Komentari

gollynbossy.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Flambirane palačinke

    Utility cycling :) .. hmm, čini mi se da je to kod nas još uvijek utopia cycling.. posebno kad nemaš di po gradu bicikletu zavezat (da, to protumači kao call4action za brava kaufen, plaćam predujam :))).. što misliš treba li nam bike parking u hrv.? ima li takih u nigdjezemskoj i jesu li gradski ili privatni? kolko se plaćaju?

    avatar

    05.11.2009. (18:07)    -   -   -   -  

  • biciklo

    ej!! evo slucajno naletel na ovu stranicu pa da napisem koju rijec o tim bicima iz nigdjezemske...-)))) zivim u amsterdamu par mjeseci i glavno i jedino prevozno sredstvo je (bakin bic)...old school bici su definitivno đir u nigdjezemski...., !! parking???? kolko oces i di oces(ne placa se) al obavezno treba pravilno parkirat..,,,naslonis li ga na ogradu di nije dopusteno(a mozda nema znak) pokupe ti ga u sat vremena...... i jos kaj se tice kulture vozaca prema biciklistima.... (plus 5).. nebu nasa Hrvatska jos jako dugo imala takvu prometnu kulturu........ pozz iz amstica!!
    javascript: void(0);

    avatar

    07.11.2009. (15:04)    -   -   -   -  

  • jja

    Volim bicikle, no ti stari su mi sarmantni samo dok ih gledam.;-) Za moja ledja i ostalo ipak neki moderan, pofedran, udobnije je. Idem njime ljeti na posao, u grad, svuda, zimi preskocim osim ako je vrlo suncan dan. Njemacka je iznimno (ali ipak manje nego Niz.) bike friendly i to je jos razlog vise zasto volim ovdje zivjeti.

    avatar

    07.11.2009. (20:32)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    kod nas je isto sve puno bicikla i to svakakvih. one prikolice su mi bile malo preskupe i prenespretne tako da imamo cist obicno sjedalo za djecu. prakticno jako. ali neke od kreacija doista nisam jos vidjela i bas su zanimljive :)))

    avatar

    08.11.2009. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...