Komentari

marole.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • pooka

    ali Vidošević je tako lijep, ajme meni, tako je lijep, lijep, lijep... ko Đorđ Kluni... i glasnice je operiro, patnji se podvrgnuo samo da bi ga mogli razumjeti svi oni koji nisu 100 godina bili predsjednici HGK-e... ja bi njega i s vazelinom i bez vazelina... ma serem.
    Zanima me samo koji je motiv jednog takvog bogatog čovjeka da bude fikus-predsjednik kad će ga Rohatinski čuškat svaki put kad zatraži da se ruši tečaj, baš kao što je čušnuo i Mesića (kojeg poštujem najviše od svih u političkoj ergeli) pa je ovaj samo natuknuo da nije u redu da se sa njim tako komunicira jer je on ipak Predsjednik. Da Vidošević pretendira za mjesto premijera ili (dobro, to je ipak suicidalna ideja) za mjesto ministra gospodarstva, bilo bi mi jasno... ali ovo... ma dobro.
    A Bandić... je li on misli orati po Pantovčaku, krug za krugom... koliko ima iskustva u vanjskoj politici... hoće li promovirati sportske objekte kao hrvatski izvozni proizvod?
    Hebrangov otac je bio Židov i cijelu su mu obitelj s očeve strane pobili u Jasenovcu... a on ide na Bleiburg... vjerojatno bi mu zabranili ulaz u Njemačku.
    Elem, Niko Pulić... što ja znam... ne znam ništa o njemu osim da ima mjenjačnicu u DOC-u i da je nekad vozio brdske utrke... rally, jeli?
    Ja ću glasat za onoga što misli ukinut sva veleposlanstva osim po jedno u Aziji, Africi, Južnoj Americi, pravoj Americi i u Mostaru. :))))

    avatar

    17.11.2009. (00:07)    -   -   -   -  

  • Marole

    Puka, i mene zanima što je svim ovim predsjedničkim kandidatima, njih 19, motiv. Valjda putovanja i oslovljavanje sa Predsjedniče. Vidoševića bi trebali oslovljavati sa Lepi.

    avatar

    17.11.2009. (09:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...