Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • lolina

    pravo pitanje je zbog čega se sabotira i pljačka zaklada ana rukavina . zbog čega je roditeljima zabranjeno pohranjivati matične stanice iz pupkovine u inozemstvu jer kod nas je nakon bezbrojnih peripetija privatno skuplje , a dobrovoljno doniranje uza svu pompu zanemareno . čine sve da roditelje odvrate od običnog vađenja krvi iz pupkovine. možda se gospođi Silvani moglo pomoći sa matičnim stanicama umbilikalne krvi vlastitog djeteta. ali to nećemo saznati. stanice pupkovine su manje zrele te imaju manji imunogeni potencijal. stoga u transplantaciji krvi iz pupkovine nije potrebna stopostotna podudarnost da bi se ostvario uspjeh jednak ili u nekim slučajevima bolji nego klasična transplantacija matičnih stanica. Doc. Dr. Mirando Mrsić Seronja bi se više trebao baviti vlastitim poslom ,a manje politikom i profitom .
    Dok rezultate zdravstvene reforme ličkog talibana možemo procijeniti količinom 060 brojeva , raznih koncerata , apela po medijima , blogovima itd....
    Ja sam za svoje 3 dijete pohranila u privatnu banku i isto bi preporučila svim budućim roditeljima .

    avatar

    19.11.2009. (01:35)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    kod nas se ništa ne može dok nekim čudom ne dospijemo u medije, a i tada je pitanje što će biti... maloprije sam čitala Silvaninu priču i dotakla me do suza. uplatila sam donaciju, nadam se da će i drugi... a u riječi Milinovića nekako ne vjerujem... daj bože da se obistine!

    avatar

    19.11.2009. (08:51)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Čitam jutros u Večernjaku da su građani u samo nekoliko sati donirali preko 100.000 eura za taj spasonosni zahvat kojim bi se pomoglo Silvani da ozdravi!Koje smo mi društvo,ja u to jednostavno ne mogu vjerovati...!Jedna trečina redovito promovira razne Milanoviće,druga trečina koalira sa duhovima,a treča-šuti...Pa ne čudi da smo takvi kakvi smo još tamo od stoljeća sedmog!

    avatar

    19.11.2009. (10:01)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Žalosno je u kakvoj zemlji živimo da pored tolikih davanja, poreza i participacija za zdravstvo bolesna osoba mora moljakati ministra za nešto što svojim rođenjem u našem društvu zaslužuje!
    Samo toliko!
    Pozdrav!

    avatar

    19.11.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • iskra

    Da li je i jednom pacijentu u Hrvatskoj pružena pomoć preko udruge Ane Rukavine ?

    Baš prije nekoliko dana prof. dr. sc. Josip Paladino na HTV, u emisiji Jasne Burić - Među nama je rekao da sve što jedan pacijent može dobiti bilo gdje u svijetu, može dobiti i u Hrvatskoj.

    Tko tu laže ?

    avatar

    19.11.2009. (18:22)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    "Zar je zaista u Lijepoj našoj potrebno o takvim stvarima, koje su ipak pitanje nečije intime, na sva zvona pisati u medijima, e da bi se u HZZO-u našlo sredstava za operativni zahvat?"

    Ovo pitanje si odlično formulirao. Šteta što je retoričko. :(

    avatar

    19.11.2009. (19:14)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ovaj put bravo za medije. Kao svojevremeno na divljem zapadu, reagirali su na pravi način. Bez njih u ovakvim slučajevima nije dobro ni na divljem istoku.

    avatar

    19.11.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    i ja se samo nadam da novac nije stigao prekasno.

    avatar

    20.11.2009. (17:26)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Upravo danas pročitah u lokalnom tjednu da se Silvana priprema za put. No ne može odmah jer se treba oporaviti, prikupiti snagu za putovanje. Nadam se da to nije zakamuflirana izjava koja znači da je sve prekasno.

    avatar

    24.11.2009. (18:21)    -   -   -   -  

  • emanuele

    a sječaš li se komentara, ne znam tko ga je dao..."neki pacijenti jednostavno moraju umrijeti"......grozno, ljudski život ne vrijedi ništa
    čitala sam kako neki jako dobro zarađuju na humanitarnim koncertima, taj novac najmanje vide onima kojima je potrebno...i onda kad Tarik se zapita ono što se svi pitamo digne se hajka na njega....
    koliko će još samo jako bolesnih ljudi umrijeti jer nemaju za lijek, za operaciju...a može im se pomoć, to je ono najgore

    avatar

    28.11.2009. (01:43)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @emanuele
    ...da sjećam se te izjave, no ni ja se ne mogu sjetiti imena iako je bilo objavljeno u tisku. I ono s Tarikom je bilo degutantno. Čovjek kaže istinu a svi udri po njemu.

    Međutim ima tu još jedan problem a to je što svaka uspješna akcija pomoći automatski povlači novih pet takvih akcija. Ako se to tako nastavi morat ćemo planirati redovite mjesečne izdatke za humanitarnu pomoć kao što plaćamo poreze. A vlast će i dalje kukati kako nema sredstava za zdravstveno osiguranje!

    avatar

    28.11.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...