Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • odmak

    O porezu ni riječi.

    avatar

    17.11.2009. (16:55)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ovo je školski primjer kako pravo i pravda nemaju veze jedno s drugim, a u našoj državi je to potencirano na n-tu. Lopovi narod dovedu do harača pa ga lopovi i proglase posve ustavnim, razumije se. Jer lopovi su uvijek u sprezi. Ali... ja to uvijek volim naglasiti - pitanje je tko lopove bira na vlast i omogućuje im sustavnu krađu? Većina. Većina naroda. Stoga...

    avatar

    17.11.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  • zdena

    I još je premijerka ljepo zamolila ako može ikako da ga ne zovemo haračem!
    Ajmo Hrvatske ovce svi u glas:Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    avatar

    18.11.2009. (01:05)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Ustavni sud i ostali s "vlasti" svi skupa pušu u isti rog i svi su ista interesna skupina. Uvijek kad čujem onu o "trodiobi vlasti" nešto me presječe. Sudstvo nije neovisno, kao što nitko od njih s "vrha" ne mari za nikog osim za sebe i svoj najuži krug suradnika/rođaka. Zato imamo društvo u kojem oni najnemoralniji drže govore o moralu, oni najlažljiviji propovjedaju važnost istine (ili se kunu i pozivaju "institucije da rade svo posao", i to najčešće onako, sa suzom u oku), a neki od najvećih mangupa kandidiraju se za - predsjednika. Nije ni čudo da se osjeti "trunka" srdžbe u ovom tvom postu. :) Mi njima služimo za budale i za ništa drugo. @zdena s gornjeg kata je to dobro opisala. :))

    avatar

    18.11.2009. (20:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nema se tu što više puno dodti! Pozdrav

    avatar

    19.11.2009. (14:54)    -   -   -   -  

  • Boris

    Mogu vas samo dopuniti: Lopove na vlast dovode(biraju) opet samo lopovi. A to smo mi. Gdje je onda tu rješenje? To je bit. Pronađimo rješenje. Ono postoji.

    avatar

    09.12.2009. (02:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...