Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • champs-elysees

    iako je post dugačak pročitala sam ga od A do Ž.
    I ja sa prije par mjeseci pročitala knjigu i odgledala film, pa što god o tome mislio, netko vjeruje, netko ne vjeruje, netko se sprda i odmahne rukom ali ako ništa drugo i knjiga i film bude optimizam. Gotovo svakodnevno odem na njihovu stranicu na internetu po neku pozitivnu misao. Škoditi ne može, a korist je velika.

    avatar

    11.11.2009. (09:24)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Vjerovati u male radosti - da. to su mnogi zaboravili...I onda si čuđenje svijetu ako upravo te male radosti prakticiraš i uživaš u njima iz dana u dan ......
    No, ja ću ipak tvrdoglavo nastaviti dalje kroz život - upravo malim radostima...
    Vole Te Luki+Goldie

    avatar

    11.11.2009. (09:41)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I da - isprintala sam ovaj Tvoj predivni post; uvijek ću ga čitati kad me uhvati mala snaga; kada ne budem znala kako dalje i kada se susretnem sa tzv. "nerješivim" problemima - Tvoje će riječi davati svjetlo mraku! Bravo!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    11.11.2009. (15:13)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ovo sam izdvojio iz tvoje "Lamentacije o optimizmu"....
    "...Ovih sam se dana vratila igri i uživam kao što mjesecima nisam – smijem se, zabavljam sa djetetom, sa mužem mi je ljepše nego ikada ranije, a i on je odgovorio svojim plusom na moj... Negativne misli i strahove aktivno i svjesno uklanjam iz glave skrećući misli na njihovu pozitivnu protutežu ...."
    Radujem se da je tako,zaista se radujem...!
    Iz vedrog i sunčanog prijepodneva izdvajam osmjeh sa velikim zadovoljstvom i ostavljam ga do iduće posjete :-))))))))

    avatar

    12.11.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • ninela

    odlican post, dala si mi snage jer sam cesto na granici izmedju optimizma i pesimizma. cula sam za knjigu, ali nisam citala jer mi ide na zivce kad amerikanci otkriju toplu vodu pa onda svi polude za tim najnovijim trendom. ali pozitivno razmisljanje je jedino koje ima smisla, inace se mozes pokopati.

    avatar

    12.11.2009. (17:38)    -   -   -   -  

  • Neverin

    drago mi je što si se vratila tamo gdje si prije bila :)

    avatar

    13.11.2009. (18:39)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Laka ti noć!

    :-))))

    avatar

    14.11.2009. (22:33)    -   -   -   -  

  • blenderica

    Uvijek me zabavlja kako je na blogu i valjda u Hrv taj ANTI_AMERIKANIZAM dosegao razmjere nekakve EPIDEMIJE. Sve sto vidite i cujete na engleskom govornom podruciju a sto vam se ne svidja glatko pripisete americi . E PA OVAJ PUTA STE SE PRESLI.. zapravo i autorica bloga i svi koji ovdje komentiraju spominjuci ameriku su jednostavno U KRIVU jer je cijeli PROJEKAT THE SECRET zajedno sa FILMOM POTEKAO IZ AUSTRALIJE. Inace cijeli LAW of ATTRACTION princip pociva u stvari na tumacenju sada vec LEGENDARNOG tzv "DOUBLE SLIT EXPERIMENT-a" u kvantum mehanici (i fizici) koji dokazuje UTICAJ PROMATRACA (i mjerenja) NA REZULTAT EXPERIMENTA rijecju da se zraka ELEKTRONA projecirana kroz 2 proreza (Slit) PONASA KAO VAL ako je NE PROMATRAMO (mjerimo) A KAO ZRAKA CESTICA AKO JE PROMATRAMO (mjerimo). Inace cijeli experiment (koga zanima) je izvrsno opisan u crtanom filmu OVDJE!

    ....dugujete ISPRIKU nama amerima ... ovo su ipak pokrenuli OZZIJI! ha ha

    DOKAZ 1. Widespread popular interest for the Law of Attraction reached its peak after the release of the The Secret, a 2006 film by Australian television writer and producer Rhonda Byrne. Byrne followed up the film with a bestselling book of the same title and appeared on a series of talk shows in 2007.
    LINK2

    avatar

    18.11.2009. (02:53)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    "već što bi htio da bude"

    Ne čak ni to, Tajna kaže da o stvarima koje želimo trebamo govoriti kao da već JESU ostvarene. :) Sjećam se kad sam polagala zadnji ispit na faksu, baš sam u to vrijeme čitala i Tajnu, sve je to više-manje poznato, ali upotrijebila sam ovaj trik. Prije nego sam izašla na ispit, nisam si govorila "barem da položim ispit", "želim položiti ispit", a ni "položit ću ispit", već sam imala mantru "položila sam ispit", "već sad sam uspješna odvjetnica", "znam mnogo o pravu" i sl. :))) Naravno, te stvari se tada još nisu realizirale, ali sam uvjerila vlastiti mozak da je tako pa mi je autosugestija donijela i prolazak na ispitu. Stoga, ne futur "položit ću", ne prezent "polažem", već perfekt "položila sam"! :)))

    avatar

    19.11.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ovo je jedna od mojih zadnjih šetnji tvojim blogom ove godine na izmaku...Iskren i topao osmjeh ti ostavljam :-)))

    avatar

    21.12.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Sva iščekivanja i nade;
    sva čekanja i tame;
    svi (pre)dugi sati i odbrojavanja
    neka se sliju u radosnu vijest božićne noći:
    "Bog je s nama!"

    Od srca želim sretan Božić!

    avatar

    25.12.2009. (03:36)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Sretan ti Božić i Nova 2010.godina s puno osmjeha u srcu :-))))

    avatar

    26.12.2009. (10:42)    -   -   -   -  

  • levant

    lijep ti je ovaj post. međutim ima jedna stvar za koju mislim da je dosta teško napraviti. od pesimiste napraviti nešto drugo. ako si rođen sa radošću (životnom) možeš ju izgubiti no znaš da si ju imao i da ćeš ju ponovo pronać. što se događa sa pesimistima ne znam? i oni su se rodili sa radošću koliko znam. no takvi ljudi su crni i teški i od njih treba pobjeć glavom bez obzira. imala sam jednog takvog u okruženju i što se mene tiče "hvala, dosta je". najgore je što takvi traže društvo optimista e da bi usisavali njihov optimizam. fuj. kad se sjetim već mi se diže kosa na glavi.

    avatar

    29.12.2009. (17:19)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Iskrene čestitke za Novu godinu i svaki dan koji je pred nama!

    avatar

    02.01.2010. (14:13)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    još jednoj sam šetnji do tvojeg bloga.
    Iskren pozdrav iz snijegom zametene metropole i jedan topli osmjeh ostavljam :-))))

    avatar

    10.02.2010. (11:04)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Kod mene su knjiže iz psihologije imale kontraučinak. Preveliko forsiranje sreće, nikad ne pomaže. Vše sam sretnija kada pročitam neku dobru knjigu, nevezanu za svoje probleme; na taj mi je način lakše, jer ne mislim o svojim jadima. Ili ako pogledam neki dobar film, provedem ugodno poslijepodne sa prijateljicom....mislim da se na taj način može steći zadovoljstvo, sreća, a ne čitajući literaturu koja ti naređuje da budeš sretan:).

    avatar

    14.03.2010. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...