Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • iBloger

    Priča se da su za M.J-evu smrt odgovorni Illuminati čije je oruđe i sam M.J nekada bio, a budući da je prekinuo suradnju sa njima, oni su ga otrovali kožnom bolesti, a naposljetku kada je htio progovoriti i ubili. Mislim da bi se dokumentarac i istraživanje trebali provesti po pitanju ove teme. :)
    Lijep pozdrav

    avatar

    14.11.2009. (22:10)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Zato ja nisma išla gledati taj film! :)))) Pozdrav, ugodan nastavak vikenda od Luki+Goldie

    avatar

    14.11.2009. (23:10)    -   -   -   -  

  • Piton007

    nekidan sam otišao u kino, i dok sam birao što pogledati, primjetio sam i MJ-a, izgleda da s pravom nisam otišao to pogledati. i inače ne nasjedam na svakakve reklame. zaključio sam da je film snimljen isključivo zbog želje za brzom zaradom, a kad sam čuo da će se film prikazivati samo određen broj dana (uvjeravaju nas da moramo otići pogledati ili ćemo propustiti nešto što su svi ostali pogledali), definitivno sam ga otpisao

    avatar

    16.11.2009. (01:11)    -   -   -   -  

  • eRepublik

    Slazem se. nemam nista protiv MJ-a, bas suprotno, ali ovaj film,tj.dokumentarac.. pa samo budali nije jasno zasto je snimljen, zasto se prikazuje kratko vrijeme i sl.
    Ja sam ga pogledala, ali ne u kinu =) to se definitivno moglo puunoo bolje napraviti.
    imam samo jednu zamjerku..
    hmm.. ako kanis napisati pravu kritiku, tvoj stav ne treba biti prisutan u njoj (kao sto se vidi u zadnjoj recenici ovog teksta i u jednoj pred kraj teksta..). jer koliko sam shvatila, ti si kriticar, a ne kritizer?!

    avatar

    16.11.2009. (02:17)    -   -   -   -  

  • The King Of Pop

    Koji film nije napravljen u svrhu zarade......a prikazivan je u cijelom svijetu! Samo me to zanima.....koji film nije napravljen za zaradu! Istina je da se sad na imenu Michael Jackson zarađuje na sve moguće načine....ali ja sam film doživio kao poklon za ljude koji su ga voljeli umjesto koncerata! I film je pokazao Michaela kakvog je malo tko poznavao....pokazao je da su svi oni silni natpisi dok je još bio živ ....da su bila laž.....a ja sam stvorio dojam nakon filma da je on uistinu ubijen.....jer lešinarima je više vrijedan mrtav! (stim da je vrlo upitno dali je uistinu mrtav...ili je ovo samo jedan ''savršen'' scenarij i odlazak u miran život!

    avatar

    16.11.2009. (23:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...