Komentari

timariteljica.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • luki 2

    Točno tako! Sve potpisujem; do zadnje riječi! Svaka čast na ovom postu - potpuno se slažem s Tobom!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    13.11.2009. (15:42)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..točno...samo imali gdje takvih komada?

    avatar

    13.11.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • marchelina

    sve su knjige na ovu temu poprilično retardirane.
    Ovaj tekst, međutim, spašava obraz :)

    avatar

    13.11.2009. (17:33)    -   -   -   -  

  • NF

    mislim da mi je brada samo dvodnevna, ostalo ništa nemam :(P

    avatar

    13.11.2009. (18:30)    -   -   -   -  

  • lolina

    sređenog imam doma , znači preostaje mi ....;)) čokolada..

    avatar

    13.11.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    ja sam plitka. biram ono prvo.

    avatar

    13.11.2009. (19:15)    -   -   -   -  

  • Vratijsesesime

    Prvo, gradja je sportska, a ne atletska. Vjerojatno ni ne slutis koliko fizioloski uvjetovane fizicke karakteristike odredjuju upravo ono sto je tebi privlacno. Naravno, nisu sve jednako valjani pokazatelji a vrlo rijetko se pojavljuju sve odjednom. Tvoji stavovi uopce nisu suprotni iznesenom, bas naprotiv, oni su samo ekstenzija fizickih karakteristika na drustveni zivot, drustva koje fizicko valorizira iznad svega, a nagradjuje odobravanjem, sto podstice razvoj samopouzdanja koje radja potencijal za nakupljanje materijalnih dobara. Osoba koja je fizicki odbojna, odnosno nema ama bas niti jednu karakteristiku od, recimo, tih deset, svoj put ka uspjehu trazi institucionalno i kroz formalno obrazovanje, sto moze dovesti do materijalne koristi. Zato takve osobe, ne mogu razviti drustvene sposobnosti kakve ti trazis. To su kontradikcije, jedna opcija iskljucuje drugu.
    Ono sto ti trazis zapravo jest alfa muskarac, fizikalac, a ne cerebralac, samo sto te njegove karakteristike nisu izrazene kao kod nekog umjetnog prototipa, a izmedju dijelova cijel pojave ne vidis korelaciju. Postoje alfa muskarci koji su izrazito tupavi, ali to su rijetke iznimke. Natprosjecni udio misicne mase, npr, ne mora biti proporcionalan definiciji, snaga srcanog misica je nevidljiva, a presudna. Kada se spoje fizicke karakteristike sa tek malo natprosjecnom inteligencijom, uspjeh eksponencijalno raste i biva zamjecen, priznat i omiljen (u drustvu, recimo). To je ono sto ti trazis. Muskarac koji nema nikakve alfa karakteristike sasvim sigurno to ne moze postati, vjeruj mi :).

    Inace pristup koji si navela, kao i tvoj su komplementarni i vec ustaljeni, i ne predstavljaju nista novo. To je dosta konzervativan, evolucijski i prizeman pristup ka teoriji "raspodjele dobara" - novca, zena, muskaraca, itd. Po njemu su zene inherentno zainteresirane samo za materijalno, a muskarci, kao njihov spolni binaritet, za dijametralno suprotni fizicko. Predlazem ti da se ostavis takvih stavova (naravno ako si dovoljno samostalna i bez bogatasa) i da svakome das iskrenu sansu. Nisu bas svi u jednakoj prilici steci siroko obrazovanje i biti zanimljivi ili jako duhoviti. Pozdrav.

    avatar

    16.11.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • Barbara

    potpisujem :)

    avatar

    16.11.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • mužjak

    Upravo tako! Navedene fizičke predispozicije kojih se navodno gnušate samo su predispozicije za kvalitete za koje vi kažete da treba imati mužjak. Ili po narodski nije govno već se pas posra.

    avatar

    16.11.2009. (14:55)    -   -   -   -  

  • hommerus

    ..hehehe....možda za koju godinu promijeni knjigu ili mišljenje....sve je to ipak individualno...suprotnosti se po nekim zakonima privlače...možda bi trebalo na sve to gledati iz malo šireg rakursa...

    avatar

    21.11.2009. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...