Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • cveba

    ..sorry Nesho, ova lamentacija na dvije osobe je ( bila ) produkt notornig nereda u glavi, tu nema nikakove analize, nit pocetka niti svrsetka, tu se redaju fakta i polu-fakta, cijeli jedan vodopad koji jalovo puni rijeku koja, isto tako, jalovo nekud tece....zapraf mi nije jasno zakaj si ovo objavil, osim ako nije u funkciji danasnje "cuker" instalacije lijecenog o tomu kak Zuppa i Vujic u potajici divane na Gornjemu Gradu.

    avatar

    19.11.2009. (23:16)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Sorry, ovdje nema nikakvog nereda, najmanje u rečenici i glavi, već je dapače tekst beskrajno duhovit, pa sam ga objavio kako bismo se svi smijali Zuppi. Usput, znaš li ti možda bilo koji razloga zbog kojega posljednjih 20 godina tog gospodina nazivaju intelektualcem? Barem jedan?

    avatar

    20.11.2009. (11:57)    -   -   -   -  

  • cveba

    prvo ces ti mene Nesho, prosim, kindly pouciti o definiciji intelektualca u Hrvatskoj, poslije mozemo divaniti ako te je volja, na temu Schica i Zuppe kao stupova drustva.

    Please note da ja nisam navijacica, samo volim fair treatment of all actors, nije da bih ja polemizirala s tobom, ti znas da sam ja daleko i nisu mi pristupne sve informacije koje tebi jesu ( tipa tko je kada sto stampao, tko je komu odgovorio na izazov etc. ). Po mojem skromnom misljenju Zuppa jest intelektualac ali mi svi imamo svoj arshin, dakle, please podastri tvoj, za mene ljudi koji znaju kaputa na vetru obrnuti nisu ( fali mi hrvatska rijec ) automatski varalice, kolebljivci mozda, ali to je ljudska osobina i tu se nikaj nemre, me razmesh ?

    avatar

    20.11.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Cveba, molim te, ponajprije počni pričati i pisati hrvatski.
    Potom, kaži mi što je Vjeran Zuppa napravio u posljednjih 20 godina?

    avatar

    20.11.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • cveba

    ispricavam se Nesho, nemam kvacica za c, z, etc. a ti i bez toga moj tekst razumijes, malo sam i umorna nakon dugog tjedna no to nije argument, bila sam te pitala za definiciju hrvatskog dugotrajnog, bez greske intelektualca ?

    avatar

    20.11.2009. (18:53)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Draga, evo, potrudio sam se odgovoriti postom. Mislim da će ti odgovor biti zanimljiv, jasan i zadovoljavajuć.
    Što se Zuppe tiče, on je savršeno opisan kao sesilni karakter u tekstu Hrvoja Hribara, dočim ga esej Borisa Budena jednostavno stavalja ad acta.
    No, Cveba, ne mogu do besvijesti ponavljati već objavljene postove: očito, ne čitaju se, ili se ne razumiju, jer da se čitaju i razumiju ne samo Milanović, nego bi se i Zuppa pitao: Dobro, a tko je taj Zuppa pa da misli kako postoji neka privilegirana pozicija s koje može iznositi, kao sarajevski sportski komentatori, što više vrijednosnih sudova o bilo čemu.

    avatar

    20.11.2009. (19:37)    -   -   -   -  

  • cveba

    dragi Nesho, naravno da svatko ima slobodu misliti ( i osjecati ) da ima privilegiranu poziciju, o tome se upravo i radi, i kod Kuljisa, i Schica i Zuppe, i Matvejevica, i Mandica, i Zime, i Bogisica, etc. Zato je lijepo da svi stampaju, a nek cita tko vec cita.

    avatar

    20.11.2009. (20:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...