Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • lobotomya

    Odlično si opisao kandidate , naročito Bandića. Ja se iskreno nadam da se to neće dogoditi niti u prvom niti u drugom krugu jer to je za Hrvatsku ravno kataklizmi. Žao mi je recimo ako ne pobijedi Josipović ili Vesna Pusić . Josipović bi mogao biti uspješan predsjednik, ima sve atribute, Vesna sjajna u vanjskoj politici , ali i doma bi znala i mogla uvesti malo reda. Pa ja se još uvijek nadam. Jer ako Bandić zbilja pobjedi nema nam spasa. A sad jedno pitanje : što misliš tko će platiti njegovu kampanju?

    avatar

    09.11.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • šarli

    Znači, Ahmadimilan. Let it be. Ali, jel može sad pitanje jer jednom kad ga izaberemo nema više nade: tko plaća? Tko je platio prva tri mjeseca kampanje i tko plaća dosad neviđeni ostatak?

    avatar

    09.11.2009. (22:22)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Pa naravno da plačamo mi zagrepčani.

    avatar

    09.11.2009. (22:25)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Ništa nije slučajno i sve je samo dio jedne velike režije, pa i ovaj tvoj post, prijatelju. Ma koliko se mi, stoka sitnog zuba i guske u magli, zavaravali...

    avatar

    09.11.2009. (23:46)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Neće - pobijedit će u drugom krugu; i to Josipovića ili Vesnu Pusić! Pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    10.11.2009. (00:16)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Nažigač, post je komentar Liječenogkatolika, koji je ovaj dugogodišnji suradnik Vaseljene napisao dva posta ispod. Jasno da je sve u vezi sa svime i da je na djelu globalna konspiracija i urota, ali ovaj puta ja zaista nisam povukao niti jedan konac.
    Naravno, postoje valjani razlozi da se komentar preseli u post, no ti su daleko od onoga što primišljaš ili sugeriraš.

    avatar

    10.11.2009. (00:59)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Mislim da je Milan kao pojava posljedica naše lijenosti od prije dosta godina. Nema nikakvog razloga da se u sadašnjosti čudimo ikome, kao npr. glupom narodu a to smo mi. To je isto kao da se trudnica koja upravo rađa čudi što se to zbiva i kad joj se i kako to dogodilo.
    Sdp i Hdz je jedno tijelo odvratne pijavice iz horora koja se raspada jer je previše raširila svoje pipke. Poznato je da je Bandić namještao poslove hadezeu, a dokaz je i Jasen Mesić, a brijem i to što ga podržava RKC. Gledam iz neke daleke udaljenosti a i nastojim ne vidit te gluparije jer mi je teško pri srcu, uglavnom, većina kandidata mi izgleda prilično glupava jer svoj idu produžit na račun zdravog razuma. Opet, ova hrvatska raja šta vječito gleda udesno, trenutno skakuće poput obezglavljene kokoši (ode glava hadezea a jadranka nije ono što su oni htjeli) i sumanuto traži svoju novu glavu. Ako si hrvatina, katolik, i imaš karizmu poput Milana Bandića, zašto ne produžiti ego boljom titulom?

    avatar

    10.11.2009. (21:25)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    šteta što se Kerum nije kandidirao.

    avatar

    10.11.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Nakon starog žilavog diktatora i nepromišljenog klauna vrijeme je da imamo konja za predsjednika ili nekoga ko će da radi za hrvatsku nam državu kao konj što bi o sebi rekao rekao Bandić glavom i bradom. Iskreno se nadam da će ga tjekom predsjedničke kampanje strefiti infarkt dok bude pred kamerama obavljao svoje svakodnevno trčanje na sljeme. Bez ikakve dvojebe je Josipović najbolji materijal za predsjednika jer ako ovo naše biračko tijelo ima imalo pameti prepoznati će u njemu čovjeka koji izgleda dovoljno pristojno i civilizirano da nas predstavlja pred europom i svijetom uostalom. Nabrijani dinarid nezasitne ambicije nije opcija već sranje vrlo slično splitskom kerumskom sranju. Vrlo je vjerovatno da će Josipović zasjesti na tu poziciju a niti Vidošević nije bez šansi jer žene odkidaju na njega, ostali nemaju nikakve šanse ukljućujući i Bandića.

    avatar

    10.11.2009. (21:52)    -   -   -   -  

  • Helada

    Ovo će biti moji prvi predsjednički izbori pa željno upijam informacije, ali čini se da je nemoguće dobro izabrati. :(

    avatar

    11.11.2009. (00:18)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Šlagi, moj ujak trči maratone i veli da Bandić ne trči pošteno nego da mu u šatorima davaju nekakve injekcije valjda adrenalina da može sve istrčat. Ako je to istina onda ti ispunjenje želje i nije tako daleko.
    Meni Josipović isto izgleda jako fin i pristojan tim više šta moj momak kaže da mu je nekoć to bio profesor i da nikad nije bio bahat ili nepravedan.
    Meni je od svega najžalosnije koliko oni love potroše na tu kampanju.
    To što je Bandić dinarid u ovakvoj državi mi je puno manje zlo od njegovih wc-a.
    Istina je da bi bilo lijepo da nas predstavljaju pred svijetom kulturne, pristojne i čiste osobe, ali bilo bi mi još ljepše da u našoj državi ne kradu (i mene između ostalih). Pa nekako uvijek gledam dat glas najmanjem lopovu i kad se ne radi o funkciji di može nešto posebno ukrast!

    avatar

    11.11.2009. (08:46)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    mislim da je tvrdnja da mesić podupire banditosa neosnovana. ako nije, nek je autor argumentira

    avatar

    11.11.2009. (09:12)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ne znam kakve su to mitološke žene koje okidaju na Vidoševića, još ne sretoh ni jednu, istinu za reći bilo bi me i strah sresti takve u mraku, prije bih rekla da na njega okidaju poneki muškarci.

    avatar

    11.11.2009. (12:21)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    meni je najzgodnija alka vuica!

    avatar

    11.11.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Moljac, stvari su tu nejasne, kad je riječ o odnosu Stipe - Bandić.
    Točno je da su odnosi odnedavno zahladili, ali...Nikad se kod Stipe ne zna!
    Osim toga, ako baš želiš čvrst argument, evo ga: Milan Bandić skupljao je novac za posljednju predsjedničku kampanju Stipe Mesića. Čuj, budući da ga u međuvremenu ni za što nije trebao - prije je bilo obratno - bit će da mu Stipe ponešto i duguje, zar ne?
    Ali, kao što sam dolje napisao: Stipe igra fenomenalno i jedino moguće: podržava sva tri kandidata, a onda će se u zadnji čas prikloniti vodećem. Nadanu sugerira da je dobro pojavljivati se češće u javnosti zajedno, Štefanija Balog je kod Ive Josipovića u stožeru, a s Milanom sam odnos opisao. Kao što vidiš, prilično zamršeno i sasvim pragmatično.

    avatar

    11.11.2009. (17:42)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Što se tiče Bandića koji je već imao jedan moždani udar, vrlo je vjerovatno da ga vreba još i srčani, tako da su velike šanse da ga sredi infarkt mozga ili srca u sljedećih par mjeseci. Pogotovo kad se uzme u obzir s kolikom se glupom neodgovornošću izlaže velikim fizičkim naporima po hladnom vremenu rano ujutro. Mislim da bi bilo dobro otvoriti kladionicu na tu temu. Moja je procjena da postoji 30% šanse da ga šlagira prije prvog kruga, a 50% šanse da ga oduzme nakon objave rezultata. Ne vjerujem da će živ dočekati kraj mandata gradonačelnika sa 80% vjerovatnosti. Bandić je budala i SDP je profitirao što se riješio takvog kretena.

    avatar

    11.11.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    nemanja, nemoj da se ljutiš ali argumentacija ti je neuvjerljiva (glede mesićeve podrške banditosu)

    avatar

    12.11.2009. (09:32)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kaj je neuvjerljivo - to da je Milan Bandić skupljao novac za kampanju Stipe Mesića? Nema tu ničeg neuvjerljivog, to je činjenica.
    No, nije ni prvi ni zadnji put da bi Stipe odglumio "svađu" s nekime. Svjedok sam osobno najmanje dva takva slučaja.

    avatar

    12.11.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • cveba

    Danke lijeceni, za ovo od veceras sa Zuppom !

    avatar

    14.11.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Cveba, glede mog osvrta na zdravstveno stanje Bandića, čini li ti se da sam na pravom putu obzirom da je tebi ta tema bliskija nego meni?

    avatar

    15.11.2009. (10:35)    -   -   -   -  

  • cveba

    Schlager, teshko mi je rechi, ja sada zhivim u geneve gdje sve shtima.

    avatar

    15.11.2009. (18:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...