Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • protest 96/97

    Cini mi se da skoro necemo imati takvog patrijarha. Nas Paja je bio super!

    avatar

    16.11.2009. (13:58)    -   -   -   -  

  • ReligijaJeOpiumZaMase

    Dva posta na Maniacu o Patrijarhu?!? Ua bre! Dal je to vasa alternativa?!? Koji ce vam objasnjenja ko je bio Pavao, ako do sada niste znali ko je i kakav je covek bio? Sve ovo je jedna velika drzavna prisila - tri dana zalosti? I da ne znam ko je on, to je NEBULOZA. Dokle ce crkva i drzava stavljati znak jednakosti izmedju sebe? Iskljucivanjem muzike zarad starca koji je umro u dubokoj starosti? Sta treba? Da zaplacemo koelktivno? Da nece mozda vasksnuti? Sramotno je kako ga koriste. http://www.pescanik.net/content/view/4022/74/ Ovaj put je i Teofil ubo POENTU, sta je bre vama? Ajde malo zesce, Manijaci. ps. da nije Cane narucio tekst?

    avatar

    17.11.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • di su mi HRT1 i HRT2?

    Drugi tekst je jedini racionalan pristup ovoj histeriji koja se plasira sa vaskolikih medija u Srba. To svakako jeste alternativa razularenom klero-patriotizmu koji ovih dana kulminira u svoj svojoj patetici. Patrijarh je bio relevantna politicka figura, a Maniac u svom opisu ima rec "politics"... ali za razliku od ostalih medija, nema problem da o Pavlu ne govori kao o "hodajucem svecu", nego da stvari objavi onakvim kakve jesu...

    Bolje procitaj tekst, pa ce ti biti jasno zasto je ovo, nazalost, ipak subkulturno delovanje...to neces videti na B92 ...

    avatar

    17.11.2009. (15:27)    -   -   -   -  

  • ReligijaJeOpiumZaMase

    "Dva posta na Maniacu o Patrijarhu?!? Ua bre! Dal je to vasa alternativa?!?" Hrtadzijo, ja se zalim sto postoje DVA teksta na Maniacu. Bolje ih ti procitaj pa razmisli, umesto sto mi pametujes tu o B92, sto si procitao na E-novinama. Televiziju ne gledam uopste. Ako je vec objavljen tekst iz Vremena koji ce "Umro patrijarh Pavle" ispod koga i protestvujem? Politicka figura? Politika? Ajd opet procitaj tekst ispod koga komentarises? Iskopaj mi iz Arhive Maniac-a jos neciju smrt kojoj je posvecena ovakva dvotekstuelna paznja?

    avatar

    17.11.2009. (16:17)    -   -   -   -  

  • di su mi HRT1 i HRT2?

    Ti si tzar! Blagosloven bijo!

    avatar

    17.11.2009. (16:41)    -   -   -   -  

  • nema ni RAI UNO

    Slazem se da je preterivanje ovih dana na (s)ceni - jedino na eurosportu nema popova i direktnog prenosa celivanja ikona! A zalost je pocela jos u nedelju i trajace i na dan sa'rane, sto je ukupno 5 dana!!!!
    Ipak je on bio samo covek i jedino tako to treba posmatrati!

    avatar

    17.11.2009. (23:57)    -   -   -   -  

  • protest 96/97

    Šta bre svirate!! Paja je probio kordon u Kolarcevoj kada niko nije mogao. Bio je i ostao jedan od nas. Gde su tada bili ostali popovi i svi ostali koji su to slusali na vestima?? Apsolutno je zasluzio mesto na Manijaku.

    avatar

    18.11.2009. (01:30)    -   -   -   -  

  • protest 96/97

    Ko je prisustvovao dogadjaju zna o cemu pricam. Kada se Paja pojavio, buka, pistaljke, serpe i lonci su zanemeli a murija koja je tu stojala nedeljama odjednom prosto nestala. Usli smo na zabranjenu teritoriju na celu sa Pajom. Bilo je fantasticno. Da se najezis. Nije on nadcovek ali je fascinantno kako jedan mali i sicusan dekica samo svojim prisustvom moze da promeni stvari.

    avatar

    18.11.2009. (01:40)    -   -   -   -  

  • Nevernica

    O jebem vam manijakluk u krvi! Ne budite tako glupi! Molim vas ne budite tako naivni i skloni fantaziji! Ja sam bila mladja od polovine vas koji ovde komentarisete a dobro se secam dana. Koji je vama kurac? I da se policija sklonila tog dana ZBOG PAJE to je nesto sto treba da vas zabrine, ovce jedne koje zivite u Zrbijici i ne gledate nista drugo osim Zrbijice! Crkva nije institucija koja se bori za ljudska prava i predvodi borbu za demokratiju i slobodu. Alo bre papani! Koji crni Paja probijac kordona! Vi nikada niste bili u pozoristu. Naravno da ne sagledavate ni ovu predstavu kako je to zdravo mozgom sagledati! Samo nek vam Paja bude glavni anarhist u drzavi, i probicete sve kordone do slobode.

    avatar

    18.11.2009. (08:23)    -   -   -   -  

  • svetska zavera

    pa da, murija se sklonila zbog čede. imali su dil. znali su da će dačić biti ministar policije a čeda u opoziciji pa su se talili još onda.

    avatar

    18.11.2009. (10:34)    -   -   -   -  

  • PravoslavnaMagija

    1908 godine, u St. Louis-u, Houdini je prvi put izveo svoj beg iz ogromne konzerve za mleko ispunjene vodom. To je bio pocetak njegove karijere, kad je napustio tradicionalne trikove.

    avatar

    18.11.2009. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...