Komentari

umornooko.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • umorno_oko

    Moj @bezimeni, nisan GODINAMA napisa NIJEDAN komentar na KAŠTELANSKOME portalu, ni sad, ni pri izbori, ni posli izbori, ni pozitivan ni negativan. I neću, a ko ti tvrdi suprotno, nos mu je ka u Pinokia.
    Za razliku od SUČURAČKOGA, di san redovit, ča se vidi i po potpisu ...
    Ako ti misliš da si me pripozna na KAŠTELANSKOME, to je samo tvoja bujna mašta. Ako ikad buden odija tamo komentirat, onda ću se potpisat sa umorno_oko, jer ja pišen samo kad jeman ča reč, i kad se mogu potpisat ispod onega ča san reka, oli napisa. Ili mučin, i slušan i čitan pametnije od sebe ;-)
    Doduše, uvik postoji copy/paste i obraz ka šjola, pa jema svita ča se zna kitit i tuđin perjen, ali to je već posal za ozbiljnije likare, koji ordiniraju na Firule u prizemlju i u podrumu ...
    Nadan se da san ti zadovoljija znatiželju. Stoj mi dobro ...

    avatar

    09.11.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • bili lancun

    Meni si umorno oko uvik simpatican i drag.Pa ka jedan put si se ismijava samome sebi.Medjutim mnogi ljudi ne pripoznaju tvoj humor,gdje se osvrces na sve nase slabosti kao sto su:glupost,pohlepa,zavist itd.Nisi nikome nista duzan,svoj polozaj i status ma gdje bio i gdje god radio zasluzio si sa svojon pameti i sposobnosti.

    avatar

    11.11.2009. (11:47)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    @bili lancun, fala lipa ... drago mi je da se ipak nađe i neko kome je drago ča pišen.

    avatar

    11.11.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo ih je vidjeti na ovakvim natjecanjima. Pozdrav

    avatar

    12.11.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...