

    gali-ma šta si znala aaaaa???? kada je to teško pogodit bilo , kad covik oli žena zna s kimen jema posla :)))))

    avatar

    01.12.2009. (07:10)    -   -   -   -  

  • carla

    haha, znan te tico dok si jaje bila...
    ali opet se moran ponavljat, tako dobro prepričavaš i opisuješ da mi se pari ka da sve to mogu vidit...sad znan zašto si unukov najdraži dida...i...jel ti njemu pričaš ove lipe originalne priče?

    avatar

    02.12.2009. (08:51)    -   -   -   -  

  • pile22

    kako si me lipo u nostalgiju bacija, narocito u ovo bozicno vrime, da mi dodje da skupin prnje i na starome mistu opet sidro bacin..a ovi se put nebi vise makla,niti samo zato da mi guzica vidi puta..pozdrav :)

    avatar

    06.12.2009. (07:31)    -   -   -   -  

  • DALmata

    carla-ova tica nije bila jaje kakvo bi se ocekivalo :))) prije bi se reklo "znan te kad si mucak bija " :))))........da jel prican unuku ......a falin te bože samo malo blaže verzije,jerbo bi mali moga stec krivu naobrazbu :))))

    pile22-e vidiš.....uvik se lipo vratit tamo di su nan korjeni .......a i ona stara nije loša-svugdi pođi ,doma dođi ...........

    avatar

    07.12.2009. (12:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...