Komentari

enolampo.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ana

    Da li su financijski razlozi ti zbog kojeg ste se odlučili za VV ili možda ev. dijabetes (dodatna VV specijalizacija) ? Šteta je da potrošite nepotrebno vremena u iščekivanju toliko željenog dijeteta. Na rodinom forumu potpomognuta u Sloveniji ima prilično uspješnih i detaljno opisanih iskustava, a i cijena samog postupka nije toliko neizdrživa (u odnosu na izgradnju i opremanje kuće). Pošto ste iz Rijeke, čak vam je dr. Reš prilično blizu (relacija Ljubljane/Postojna), možda i bliže nego Zagreb, a i vrlo brzo se ide u postupak.

    Mi nismo željeli riskirati sa postupkom odobrenim od strane crkve u Hrvata i već jedna slatka princeza spava sa nama. :D

    avatar

    26.11.2009. (18:50)    -   -   -   -  

  • Enola

    Pratim iskustva parova koji idu kod dr. Reša od početka i moram priznati da smo spremni otići u SLO. Htjela sam proći jedan stimulirani postupak u RH kako bih vidjela reakciju. (to je bilo prije Zakona) S obzirom da već imam Menopure preko HZZO-a i dogovor sa dr. L napravit ću ovaj postupak na VV pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati.
    KBC RI smo zamijenili VV-om zbog biologinje. Vrijeme će pokazati je li odabir dobar.

    Sudbine su različite, drago mi je da se u vašoj priči pojavio još jedan lik, princezica :- * i neka se i dalje nastavi sretno! (joj što volim curice :-)

    avatar

    27.11.2009. (09:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...