Komentari

mhband.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • zagor

    gle, nemoj se puno živcirati oko odlazaka i dolazaka iz benda..... bendovi se rađaju i umiru, svirači dolaze i odlaze... uostalom, na području valpovštine je teško naći glazbenika koji je svirao samo u jednom bendu, ne? Vidra i Bandić su vam došli, ova dvojica su otišli... za 5 godina Bandić će svirat u Off Dutyju, ti ćeš svirat s Berakom, Kantolić će doć u MH, Ižak će vam se vratit.....

    znaš već kak to ide..... :-))

    avatar

    17.11.2009. (12:21)    -   -   -   -  

  • WiDr@

    1. Kantolić ne svira u MH.
    2. Zagore, dijelom se slažem sa tobom, u vezi bendova na području Valpovštine. Ovdje je normalno da se često mijenjaju postave. Ali, možda treba doći do nekih izmjena, da bi se bend potpuno složio. Pogledaj neke bendove(svjetske npr), neki npr. od početka nisu uopće mijenjali nijednog člana, ni oni od 4 člana, ni oni od 5. Jednostavno se morate pronać i nema razlaza. Očito je da se ovo kad-tad moralo dogoditi. ;)
    3. dundo-maroje, kao prvo, nauči se gramatički i pravopisno pisati. Kažem dundo-maroje jer, je to jedna osoba. Garant.
    4. Gledaj, svi smo ljudi, pomalo smo egoistični u nekim fazama. Ponekad, imamo razloga, za to, i ponekad nemamo razuman razlog za to. Nitko nije savršen. Uostalom, što to tebe uopće interesira? Obrađuj svoj vrt, kaže Candide. Mislim da prvo trebaš krenuti od sebe, da bi srao po drugima. Uostalom, predstavi se u svome pravome svjetlu, i pokaži nam svoje autorske radove, i vlastite pjesme. Pa ćemo usporediti pjesme/radove. Ovo je demokratsko društvo, jel? Tko ti se ne sviđa, ne moraš sa njim pričati/surađivati. Ljudi dolaze i odlaze. Gle, ja cijenim Nika, Peru i Ižaka, jako. I to je njihov izbor bio.
    5. Ja se ne bojim/ne znam šta, da slučajno skrivam svoj identitet.

    Hvala, WiDr@

    avatar

    17.11.2009. (19:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...