Tea, uzivam citati ovaj tvoj blog, predivne slike, opisi,a okuse mogu samo zamisljati:-)!!! Neki dan sam prvi put pripremala quinou, i moji doma su odusevljeni (hvala ti na ideji!) Sad me zanima ovaj oatmeal - moze malo detaljniji opis pripreme? (to su zobene pahuljice ili zrna?) hvala, i citam te dalje-pozdrav iz Rijeke!
12.11.2009. (12:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Linda - Hvala na lijepim rječima. Zar nije quinoa super?! :) To jesu zobene pahuljice ali uzeto je cijelo zrno zobi i onda izrezano na dva-tri komadića, dok su one standardne zobene pahuljice od cijelog crna ali spljoštenog. Ja stavim jedno dec ipo zobi na 4 vode sa malo soli, ne poklopljeno skroz do kraja. Treba im zaista dože dok se ne skuhanju, sigurno 30-40 minuta. Preporučam u lonac debljeg dna ;)
13.11.2009. (16:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Linda
Tea, uzivam citati ovaj tvoj blog, predivne slike, opisi,a okuse mogu samo zamisljati:-)!!!
Neki dan sam prvi put pripremala quinou, i moji doma su odusevljeni (hvala ti na ideji!)
Sad me zanima ovaj oatmeal - moze malo detaljniji opis pripreme? (to su zobene pahuljice ili zrna?)
hvala, i citam te dalje-pozdrav iz Rijeke!
12.11.2009. (12:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tea
Linda - Hvala na lijepim rječima.
Zar nije quinoa super?! :) To jesu zobene pahuljice ali uzeto je cijelo zrno zobi i onda izrezano na dva-tri komadića, dok su one standardne zobene pahuljice od cijelog crna ali spljoštenog.
Ja stavim jedno dec ipo zobi na 4 vode sa malo soli, ne poklopljeno skroz do kraja. Treba im zaista dože dok se ne skuhanju, sigurno 30-40 minuta. Preporučam u lonac debljeg dna ;)
13.11.2009. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...