Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • mk

  ta baba je iz dana u dan sve gluplja.

  avatar

  04.11.2009. (16:13)    -   -   -   -  

 • wall

  žalim što Zelena lista i općenito osviještene ekološke liste/udruge/stranke na kraju ispadnu lakrdija i cirkus, pa me odvrate od glasanja za njih, a ponekad i od obične pažnje onome što govore, zastupaju. cikrus s ovom estradnom krpom,željnom jeftine samopromocije bez pokrića jedan je takav, dobar primjer.

  avatar

  04.11.2009. (16:32)    -   -   -   -  

 • Para(ne)normalan!

  Slažem se sa @Wall.
  Ja sam također simpatizer zelenih još od malih nogu, zeleni su u Britaniji i Njemačkoj jedna od najjačih političkih sila kojoj politička snaga i članstvo iz dana u dan raste dok je to u Hrvatskoj čista lakrdija (bez uvrede).
  Osobno nemam ništa protiv Alke, njenog rada i postojanja, čak naprotiv mislim da je ona dobra u onome što radi, skladanje lakih pjesmuljaka bez neke umjetničke vrijednosti za svjetsku kultunu baštinu osim možda za par državica Balkana i gostovanja u žutim trač emisijama!
  Mene brine ono što ona ne zna, a to je kao prvo obnovljivi izvori energije (solar, biomasa, bioplin....), dalje što je PCB itd...
  Ekologija nije samo skupljanje PVC boca po ulici nego puno ozbiljnija stvar koja sada može samo ublažiti propadanje planeta, pošto nisam ni ja u cvijetu mladosti, sjećam se '80tih prošlog stoljeća kada su znastvenici upozoravali da je krajnje vrijeme da se počne raditi ne tome da se tada mlada znanost ekologija sluša.
  Naravno, veliki i bahati moćnici su namjerno marginalizirali pojedince naručenim lažnim studijama i probleme zagađenja gurali pod tepih, a sada je prekasno, možda se mogu samo ublažiti posljedice.
  Kako će se jedna mala i siromašna Hrvatska boriti sa svjetskim moćnima koji su debelo zarili svoje panđe u našu zemlju i lagano je ekonomski rasturajući pripremaju za preuzimanje.
  Pod moćnici pri tome ne mislim na zemlje i predsjednike jer su oni samo glumci i manekeni za mase?
  Kako će jedna skladataljica pjesmuljaka stati na put takvim likovima, to mene kao glasača zanima?
  Naravno nikako jer neće biti izabrana, a vi ćete ostati i dalje marginalci hrvatske politike.
  Ali zamislimo da pobijedi, što će napraviti, napisati pjesmicu ili otpjevati onu: "Laži, laži...!"
  Pozdrav!

  avatar

  04.11.2009. (19:00)    -   -   -   -  

 • dejmon

  Što je Zelena lista, popis salate?

  avatar

  04.11.2009. (19:08)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @Para(ne)normalan: Prestpostavljam da nisi čitao Alkinu knjigu "Kritika muškog uma" niti knjigu stihova "Dnevnik jedne ljubavi". A ako ona ne znja sve -pa i ne traži se pobjednik kviza, ima tko zna! :) Ja sam, recimo, jedan od onih "marginaliziranih" iz 1980-ih, pogledaj moje tekstove na temu "povijest i budućnost ekologije". (U popisu sadržaja na blogu, desno dolje, pod naslovom "Ekologizam i okolišarstvo".
  @Dejmon: Zelena lista je politička starnka, imaš link u tekstu. Članica Europske zelene. stranke.
  @Ponoćna strina: Alka je PMSM inteleigentna žena, a svjetonazorski i mentalitetom bliska je zelenima.

  avatar

  04.11.2009. (19:51)    -   -   -   -  

 • Neverin

  sa dužnim poštovanjem ali smatram da Alka Vujica predstavlja kičersku, jeftinu, glamuroznu Hrvatskoj kojoj bilo kome sa zrnom pameti se gadi. Pogledaj Red Carpet i vidjet ćeš ju tamo kao nekakvu savjetnicu ako ili opinion maker kako si tepaju tamo u vanjskom svijetu moš mislit. Baš sam razočaran ovakvim postupkom... što je sljedeće? Gotovčevi u Zelenoj Stranki?

  avatar

  04.11.2009. (21:39)    -   -   -   -  

 • svijet u boci

  Dve su stvari koje su neosporne , prva je da bute s Alkom uvjerljivo dobili izbore, a druga je da će vam nakon ovog poteza konačno svi vjerovati kako ste vi jedna ozbiljna stranka. Vrijedilo je u svakom slučaju. Promućurno reklo bi se...

  avatar

  05.11.2009. (00:15)    -   -   -   -  

 • ne spavajte!

  Alka odlično izgleda i piše, a slabo pjeva, ali tko danas dobro pjeva od ovih što divljaju na sceni? Dajte ljudi pogledajte malo moj blog i informirajte sebe i druge.
  Proširite vijest. Sporazum je ratificiran, ali mora ponovo na otvrdu u Sabor. Je li arbitraža već prošla? Je li sve već odlučeno? Nije. Hoćemo svoj referendum, nek narod kaže svoje. A to žele i Slovenci. Mi želimo da odluči sud. Što oni žele svojim referendumom? Oni žele poništiti arbitražu ako im ne bude leglo. Hoćete li pomoći da se napravi hrvatski odgovor političarima u Saboru?
  Hvala!

  avatar

  05.11.2009. (10:03)    -   -   -   -  

 • prokontra

  Ozbiljna stranka, ozbiljna i kandidatkinja - mada, vjerojatno biste bolje prošli s Ševom iz Malnarove Noćne more...

  avatar

  05.11.2009. (15:47)    -   -   -   -  

 • unsui

  ...to je u najmanju ruku neozbiljno...i od alke i od zelene akcije...

  avatar

  05.11.2009. (17:16)    -   -   -   -  

 • Matti

  Ako ništa drugo ja bih barem pohvalio najljepši predsjednički plakat ikad :)
  Pa čak, i ne samo najljepši plakat, vjerujem da je Alka mnogo inteligentnija i dobroćudnija osoba od npr. onog idiota od Hebranga, a nije ni nitko od ostalih mnogo bolji.

  http://www.zelena-lista.hr/UserFiles/Image/Novosti/alka/alka-4 vel.jpg

  avatar

  05.11.2009. (17:58)    -   -   -   -  

 • funky business

  Mogu samo reći: odličan marketing za Zelenu listu, svaka čast!

  avatar

  05.11.2009. (21:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...