Komentari

potvrda.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Tamo gdje je srce

  Evo i moj doprinos sjecanju na grad - heroj i njegove stanovnike.
  Da se ne zaboravi!

  GOSPODINE, GENERALE!

  avatar

  18.11.2009. (07:32)    -   -   -   -  

 • merkat

  ...do poda !

  avatar

  19.11.2009. (12:44)    -   -   -   -  

 • tignarius

  čuj ljube@ dok sam se probio do tebe trebalo mi je pola sata..
  ne mogu tebi "otrovi" ništa..
  drž se!

  avatar

  24.11.2009. (16:51)    -   -   -   -  

 • Tamo gdje je srce

  Draga Ljube, evo ti jedna pjesma podrske.
  BTB!

  BOG TE LJUBI!

  avatar

  25.11.2009. (16:37)    -   -   -   -  

 • Julijana

  Draga Ljube, pozdravljam te i blagoslivljam iz sveg srca, a da znaš da te sinoć na HKR-u pozdravila i Mama posebnog djeteta u emisiji Hit ekspress! Jako ti želim da puno lakše podnosiš te medikalije, pa da zajedno jednom proslavimo sretan ishod tvoje borbe! I da to slavlje bude što prije.

  Nedavno sam na HKR-u slušala svjedočanstvo o čovjeku kojemu se rak vratio i liječnici su mu dali još 9 mjeseci života. Živio je i nešto duže od tog roka, kada se javio prijatelju i rekao: gotovo je, liječnici više ne daju nikakve nade, tumori su posvuda, nemam više nikakve nade. Prijatelj je sa svojom molitvenom grupom počeo moliti po zagovoru Ivana Pavla II. Točno godinu dana od tog dana javio se oboljeli čovjek s viješću - zdrav sam - tumori su nestali, liječnici se čude, ne mogu objasniti kako se to dogodilo!

  Mnogo je takvih svjedočanstava. Želim da i vaše bude jedno od tih, uskoro!

  Ostavljam vam molitvu i neka Vam zaista bude blagoslovljena!

  Molitva za zadobivanje milosti zagovorom
  sluge Božjega pape Ivana Pavla II.

  O, Sveto Trojstvo,
  zahvaljujemo ti što si Crkvi darovalo
  papu Ivana Pavla II te je u njemu zasjala
  nježnost tvoga očinstva, slava križa Kristova
  i sjaj Duha ljubavi.
  Pouzdajući se sasvim u tvoje beskrajno milosrđe
  i u Marijin majčinski zagovor,
  on nam je pružio živu sliku Isusa dobroga pastira
  i pokazao da je svetost,kao najviši oblik redovitoga
  kršćanskoga života, put kojim možemo postići vječno
  zajedništvo s tobom.Daj nam, njegovim zagovorom,
  po tvojoj volji, milost što je molimo,
  nadajući se da će on uskoro biti ubrojen
  u broj tvojih svetih. Amen.

  I ja sam puno puta doživjela čudesna ostvarenja baš po zagovoru u molitvi Ivanu Pavlu II.
  Neka i tebi učini čudo, draga naša...

  avatar

  25.11.2009. (20:17)    -   -   -   -  

 • ossimpleljubica

  Draga @Julijana
  Ja zapravo vjerujem da je svaki ishod koji Bog izabere za mene najbolji. Zato ne gubim nadu. Znam da me Bog neće napustiti bilo da me ozdravi ili uzme k sebi. Slušam liječnike, liječim se kako oni propišu, ali to nema veze s nadom, jer ako vjerujem da me Bog ljubi onda nema straha, depresije, razočarenja...Svi moramo biti spremni na čas u kojem će umrijeti ono propadljivo, a život će se nastaviti uz Njegov skut. Voljela bih dočekati unuke, npr. ali bit će Božja volja . I što god se dogodilo - bit će to slavlje.
  Hvala na podršci i prelijepoj molitvi.
  BTB :-))))

  avatar

  25.11.2009. (22:11)    -   -   -   -  

 • Julijana

  Potpisujem ovo što si napisala. I ja tako razmišljam. Svjesna sam da je sve što nam je Bog dao Njegova milost i ne bojim se odlaska. Molim samo da poživim toliko da uspijem othraniti svoju djecu. A kada to pred njima spomenem, kažu: Daj, mama, kako možeš tako željeti, a tko će nama pomoći oko naše djece? I istina je, bake i djedovi su veliko blago za unučad - ako vole. Ima i onih sebičnih, koji samo sebe gledaju, ali mislim da se mi ipak u takve ne ubrajamo. Pa, eto, neka nam Bog daruje da i svojim unucima možemo prenositi dar ljubavi s neba i spoznaju života. Bog je milostiv. I sve mu je moguće. Neka ti daruje još mnogo radosnih godina!

  avatar

  26.11.2009. (04:40)    -   -   -   -  

 • Ema

  Isto ćemo mi moliti za tvoje ozdravljenje. Nebo može čekati....

  avatar

  26.11.2009. (19:25)    -   -   -   -  

 • ossimpleljubica

  Bog te blagoslovio, mila moja Ema :-)

  avatar

  26.11.2009. (19:44)    -   -   -   -  

 • KATGRU

  Ljubice
  Neki dan sam slučajno saznao da je pater Luka hvala Bogu ozdravio,a da si ti u zdravstvenim nevoljama.Do sada sam se Bogu molio za njegovo ozdravljenje,a od sada ću moliti za tvoje.Molitva je jača od bilo koje ovozemaljske sile,ona postiže ono što čovjek smatra nemogućim, čini čuda,o tom sam se u pozitivnom smislu uvjerio na vlastitoj koži.Moja je unuka prostrijeljena metkom,ostala je bez oka,molitna ju je spasila,liječnici su napravili čudo na čemu im i ovom prilikom zahvaljujem.Ja sam 1983 god.ležao na internom odjelu bolnice sv.Duha u Zagrebu.Jednog dana mi je u posjet došao bratić moje pok.žene,kad su ga ukućani pitali kako je tetak Marko?odgovorio im je"Ako se netko vrati iz Bartuluše vratit će se i Marko kući iz bolnice".Bartuluša je mjesno drinivačko groblje u Hercegovini.Evo ja sam se hvala Bogu nakon 26 god. ukljućio u blogosferu i svojim postovima izazivam blogere, i ako njima nastojim Lijepu našu pretvoriti u Zemaljski vrt u kojem bi bilo poželjno živjeti,blogeri postove nažalost ne komentiraju.Oprosti što tvoj blog koristim u svoje privatne svrhe.Čitajući tvoje postove zaključujem da si puna ufanja i nade u Božiju providnost i hrabro i smireno prhvačaš Njegovu odluku.Ostani i dalje tako hrabra i nadaj se da će ti i naše molitve pomići u tvojoj životnoj borbi.Nada umire posljednja.
  Advensko je doba,pa slobodno mogu tebi i obitelji zaželjeti Sretan i veseo Božići puno zdravlja i sreće u Novoj 2010 god.Pradjed Marko.

  avatar

  30.11.2009. (13:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...