Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    ma prijatelju ti si sve naopako shvatio. ovo je dan na koji trebamo slaviti. potencijalni predsjednik ima velike šanse da ne doživi izbore. samo ti vozi Niko, gas-papučica ti se pozlatila, ima Hrvatska kandidata u izobilju ;D

    avatar

    15.11.2009. (22:18)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...isto tako se ponaša i sa našom lovom...:)

    avatar

    15.11.2009. (22:25)    -   -   -   -  

  • creativa

    evo može pojesti auto , ja sam jučer išao do Zadra po staroj cesti po peesu i nisam požalio, fina ugodna vožnja, neloša cesta, došao kako treba, bez žurbe, čista uživancija, ajmo nek sad pojede auto..

    avatar

    15.11.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Najobičniji pozeri koji jurnjavom u autu na cestama gdje netko može izgubiti život garant nadoknađuju deficit vlastite muškosti. Moj Najnajdraži je davno vozio bolid na Grobniku, išao na natjecanja i bio poprilično uspješan i vješt u svom hobiju pa ipak nikada nije jurnjavu nastavio i na običnoj cesti, preseravao se i izazivao opasne situacije i za sebe i za druge. Jer je prizemljena i samopouzdana osoba, a ne majmun koji se još nije dokazao svijetu pa misli da će, eto, putem papučice gasa.

    I, da, što, pobogu, svi vide u Vidoševićevom fizičkom izgledu? Tolika pompa, a isto izgledajuće muškarce njegovih godina možemo svakoga dana vidjeti na ulici i u našoj okolini, nije da su baš neka endemska rijetkost. U čemu je toliki big deal?

    avatar

    16.11.2009. (08:15)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Ma oni pucaju na balkanski mentalitet...ništa dugo!
    Što si primitivniji to bolje prolaziš kod nas. Samo je pitanje vremena kada ćemo se tehnološki vratit u plemenske zajednice i sa toljagama tražiti partnera jer smo se mentalno već vratili, ako smo ikada i napredovali!
    Nije ni čudo kakavi pobjeđuju na izborima i što je ideal mladima.
    Zašto bi mladi čovjek išao u školu kada ima susjeda "poduzetnika" (drugi naziv za nekoga tko nema zvanja) koji ima vilu i bijesni auto. Naravno da mu je takav uzor, a ne profesor u poderanom sakou koji je veći dio svog života žuljao kosti po učionicama pa zatim katedrama!
    Use nase...?!
    Pozdrav!

    avatar

    16.11.2009. (08:45)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Mene nepoštivanje zakona od strane takvih tipova ne čudi ni najmanje. Na to smo navikli, zar ne. Ali, to što me ne čudi, ne znači da me i ne užasava. Slabo mi je od tog licemjerja.

    avatar

    16.11.2009. (12:30)    -   -   -   -  

  • Charlie Frost

    Oni sigurno voze u 5. brzini :D Nokia N97

    avatar

    16.11.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • Neverin

    e prijatelju a šta kažeš na njihovo frapantno neznanje?

    avatar

    16.11.2009. (14:48)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Svima: opet smo složni i to nešto znači.
    @modesti
    ...ima još jedna sila koja će se možda pobrinuti za naše kandidate: SVINJSKA GRIPA. Naši vrli kandidati se drže pravila: život dam, vlast ne dam! I bez obzira što ih na tim njihovim putiovanjima može dohvatiti SVINJSKA svinjski, oni se ne obaziru na to. Važno se dokopati vlasti!
    Danas završava primanje liste s potpisima podrške. Momentalno vodi po broju prikupljenih A.Hembrang s 175.000 potpisa. Kada završi, sutra ćemo znati koliko ima kandidata. Onda slijedi promičba uz stalnu prijetnju SVINJSKE. Ako je sreće 27. prosinca ostat će samo jedan kandidat pa nećemo morati na izbore. Predsjednik će automatski postati taj jedan preostali.
    @creativa
    ...no po njegovim kriterijima ti nisi normalan nego nenormalan vozač pa oklada ne vrijedi, tako da će ti auto ostati nepojeden, a N.P. gladan :-)!
    @neverin
    ...imao sam ih prilike čuti u živo. Naročito me oduševio Nadan koji je odgovore čitao kao što spikeri čitaju tekst: s blesimetra. I pri tome se značajno smješkao, kao na slici u autu.
    @kinki
    ..osobno ne vidim ništa posebno u Nadanovom izgledu. To samo prenosim neka mišljenja slabijeg spola koja sam čuo u svojem okružju. Čak sam čuo da je njegov šarm napukli glas. Kako ga je sada malo "dotjerao" bojim se da će izgubiti neke od birateljica :-)!

    avatar

    16.11.2009. (15:17)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Čitala sam o Vidoševiću i vozaču - prestrašno :(((((
    Što se tiče kupnje, shoping centara - nije dobro kada si ponekad ugodiš; nije dobro kada potpuno ignoriraš....Trudim se pronaći zlatnu sredinu između ve dvije opcije! Ne pada mi teško, jer nikada nisam "patila" za nekim svarima....Uvijek mi je bilo važnije što imam u glavi, nego ono što nosim na sebi - znam, danas jako nepopularan stav - ali, tako je ....:))))))
    Pozdrav od Luki+Goldie :))))

    avatar

    16.11.2009. (20:44)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ha ha ha ha ha ha, Modesti je sve rekla :)))
    jadna nam majka ako se ovakav domogne predsjedničke fotelje!

    avatar

    16.11.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @luki
    ...za takve stvari sam tolerantan. Meni to osobno ne smeta no bojim se da se iza tih "Katedrala Zlatnog teleta" kriju mnogo opasnije namjere. Tu se u stanovitoj mjeri slažem s Crkvom iako iz drugih pobuda. Sretan šoping :-)))!

    avatar

    16.11.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...