Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Ljudi bi se u mnogočemu trebali ugledati na životinje, a ne gledati sve kroz profit, nagradu, trijumfiranje i busanje u prsa uslijed vlastitog dobrog djela. Slažem se da postoje svrsihodnije (i manje izvjesne) stvari koje treba istraživati, ali opet, s vremena na vrijeme nije loše ljude podsjetiti na ovakve stvari. Naime, možda nekome tko ovo pročita upravo mrav posluži kao inspiracija da bude bolja osoba. :)

    avatar

    24.11.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • Matti

    we must return to the laws of the nature, free ourselves from madness!

    avatar

    24.11.2009. (12:28)    -   -   -   -  

  • catwoman

    O, da ... i psi spašavaju jedni druge, ako kojeg udari auto, pa ga drugi odvuče s ceste, paučice čuvaju svoja jaja ..., a kada je jedna moja mačka zaglavila glavom između rešetaka ograde balkona i bolno zavijala, skupila se ispod balkona ekipa meni sasvim novih i nepoznatih mačaka, koje su tko zna sve odakle došle, kao da su htjele nekako pomoći ... a i moju gluhu mačkicu njene sestrice paze i vode, recimo kada ih dozivam od nekud, a ne vide me, onda Buffy ode po svoju seku Tapitu. :)

    Kinky je ovo simpa rekla - možda kome mrav bude inspiracija da postane bolji čovjek. ;)))
    Zaista, da se čovjek posrami pred mravima i mnogim drugim bićima, koje prepotentno ubraja u "denzitete niže kategorije". Kako smo jadni ! :- ((

    avatar

    24.11.2009. (16:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...