Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • delena

    Evo cijelo popodne čitam tvoj blog i imam toliko upitnika u glavi. Iz Rijeke sam i evo skoro 35 godina imam. U nižim razredima osnovne škole su mi primjetili blagu skoliozu. Prošla sam, vježbe, elektro stimulacije, klakete, bolnice i bolnice, aparate, milvoki i lionske, 8 puta gips, redovito vježbanje i ustrajnost...ali od svega baš ništa. Bilo je sve gore i gore. Poslije gipsa bila bih kao da su me ispeglali...stvarno imam savitljve kosti, ali isto tako, čim bi se razgivalala nekoliko dana kičma bi opet hvatala svoju putuanju.
    Nakon toliko bolnice i svga jednostavno sam odustala. Kičma me nikada nije boljela, ali evo prešla tridesetu, rodila jednu curu i vjeratno i od poroda, ali i zbog podizanja nje...meni se kičma doslovno raspada. Bolovi, koma, teško mi leći od bolova a još teže ustati.
    Sada sam uzela uputnicu za ortopeda, da odem bar da mi fizikalnu prepiše. Čitam blog i na sto sam čuda, nemam pojma dal da se odlučim za operaciju, malo djete teško bi to bilo izvesti sve skupa, a da ne pričam da tretman halotrakcije jednostavno ne bih mogla izvesti zbog vremena koliko to sve skupa traje. A i oporavak je dug, ne znam kako bi to izveli, pomoći nema sastrane, muž radi a malo djete ne razumije.
    Baš sam u komi.
    Vidjeti ću što će ortoped reći.
    Pozdrav svima koliko NAS ima, a ima nas...puno!

    avatar

    16.01.2010. (22:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...