Komentari

snovima.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • *Kora*

    Ne znam šta je uzrok tvojoj depresiji i tako tužnom pogledu na život, ali znaj da si svi mi skupa sami krojimo i sreću i nesreću. Prvi put sam ovdje i ne želim glumiti nekakvu savjetodavku, ali pokušaj vidjeti nešto dobro, pokušaj si naći nešto što bi te moglo makar zadovoljiti, ako već ne usrećiti. Jer ako si toliko tmuran teško da će ti prići ijedna cura, svima nama je lakše smijati se i razonoditi, nego slušati i gledati nekog poput tebe.
    U krasnim si godinama i ima toliko toga zbog čega bi mogao biti sretan.

    avatar

    01.11.2009. (17:16)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Prazne, hladne, bez topline u svom srcu su za tebe sve žene?!....Mislim, da smo ponekad svi takvi, navučemo na sebe istu uniformu ili masku! .Život je maskenbal, al ne treba biti teško gunđalo, koje nema lijepo mišljenje o ženama..:)) Opusti se i ne gledaj svijet oko sebe tako " crnim očima"...:))

    Hvala na posjeti i komentu. Lijep pozdrav..:)

    avatar

    01.11.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Baš je tužan ovaj post...

    avatar

    01.11.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  • Dandelion

    hvala ti na komentaru, pročitala sam nekoliko puta i dirnuo me...

    što se tebe tiče, prošla sam to.. i vjeruj, ljubav će doći kad je prestaneš tražiti... svi mi imamo neke svoje kočnice u sebi, nekakvu blokadu koja nam ne da dalje... i kad napravimo prvi korak, stanemo jer ne znamo kako dalje, a da ne uprskamo..
    i ljubavi uvijek imaš, ali u drugim stvarima... i iskreno se nadam da ćeš jednog dana pronaći ONU ljubav za kojom čezneš i koja ti je prijeko potrebna, ONU osobu koja će te voljeti, koju ćeš ti voljeti, ONU kojoj ćeš moći poklanjati pažnju i koja će ti pružati osjećaj da si najsretnija osoba na svijetu....

    i vjeruj, nisi luzer zbog toga, jer po ovome što pišeš, mislim da si jedna divna osoba koja ne traži puno i kojoj od srca želim da nađe ono što traži... ili da to što tražiš nađe tebe... :)

    Šaljem ti pusu i zagrljaj

    avatar

    01.11.2009. (23:33)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Ženski rod od Sotone

    Poznajem ja gnjide ljudi
    što vražje oznake nose na duši
    Bez oprosta, sa ponosom
    To su bića, od žena
    .....

    Možda nisam sve kod tebe pročitala kako treba, onako kako si ti to napisao na svoj ili smisleniji način...Ali ovo napisano govori samo za sebe...:))

    Osmijeh i pozdrav ti....:))

    avatar

    04.11.2009. (10:37)    -   -   -   -  

  • Dandelion

    nisam mislila to u tom smislu :)
    nego u smislu da ako ti se sve vrti samo oko toga da ti pronađeš to što tražiš, ako ti se svijet vrti samo oko jedne stvari...
    ako me razumiješ što ti želim reći

    avatar

    04.11.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...