Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    dogovor kuću gradi ;0)

    avatar

    23.11.2009. (18:09)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    :-) ...

    avatar

    23.11.2009. (18:10)    -   -   -   -  

  • milaimotski

    Čuj, kada se tebi živo jebe za more, obale i druga, po tebi "sranja", daj malo otkini od svoga kurca, ako imaš što, jer i ti možeš žrtvovati svoj kurčić za "nacionalnu" stvar. Zanimljivo je koliko vas kurvinih sinova ima koji bi stalno otkidali od ove jaaako veeeeelike Hrvatske, a znamo da je ova zemljica jaaaaako veeeeelika. E kada je tako kurvin sine, otkini malo svoga i očevog kurca, jer pođite od sebe pa nešto od svoga tijela darujte. A tzv. Bošnjaci uvijek susjedski navijaju u 90% slučajeva protiv Hrvatske za njihovu miljenicu ali nešto zemljopisno udaljenu Tursku i za ostale islamističke zemlje. Koji je vama kurac, pička vam materina, da u vama vrije toliki mazohizam, mržnja prema ovoj zemlji, reklo bi se u psihologiji da samo mrzite svoje jadne živote a to projicirate na ovu temlju. OTKINI OD SEBE, OTKINI OD SEBE A NE OD HRVATSKE

    avatar

    23.11.2009. (18:11)    -   -   -   -  

  • Otok

    Meni bi bilo drago da su Bosanci išli dalje. :)

    avatar

    23.11.2009. (18:24)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @mila: ne seri kvake jer:

    a) nisi branio/la Hrvatsku kad je trebalo (kao neki više godina!!)
    b) pričaš napamet jer do sada nisi čitao/la moj blog i nemaš pojma da li sam muško ili žensko

    toliko od toga koliko si čitao/la CIJELI POST!

    I NE, neću izbirsati komentar, makar si otvorio/la post samo da ne budeš anonimac, no kod mene i anonimci smiju komentirati.

    TOLIKO. Kenjaru.

    avatar

    23.11.2009. (18:24)    -   -   -   -  

  • milaimotski

    koja sam ja anonimka, he, he,he ,he, a o branjenju Hrvatske ne bih mnogo jer u mojoj obitelji su pojedinci koji su među prvima bili "uhapšeni" od Mladića kada je bio šef onoj srpskoj gamadi u Kninu, a drugi članovi su se potucali po Dubrovnicima, nekim Vukovarima, Olujama. A ona droljica Annabelle, o normalnosti priča, droljica....

    avatar

    23.11.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    o navijanju za Bosance i ne za Slovence je tak lijepo objasnio jedan novinar prosli tjedan.. milina.. Ovo s pjevanjem pod prozorom svaka cast, jer to se stvarno mogu samo Bosanci domisliti, svaka cast. Navijaci su po svemu sudeci papci koji se znaju samo tuc, fuj.
    A s Evro-vizijom si ga sad bas pravo zabrazdila, hahaha..

    btw. kad je Eurovizija???

    avatar

    23.11.2009. (19:31)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    sad sam vidla kaj je napisala u opis bloga doticna blogerica ...hahahahahahahahhahahahhahahaha..je bas nemas nikakve namjere nikog vrijedati..vidim..

    avatar

    23.11.2009. (19:33)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hehe obozavam tvoje postove :), koje divne kolumnice koje super ocrtavaju stanje uma nacije :D. posebno ovo s eurovizijom hihi si odlicno primjetila :). ma slazem se a ovo milaimotski zaboravi, koma koma.

    avatar

    23.11.2009. (19:46)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Meni je sama činjenica da nekome nogometni (ne)uspjesi nekog kluba/reprezentacije mogu izazvati ikakve emocije nepojmljiva i strana, a kada se još uplete zavist spram susjeda, tim gore.

    Ne mogu razumjeti zavidne ljude jer tuđi uspjeh bi, istina, trebao u nama potaknuti određene osjećaje, ali osjećaje truda i nastojanja da i sami budemo bolji i kvalitetniji u onome što radimo, inspirirani osobama kojima je to uspjelo. Nažalost, Hrvati su izrazito ljubomoran narod - i na "svoje" ljude, a na "ne-svoje" pogotovo pa se iz takvog patološkog stanja izrodi zbilja svašta. :-/

    avatar

    23.11.2009. (22:33)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    daj molim te blokiraj ovu imotsku gamad.

    avatar

    23.11.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • iBloger

    di si samo našla to sve. Baš si bijesna xD

    avatar

    24.11.2009. (02:36)    -   -   -   -  

  • xyz

    Nepismena kao i uvijek; za fizički okršaj se kaže TUČNJAVA, a za padalinu u obliku ledenih kuglica (ili većih komada) se kaže TUČA (krupa, grad). Daj se opismeni, ipak si baba od preko 50 godina, mogla si već naučiti.
    @Kinky: tako je, mila jer svi oni što negativno komentiraju tvoje SRANJE od bloga i ogromnu samodopadnost i uvjerenje u vlastitu veličinu, su ljubomorni na tebe i tvoje ogromne životne uspjehe. Samo se ti tješi.
    @Elle: moja omiljena lažljiva i glupa drolja. Nisam vjerovala da postoji takva ispraznost života i osobe dok nisam pročitala tvoj blog. Ti si utjelovljenje tipične glupače kakvu opisuje chick lit, frustrirana očajnica od preko 30 godina kojoj je jedini i najveći cilj udati se i biti anoreksična, a uz to zamišljaš kako živiš u SATC, sa svojim gay frendićima i ljubavnicima i jebačima i frendicama koje imaju hrpu para. I, najbolje od svega, životni uzor ti je JELENA JEBENA VELJAČA jer je anoreksična i plava.

    avatar

    24.11.2009. (09:15)    -   -   -   -  

  • turimti

    ..."Želim komentirati sve i sva uz demokratske metode, nikoga ne vrijeđajući, a kamoli nešto teže..."-kaže mila/iz/imotsk/i/og i ode na počinak s djecom...jutros se probudila U.....
    milu imoćanku treba "sačuvati" ( ne brisati) kao uzor svima /osobito 45 lines-u, peratoviću/ da se vidi kako kamen može poroditi ne jednog vrdoljaka vengo tisuće...
    lijepa naša me svaki dan obraduje novim biserom...

    avatar

    24.11.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • Lockerz.com free for all invites

    http://lockerzinfo.blog.hr/

    stranica u vezi jedne super stranice Lockerz.com

    kliknite na link gore i procitajte post ;)

    avatar

    24.11.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ha ha ha, imaš pravo, Bosanci su na ludu ideju došli, to samo njima može pasti na pamet! :))))
    A ovo milaimota čudo, baš sam htjela prekopirati genijalnost, al vidim da me turimtikitu preduhitrio :)))))))

    avatar

    25.11.2009. (01:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...