Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Myky22

    Užasan, bezvezan, bezličan, isforsiran i prepatetičan album. Reciklaža nad reciklažama, nema osobnosti, dosadan, interpretativno nedorastao njenom dobrom glasu. Par neuspjelih pokušaja pravljenja malo plesnije glazbe (Outta My Head), ostatak gereričko smeće koje beatovima kopira Halo/Happy, par njih koje kopiraju bezličnije stvari sa prvijenca i ostatak dosadan, nezanimljiv i već milijun puta preslušan koncept.

    Ide mi više na živce Tedder, gori je od Stargateovaca, dok su oni ograničeni na tri beata i njihove kopije, ovaj je napravio jedan i od tada mu sve ide na isti kalup. Užas

    Better In Time ostaje njena najbolja pjesma, a na ovom albumu nema nijedne koja može parirati i slabijim trenutcima sa ionako prosječnog prvijenca, da ne govorim o jačima.

    avatar

    08.11.2009. (16:20)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    Zašto govore o debelim nogama Beyonce i Mariah, a ne o Alice Keys? Možda zato što Beyonce i Mariah, za razliku od Alice imaju više neki sexy imidž pa je to uočilivije, a i više daju za pravo da njih komentiraju, nego nekoga koji fura imidž djevojke iz susjestva.
    A o debelji Jennifer Hudson, neznam, možda se ljudi više dive što je nešto postigla unatoč tome, a recimo da je bila mršava i postala debela možda bi se drugačije pričalo, ili zbog tragedije u njezinoj obitelji pomalo bi bilo ogavno pričati o njezinoj debljini.
    A Qeen Latifu, je out, možda ju znaju u Americi, ali tu nitko nezna tko je ona?

    avatar

    08.11.2009. (16:34)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    ...

    avatar

    08.11.2009. (16:35)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Ne znam gdje si vidio pitanje na koje daješ odgovor, ali ako je i postojalo u subtekstu pa si ga osjetio iako nije tamo, bilo je retoričko:.-) Osim toga, sam sam si odgovorio već u tekstu. Jer je kao Leona takva i takva, a Beyonce pokazuje noge pa je valjda u redu reći da Beyonce ima debele noge, ali nije redu to reći za Aliciu koje ih ne pokazuje... Pihh...

    avatar

    08.11.2009. (16:50)    -   -   -   -  

  • Deni

    Odlično napisano,svaka čast,ne preporučujem nikom da nabavi ovaj album,osim ako nije njen okorjeli fan.Nisam.niti sam kad bio,dotična mi je totalno bezveze.Slučajno sam čuo neke pjesme i to ne sve a iskreno nemam ni želju da čujem ostatak nakon onog što sam čuo.Pitam se samo kad će izaći neki dobar album.

    avatar

    08.11.2009. (17:06)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    Imam pitanje za one koji znaju Rihanna je dala intervju za ABC o Chrisu Brownu, koji je izazvao burne reakcije, mene zanima kaj te ona pričala, budući da nisam sve skužio.
    Iako je nisam smatra njezine glazbu nekom visokom umjetnošću, s vremenom mi je postala simpatična, više bi nju za novu kraljicu popa nego lady gagu, ali sa ovim intervujem u kojem se pokazuje "Patnička Rihanna" i to još dva, tri tijedna prije objave albuma mi se zgadila.
    Opet neka promocija same sebe, reklama za album, ma fujjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    08.11.2009. (23:42)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Pa DrewFoxx, ona se dobro osjeća u svom tijelu i tako se oblači. Je da nekad izgleda kao zadnja droca, ali očito voli takav stil i osjeća se ugodno. A razlog što joj se svi smiju je u današnjim iskrivljenim standardima ljepote po kojima se samo žene sa "savršenom linijom" (Po današnjim standardima) trebaju oblačiti oskudno

    avatar

    09.11.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    Zasto nitko ne hvali leonin take a bow ->prepredobra pjesma s prvog albuma...:)
    ovaj drugi je nažalost razočaravajuć...a njen blazirani image da ni ne komentiram...

    oduševljana sam ovim zaokretom u pristupu recenziranju muzikologijo :D senzacijonalističko žutilo

    avatar

    09.11.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    Nije ružna nego glupo izgleda na omotu albuma, a ni Avril Lavigne nije neka lijepotica!

    avatar

    09.11.2009. (21:05)    -   -   -   -  

  • star

    Od Leone najviše volim Run, Bleeding Love i Better In Time. Ostale pjesme ne slušam. S
    ovog albuma mi se sviđa I Got You. A što se tiče izgleda, činjenica je da nije neka ljepotica
    s tim konjskim oblikom glave. Da i ne govorim o coverima albuma na kojima je photoshop puno radio i gdje uopće izgleda kao ona (čak izgleda lijepo na Spiritu - Deluxe Edition).

    avatar

    10.11.2009. (09:57)    -   -   -   -  

  • A. L. K.

    Poslušao sam prvi album i nisam bio posebno oduševljen. Svidjele su mi se 3-4 četiri stvari, al' većina pjesama su mi bile zaboravljive. No, Echo mi je baš lijepo sjeo. Meni je album solidan. Puno bolji od prethodnog. Prije nego što sam ga išao preslušati bio sam skeptičan zbog ne tako dobrog prvog albuma i single Happy koji nije zanimljiva pjesma. No, Happy je vjerojatno najslabija pjesma na albumu. Najdraža mi je pjesma definitivno Alive, a tu si još- Stop Crying Your Heart Out, I Got You, Can't Breathe, Brave, Outta My Head, My Hands, Broken i Don't Let Me Down. Znam, skoro sve, al' što ću kada mi je album dobar. No, opet svatko ima svoj ukus pa se neće svima ona svidjeti. Iako, MENI je dobar album.

    avatar

    11.12.2009. (15:09)    -   -   -   -  

  • leon

    Zanimljivo što kažeš da izgleda kao transvestit s obzirom da sam baš istu stvar pomislio o tvojoj mami jučer navečer. There, I said it, grozan sam. Čovječe, ti shvaćaš da si napisao apsolutno najveću hrpu govana koje je ovaj svijet vidio od Biblije? Ne samo da pričaš pizdarije, nego i odaješ dojam potpuno arogantne budale koja ubaci englesku frazu da pokaže kako je potkovan na više jezika, ali ne samo i to! Ne samo i to, ti si i modni stručnjak čovječe! Jer heeeej, jebeš to što se ona pojavila na naslovnici svih mogućih modnih časopisa koji padaju u nesvijest na nju, ne, ona je tebi, pazite sad ovu vrhunsku modnu recenziju: "ružno obučena". Da se razumijemo, komentare o albumu ja ne iznosim, al ti si ovdje potpuno nezasluženo i neopravdano išao napadati vrlo vjerojatno najbolji ženski vokal ne samo danas, već svih vremena, nazvavši ju "nekarizmatičnom, mlitavom, i da ne zrači nikakvom energijom". Evo ti onda ovo pa si uživaj u mlitavosti: http://www.youtube.com/watch?v=FCOn4Gmj4T0

    I da, nemoj se ni trudit odgovarat mi zato jer se na ovaj blog, a ni post neću vratit, a ti sam procijeni hoćeš uvažit ovu kritiku jer ovaj post je hrpa sranja, i to je činjenica.

    avatar

    13.04.2010. (00:42)    -   -   -   -  

  • ...

    Sve što ću reći je : Da si ju čuo uživo vrlo brzo bi promjenio mišljenje. u to budi siguran!

    avatar

    13.04.2010. (23:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...